Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Enrique Iglesias. Nepažintas Vilnius

Pasaulinio garso dainininkas ir moterų širdžių ėdikas ispanas Enrique Iglesias (33) vėl iš Vilniaus išvažiavo taip jo ir nepažinęs.
Foto naujienai: Enrique Iglesias. Nepažintas Vilnius
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Enrique Iglesias
Pasaulinio garso dainininkas ir moterų širdžių ėdikas ispanas Enrique Iglesias (33) vėl iš Vilniaus išvažiavo taip jo ir nepažinęs. Prieš pusantrų metų viešėdamas Lietuvoje atlikėjas guodėsi neradęs nė vienos laisvos minutės pasivaikščioti po sostinę, o šįkart išreiškė viltį, kad laiko turės daugiau. Ir išties laiko jis turėjo daugiau – Vilniaus oro uoste privačiu lėktuvu nusileidęs šeštadienio pavakarę, iš Lietuvos išskrido tik pirmadienį po pietų.
Anksčiau norą apsilankyti kokiame nors Vilniaus naktiniame klube pareiškęs Iglesias šeštadienio vakarą nusprendė praleisti ramesnėje aplinkoje, todėl linksmybes klube „Pacha“ iškeitė į tylų pasisėdėjimą Senamiestyje įsikūrusiame restorane „La Provence“. Kitą dieną vietoje pasivaikščiojimo po saulėtą Vilnių dainininkas mieliau pasirinko procedūras viešbučio „Narutis“ SPA centre. Vakarą po koncerto ir kitą dieną taip pat praleido viešbutyje.
Koncertą rengusios įmonės „Seven Live“ vadovas Renatas Načajus patikino: Iglesias pasižvalgyti po Senamiestį nenorėjo ne todėl, kad jam neįdomu, o dėl to, kad vengė susidūrimų su fotografais ir būriu gerbėjų, nuo ryto lūkuriuojančiais prie viešbučio. „Pavežiojome jį po Senamiestį automobiliu, parodėme katedrą, prezidentūrą, Vokiečių gatvę. Enrique atsidaręs langą fotografavo, daug klausinėjo, stebėjosi, kodėl pas mus tiek bažnyčių. Jam iš tiesų buvo įdomu“, – pasakojo Renatas Načajus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius