Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Evita Malaškevičiūtė: į Airiją!

Jei „Nekviesta meilė“ bus rodoma ir trečią sezoną, kūrėjams teks sukti galvas, kaip pasielgti su viena iš serialo numylėtinių Vyte.
Foto naujienai: Evita Malaškevičiūtė: į Airiją!
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt
Jei „Nekviesta meilė“ bus rodoma ir trečiąjį sezoną, kūrėjams teks sukti galvas, kaip pasielgti su viena iš serialo numylėtinių Vyte. Mat ją vaidinanti Evita MALAŠKEVIČIŪTĖ (11) jau po poros mėnesių su šeima išvyksta į Airiją – jos tėčio Donato MALAŠKEVIČIAUS (31) Dubline laukia diplomatinė tarnyba. „Šio sezono serijas spėsime nufilmuoti, o jei Evitos prireiks kitąmet – parsiskraidinsime į filmavimus“, – kaip visada optimistiškas prodiuseris Rolandas Skaisgirys. Evitai buvo nelengva susitaikyti su žinia, kad teks palikti Vilnių. Ji išgyveno ne tik dėl to, kad negalės filmuotis, – mergaitei ypač skaudu atsisveikinti su draugais. Tačiau tėvai neleido įsiplieksti emocijoms ir apsipilti ašaromis. Juolab kraustymasis į Dubliną – ne vienintelė permaina šeimoje: Evita džiaugiasi prieš dvi savaites gimusia seserimi Nuate.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius