-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Goda Alijeva. Santuoka – tai darbas. Tikiuosi, mes jį atliksime gerai

Per interviu Goda Alijeva (23) nė iš tolo nepriminė jai klijuojamų žiniasklaidos etikečių. Pokalbio pradžioje mano akys nevalingai krypo į merginos pilvuką, kuris itin dažnai aptarinėjamas jau nuo skubotų dainininkės vestuvių.
Foto naujienai: Goda Alijeva. Santuoka – tai darbas. Tikiuosi, mes jį atliksime gerai
Mariaus Žičiaus nuotrauka / zmones24.lt

Per interviu Goda Alijeva (23) nė iš tolo nepriminė jai klijuojamų žiniasklaidos etikečių. Pokalbio pradžioje mano akys nevalingai krypo į merginos pilvuką, kuris itin dažnai aptarinėjamas jau nuo skubotų dainininkės vestuvių. Atlikėja šypsodamasi prasitaria, kad tokių smalsuolių žvilgsnių ji sulaukia kasdien. Jei prisimintume visus žiniasklaidos pranešimus, Goda jau seniai turėjo susilaukti vaikų. Tačiau pažvelgus į liekną merginos liemenį, nepanašu, kad po jos širdimi plaka mažos gyvybės širdelė.


Vardas, pavardė: Goda Alijeva.

Gimimo vieta, data: 1986 06 04, Kaunas.

Šeiminė padėtis: ištekėjusi; vyras - krepšininkas Rolandas Alijevas.

Pasiekimai: šoko merginų grupėje YVA, dabar dainuoja grupėje „69 danguje"; vedė pramoginę laidą „Kakadu".


Goda, ar sunku, kai Tave visi stebi tarsi pro padidinamąjį stiklą? Juk kartais norisi ir skaniai bei daug pavalgyti, išeiti be makiažo, o kur dar smalsūs praeivių žvilgsniai, norintys įsitikinti, ar Tu laukiesi, o gal sustorėjai...


Aplinkinių žvilgsnius jaučiu visur. Tai nėra ta populiarumo pusė, kuri man patinka. Tačiau yra, kaip yra. Man patinka Kaunas, nes jis jaukus ir pažįstamas miestas, o nuvykusi į Vilnių negalėčiau nepastebėta pasilinksminti su draugėmis, pasivaikščioti be makiažo. Kiekvienam savo... Man patinka čia, Kaune. Manau, šio miesto gyventojų dėmesys neprilygsta Vilniaus, todėl nenorėčiau gyventi sostinėje.


Pasakyk atvirai, ar dėl Tavo suapvalėjusių kūno formų kaltas nėštumas?


Ne, aš nesilaukiu, o mano padidėjęs svoris pamažu krinta. Kad buvau šiek tiek pastambėjusi, lėmė daug dalykų: pasikeitė gyvenimo būdas, sumažėjo koncertų su grupe „69 danguje", ištekėjau, tad pradėjau sėsliau gyventi, be to, mečiau rūkyti.


Tavo sprendimui mesti rūkyti įtakos turėjo vyras Rolandas? Juk jis krepšininkas, o sportininkai dažniausiai netoleruoja rūkymo...


Mano vyras man nieko nedraudžia, tačiau jei jis dėl kažko yra nepatenkintas, aš tai greitai pastebiu. Rolandui nepatinka cigaretės, bet jis neprieštaravo, kad rūkau. Pamenu, kartą draugės pajuokavo, jog aš, kai pradėjau draugauti su Rolandu, mesiu rūkyti. Tada net pyktelėjau! Kodėl turėčiau neberūkyti? Juk su Rolandu susipažinau tada, kai rūkiau. Mes vienas kitą pamilome tokius, kokiais buvome. Kodėl turėčiau keistis?..


Tai kodėl vis dėlto metei rūkyti?


Mano vyras vis išgirsdavo teigiamų atsiliepimų apie Alleno Carro knygą „Lengvas būdas mesti rūkyti", kartais taktiškai pasakydavo, kad galbūt ir man ją vertėtų perskaityti. Kai Rolandas man nupirko šią knygą, pasiėmiau ją į povestuvinę kelionę. Perskaičiau pusę ir neberūkau! Dabar mane net erzina cigarečių kvapas.


Pasklido kalbų, kad žadi grįžti į televiziją. Ar tai bus „Kakadu" laida, kurią vedei praėjusį sezoną?


Taip, turiu planų grįžti, tačiau tiksliai nieko nežinau. Labai pasiilgau darbo, režimo.


O planai vykti su vyru į kitą šalį, kur jis žais krepšinį?


Kol kas niekas nepasikeitė, mes esame čia, Lietuvoje. Rolandui buvo pasiūlymų, bet sutarties jis kol kas nepasirašė. Matyt, netiko sąlygos. Be to, Lietuvoje jis turi darbų, savo verslą, nori jį atgaivinti ir jam puikiai sekasi.


Kuo Rolandas užsiima?


Žinau, kad tai susiję su sporto prekėmis. Tai vyriški daiktai, todėl tiksliai negaliu pasakyti. Svarbiausia, kad vyrui tai patinka.


Goda, prasitarei, kad neturi daug veiklos, sumažėjo koncertų, nebedirbi televizijoje, Rolandas irgi nėra toks užimtas kaip anksčiau. Ar dažnas buvimas kartu nepakenkė Jūsų santykiams?


Iš tiesų truputį pakenkė. Atsirado ir trintis, ir buitis, ir konfliktai... Kita vertus, aš nemaniau, kad bus kitaip. Supratau, jog santuoka yra darbas, sunkus darbas.


Galima sakyti, kad dabar Jūs išgyvenate pirmąją santuokos krizę?


Manau, įveiksime šią krizę. Neabejoju tuo. Kai yra meilė, tuomet nebaisios jokios kliūtys.


Nemanai, kad dėl pakitusių Jūsų santykių kalta skubota santuoka?


Aš džiaugiuosi, kad vedybų sprendimą priėmėme spontaniškai - iš meilės ir aistros, o ne po dešimties draugystės metų - atsisėdę ir dėlioję visus „už" ir „prieš". Jei galėčiau atsukti laikrodį, viską daryčiau taip pat. Kai esi ištekėjusi, jautiesi atsakinga ne tik už save, negali impulsyviai pasielgti nepasitarusi su antrąja puse, nors kartais to taip norėtųsi... Dabar juk negali apsisukti ir išeiti. Kiekvienoje situacijoje reikia ieškoti kompromiso, negali tiesiog padaryti pertraukos kaip draugaudama... Santuokoje po kivirčų yra tik du keliai: taikytis ir kiekvienam prieiti tam tikrų išvadų arba pasukti paprastesniu keliu - skirtis. Kai susipyksti, juk neišeini, netrankai durų ir nevažiuoji pas tėvus... Taip gali elgtis, kol nesi ištekėjusi. Dabar geriau patylėti, išeiti į kitą kambarį, ramiai viską apmąstyti.


Vadinasi, Jūsų šeimoje kartais būna nekalbadienių?


Taip, būna, bet jie išeina į gerą, nes pagalvoji, ką antroji pusė norėjo pasakyti.


Dėl ko kyla barniai?


Dėl paprasčiausių dalykų: buities, trinties ar per daug buvimo kartu. Tačiau visas problemas mes dar tik mokomės spręsti, dalijamės buities darbais, stengiamės pabūti ir su draugais.


Gal ne santuoka pakeitė Jūsų bendravimą, o gyvenimas kartu?


Gali būti. Prieš vestuves mes neilgai gyvenome kartu.


Gal pirmiesiems Jūsų kivirčams įtakos turėjo praeitis?


Ne, mūsų santykiams praeities vaiduokliai nebaisūs. Mes nekalbame apie tai, kas buvo prieš mus. Pradžia yra mūsų draugystė.


Turbūt visi norėtų sužinoti Tavo su Rolandu pažinties istoriją, kaip taip greitai įsiliepsnojo meilė?


Mes susipažinome, pas bendrus draugus. Spontaniškai sugalvojau užsukti į svečius. Kai pamačiau Rolandą, man jis krito į akį, o išvažiavusi apie jį galvojau - mąsčiau, kad su tuo vaikinu bus kažkas daugiau.


Kokie Jūsų šeimos planai?


Beveik baigiame įsirengti namą. Tikiuosi, kad žiemą viskas bus baigta. Sieju savo ateitį su dainavimu, televizija, su vyro veikla, be to, noriu pabaigti mokslus. Tikiu, kad man viską pavyks suderinti, suspėti.


O vaikus planuojate?


Tiesą pasakius, pasirodžius begalei straipsnių apie tariamą mano nėštumą, stebėjau save, ar aš to bijau. Priėjau prie išvados, kad norėčiau būti jauna mama.


Jau laukiate gandrų?


Netrukus baigsime sukti jiems lizdą...


Kaip manai, kada tai įvyks?


Vaikus sunku planuoti. Man viena draugė puikiai apibūdino sutuoktinių santykius: pirmieji metai - aistra, antrieji - meilė ir supratimas, o per trečiuosius pasidaro nuobodu, todėl reikia vaikų.


Jūsų sprendimas tuoktis priimtas impulsyviai. Gal taip bus ir dėl vaikų?


Man patinka senas posakis - „Mes planuojame, o Dievas juokiasi". Norėčiau būti jauna mama. Manau, man pavyktų motinystę suderinti su veikla.


Ar Jūsų skyrybos irgi gali būti tokios pat greitos, kaip ir vestuvės?


Tikiuosi, ne. Viliuosi, kad Rolandas - mano žmogus. Prieš vestuves buvau pas astrologę. Ji kaip iš knygos perskaitė mūsų istoriją, sakė, kad pamilsime vienas kitą labai greitai. Astrologė net nuspėjo tamsųjį mūsų santykių laikotarpį. Ji, kaip ir aš, mano, jog mes esame skirti vienas kitam.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius