Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gediminas Juodeika: storulis advokatas

Įdomu, į kokias diskusijas įsivėlė aktorius Liubomiras Laucevičius (59) ir buvęs televizijos laidų vedėjas, restorano „Legenda" Kaune savininkas Gediminas Juodeika (37)?
Foto naujienai: Gediminas Juodeika: storulis advokatas
Teodoro Biliūno nuotrauka / zmones24.lt

Įdomu, į kokias diskusijas įsivėlė aktorius Liubomiras Laucevičius (59) ir buvęs televizijos laidų vedėjas, restorano „Legenda" Kaune savininkas Gediminas Juodeika (37)? Negana to, kam taip slėptis nuo svetimų ausų ir kalbėtis girdint vienam vieninteliam liudininkui - kupranugariui? Pasirodo, į jokią kriminalinę istoriją vyrai neįsipainiojo, o štai jų kuriami personažai naujame televizijos seriale „Moterų alėja" išties turi apie ką pasikalbėti: Liubomiras Laucevičius vaidina ne pačios geriausios reputacijos verslininką, o Gediminas - nelabai nuovokų jo advokatą.

Filmuotis seriale - sena Gedimino svajonė. „Kaip laidos vedėjo manęs niekam nereikia, tad pagalvojau, kad savo žavesį galėčiau panaudoti kaip aktorius", - šypteli. Beje, storulį nevykėlį advokatą vaidinantis vyriškis serialo kūrėjams turėjo duoti pažadą nesulysti. „Nieko kito taip tvirtai nebūčiau galėjęs pažadėti", - nusikvatoja šiuo metu daugiau nei šimtą kilogramų sveriantis debiutuojantis aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius