Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eva Herzigova – supermoteris

Jei ieškotume įrodymų neblėstančiam supermodelio grožiui atskleisti, tai būtų... Eva. Ši čekė – nuostabi moteris, rūpestinga mama ir vis dar trokštamas asmuo grožio industrijoje.
Foto naujienai: Eva Herzigova – supermoteris
AOP nuotrauka / zmones24.lt
Vardas, pavardė: Eva Herzigova.
Gimimo vieta, data: 1973 03 10, Litvinova, Čekija. 36 m.
Šeima, kurioje gimė: gimė sekretorės ir elektriko šeimoje.
Meilės nuotykiai: susitikinėjo su „Formulės 1“ „Renault“ komandos vadovu Flavio Briatore (58), Leonardo DiCaprio (34), Guy Oseary (36).
Šeimyninė padėtis, vaikų skaičius: buvo ištekėjusi už Jono Bon Jovi būgnininko Tico Torreso (55); ilgus metus susitikinėja su italų verslininku Gregorio Marsiaj ir turi bendrą sūnų George Marsiaj Herzigas (2,5).
Pasiekimai: pripažintas supermodelis.

Jei ieškotume įrodymų neblėstančiam supermodelio grožiui atskleisti, tai būtų... Eva. Ši čekė – nuostabi moteris, rūpestinga mama ir vis dar trokštamas asmuo grožio industrijoje. Herzigova neslepia, kad jaučiasi kaip niekada seksuali ir savimi patenkinta.

Įkopusi į mados olimpą


Eva gimė toli toli nuo mados sostinių – viename nuostabaus kraštovaizdžio kaimelyje Čekijoje. Vaikystėje ji puikiai žaidė krepšinį, slidinėjo, užsiiminėjo gimnastika, tačiau merginai visiškai nesisekė su berniukais. Jos kaulėta figūra nedomino priešingos lyties atstovų. Eva netgi buvo pravardžiuojama Cigarete. Viskas pasikeitė 1989 metais. Laimėjusi Prahoje vykusį grožio konkursą, Herzigova išvyko į Paryžių. Mados sostinėje visi geriausi fotografai savo fotosesijose troško matyti tik Evą, o Europos dizaineriai –dirbti su naujai atrastu grožio etalonu. Kuo čekų kilmės supermodelis žavėjo mados ekspertus ir visą pasaulį? Pirmiausia jos panašumas į Marilyn Monroe. Vos įžengusi į mados pasaulį, Eva sulaukė galybės kvietimų dalyvauti madų pristatymuose ir reklaminėse akcijose iš tokių pripažintų dizainerių, kaip Versace, Valentino, Laroche, Oldman ir kt. Labiausiai gražuolė čekė pasauliui įsiminė sudalyvavusi liemenėlių reklaminėje kampanijoje. Prigimtinis moters šarmas ir išorinis grožis pavertė šį šou neįtikėtinos sėkmės sulaukusiu reginiu – Eva įkūnijo Rytų Europos gražuolės stereotipą. Tačiau modelio darbas ne vienintelė Herzigovos aistra – ji atrado save kino pasaulyje. „Mano geriausio draugo žmona“ (1998), „Modiljanis“ (2004), „Tarp angelo ir velnio“ (2005) – kino juostos, kuriose seksualus supermodelis atskleidė savo aktorinius sugebėjimus. Dar vaikystėje ji labiau troško tapti profesionale aktore, o ne modeliu. Tačiau vaidinti, pasak Evos, ji galės ir sulaukusi 60 metų.

Apdovanota grožiu

Retas drįstų prieštarauti, kad Eva – nuostabaus grožio moteris. Maža to, ji patenka į labiausiai atpažįstamų atskirų moters kūno dalių penketuką. Gimtojoje Čekijoje netgi juokaujama, jog Evos lūpos čia tokios populiarios, kad galėtų tapti nacionaliniu šalies simboliu, o jei ji gyventų arčiau Vašingtono, Billas Clintonas negalėtų atsispirti jos Marilyn Monroe primenančiam žavesiui. Tiesa, Evos mielai keičia savo išvaizdą. Ji buvo ir seksuali, daugelio vyrų geidžiama pupytė, ir savimi pasitikinti moteris. Dabar Herzigova pabėgo nuo seksualių formų moters įvaizdžio ir puikuojasi paaugliška kaulėta figūra. Po sūnaus gimimo (moteris apie nėštumą paskelbė pusiau apsinuoginusi Italijoje leidžiamo žurnalo „Vanity Fair“ viršeliui) Eva, vos per kelias savaites atsikračiusi papildomų kilogramų, tikina, jog ji nė piršto nepajudino tam, kad sulieknėtų. Modelio nuomone, gamta pati pasirūpina, kad įvykiai klostytųsi taip, kaip reikia. „Kaip nukrito papildomi kilogramai, aš net nepastebėjau, – bando įtikinti Eva. – Aš nesilaikiau dietų ir esu visiškai sveika. Aš patenkinta savo svoriu, o toks mano sudėjimas yra įgimtas.“ Tokiais gražuolės žodžiais suabejotų sveiko gyvenimo būdo šalininkai, nes įpusėjusi ketvirtąją dešimtį moteris atrodo per plona.
Kaip ten bebūtų, Herzigovos figūra vadinama tiesiog fantastiška. Smėlio laikrodžio siluetą primenančios liekna figūra Evą vėl pavertė aukštosios mados mūza.

Mėnesio romanas

Nors čekei nuolat sulaukia gražiausių žodžių už savo išvaizdą, už buvimą atsidavusia mama ir nuostabia moterimi, vis dėlto jos biografijoje yra ir pikantiškų faktų. Moteris prisipažino, jog 25 metų turėjo aistringą romaną su Holivudo žvaigžde Leonardo DiCaprio (34). Tiesa, romanas truko vos mėnesį, tačiau moteris jį ilgam įsiminė. Pora susitiko filmo „Žmogus su geležine kauke“ vakarėlyje ir po pažinties negalėjo vienas nuo kito atsiplėšti. Iš pradžių Eva neigė šį romaną, mat tuo metu buvo ištekėjusi už Tico Torreso (55), bet vėliau negalėjo nepasigirti. „Tai nebuvo tik vienos nakties nuotykis. Su Leo mes susitikinėjome visą mėnesį. Jis nuostabus žmogus, o pirmoji mūsų naktis – nuostabi patirtis“, – pasakojo Eva Herzigova.

10 faktų apie Evą:

1. Evos ūgis – 180 centimetrų.
2. Jos kūno matmenys: 89–63,5–90.
3. Batų dydis – 39.
4. Evos svajonė – namas Monake.
5. Nusiramina lipdydama molinukus.
6. Turi savo maudymosi kostiumėlių kolekciją.
7. Eva teigia, kad niekada nesikreipė į plastikos chirurgus.
8. Dievina japonų, prancūzų ir italų virtuvę.
9. Jai patinka dovanoti prabangias dovanas savo tėvams (namus, automobilius).
10. Taupo uždirbtus pinigus.

Flavio Briatore (58): gražuolių medžiotojas

Italų milijonierius ir „Formulės 1“ „Renault“ komandos vadovas galėtų pasigirti ilgu gražuolių meilužių sąrašu, į kurį papuolė ir garsus čekų modelis Eva Herzigova. Šiame Flavio sąraše puikuojasi tokios garsios moterys, kaip Naomi Campbell (38), Nicole Kidman (41), Heidi Klum (35), Vanessa Kelly (35), Adriana Volpe (35), Fiona Swarovski (43) ir kt. Beje, Heidi nuo Briatore susilaukė dukrelės. Tačiau nei viena išvardytų gražuolių nesugebėjo nusitempti garsaus lovelaso prie altoriaus. Tai pavyko mažai žinomai iš Italijos kilusiai manekenei Elisabettai Gregoraci (29). Įdomu, ar ji laiminga ištekėjusi už šio mergišiaus? Tikėkimės. Tačiau Elisabetta tikrai gali didžiuotis nušluosčiusi nosį kitoms gražuolėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius