Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gruodį - šventinis roko operos „Voro vestuvės“ pastatymas

Visuotinį kritikų ir publikos pripažinimą pelniusi „Tele bim-bam“ roko opera visai šeimai „Voro vestuvės“ grįžta.
Foto naujienai: Gruodį - šventinis roko operos „Voro vestuvės“ pastatymas
UAB „SEVEN Live“ nuotr. / zmones24.lt

Visuotinį kritikų ir publikos pripažinimą pelniusi „Tele bim-bam“ roko opera visai šeimai „Voro vestuvės“ grįžta. Lietuvos istorijoje analogų neturinti roko opera dar kartą bus pristatyta šių metų gruodžio 28 d. „Siemens“ arenoje, Vilniuje.


„Džiaugiamės galėdami pranešti, kad „Voro vestuvės“ grįžta. Neabejojame, kad šis unikalus renginys taps ypatinga dovana visai šeimai artėjančių šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga“, - sakė renginį organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ generalinis direktorius Renatas Načajus.


Bilietus į roko operą visai šeimai „Voro vestuves“ platina bendrovė „Tiketa“. Pirmieji bilietai, kurių skaičius yra ribotas, kainuoja nuo 45 Lt. Vėliau bilietai kainuos nuo 55 iki 80 litų.


Roko opera „Voro vestuvės“ pirmą kartą buvo pristatyta populiariai televizijos laidai „Tele bim-bam“ švenčiant 18 metų gimtadienį, šių metų balandžio 5 dieną. Sausakimšoje „Siemens“ arenoje susirinkusiems mažiesiems laidos žiūrovams ir jų tėveliams audringai atšvęsti „Tele bim-bam“ pilnametystę padėjo daugiau nei 100 dainingų atlikėjų, pasipuošusių ryškiaspalviais kostiumais.


Į „Siemens“ areną sugrįžtančiame šventiniame „Voro vestuvių“ pastatyme dalyvaus ryškiausios Lietuvos scenos žvaigždės. Pagrindinį Voro vaidmenį atliks Rafailas Karpis, į Boružę persikūnys Neringa Čereškevičienė, Marijonas Mikutavičius vaidins intrigantą Vabalą be ūsų, o Algis Ramanauskas-Greitai vėl taps Vikšru Gražuoliu.


„Pirmosios „Voro vestuvės“ paliko kuo geriausius įspūdžius ir tapo pačia geriausia dovana „Tele bim-bam“ gimtadienio proga. Tą įrodė ir pilnutėlė „Siemens“ arena, kurioje vos sutilpo visi renginį pamatyti trokštantys vaikučiai ir jų tėveliai“, - sakė „Voro vestuvių“ sumanytoja ir TV laidos „Tele bim-bam“ vedėja Neringa Čereškevičienė.


Šventiniame „Voro vestuvių“ pastatyme vaidins ne tik patyrusios scenos žvaigždės, tačiau ir jaunieji „Telebimbam“ grupės nariai, pagal savo amžių suskirstyti į tris grupes. Mažiausieji vaidins skruzdžių kiaušinėlius, antrieji - paauglius, bėgančius iš pamokų, tretieji sudarys keturių brandžių plaštakių grupę.


„Pirmųjų „Voro vestuvių“ metu buvo tiesiog malonu stebėti patyrusių žvaigždžių darbą su vaikais. Nebuvo jokių konfliktų ar „sužvaigždėjimų“, tiek repeticijų, tiek paties renginio metu atmosfera buvo tiesiog puiki“, - džiaugėsi N. Čereškevičienė.


Jai pritaria ir Marijonas Mikutavičius, kuriam po pirmųjų „Voro vestuvių“ išliko patys šviesiausi įspūdžiai. „Su vaikais visada linksma dirbti, atmosfera buvo džiugi, visuomet jautėsi šiluma“, - sakė M. Mikutavičius, pabrėžęs, kad tokio masinio renginio metu buvo svarbu nepasimesti ir laiku išeiti į sceną.


Nuo „Voro vestuvių“ premjeros naujasis roko operos pastatymas visų pirma skirsis scena. Pirmasis pasirodymas buvo rengiamas apvalioje scenoje, dabar ji bus stačiakampė. „Prie naujos scenos reikės prisitaikyti, tad turėsime nemažai papildomai repetuoti, tačiau jau dabar laukiu tų akimirkų, kuomet susirinks visa komanda ir puikiai nusiteikę kibsime į darbus“, - būsimos šventės nuotaikomis dalinosi N. Čereškevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius