Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gytis Paškevičius: keliai išsiskyrė

Scenoje du dešimtmečius kartu dainavę draugai Gytis Paškevičius ir Žilvinas Žvagulis dėl pinigų paaukojo draugystę.
Foto naujienai: Gytis Paškevičius: keliai išsiskyrė
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Gytis Paškevičius.

Gimimo data, vieta: 1961 10 04, Šiauliai. 47 m.

Šeima, kurioje gimė: augo su tėčiu Zenonu, kuris dirbo Šiaulių dviračių gamykloje „Vairas".

Šeima: vedęs, žmona - Rugilė, turi sūnų Dominyką ir dukrą Urtę.

Karjeros pasiekimai: dainininkas išleido 12 albumų, buvo laimėjęs „Šlagerių karaliaus“ titulą, dainuoja rusiškus romansus.


Scenoje du dešimtmečius kartu dainavę draugai Gytis Paškevičius ir Žilvinas Žvagulis dėl pinigų paaukojo draugystę. Gytis, nesulaukęs jokio paaiškinimo apie išleistus pinigus jo reklamai, nutarė Žilviną Žvagulį paduoti į teismą!


Serialo verta istorija


Gytis ir Žilvinas scenoje kartu bene 20 metų. Vyrai niekada nebuvo tik paprasti scenos kolegos - jų bendravimas tęsdavosi ir nuo jos nužengus. Scenos grandai prieš kurį laiką subūrė projektą „Tikri vyrai“, su kuriuo koncertavo visoje Lietuvoje. Per gastroles dainininkai dar labiau susidraugavo: kvietė vienas kitą į svečius, kartu mėgavosi vienas kito kompanija žvejodami, linksmindavosi bendrame draugų rate. Tačiau visai neseniai tarp jų perbėgo juoda katė ir ilgalaikė draugystė pakibo ant plauko. Visą Lietuvą apskriejo žinia, jog Gytis Paškevičius padavė į teismą savo kolegos Žilvino Žvagulio ir Irenos Starošaitės kompaniją „Zuzi Records“. Ši kompanija, išleidusi jo albumus „Ten“, „G. Paškevičius. Geriausios dainos“, „Tikri vyrai. Geriausios dainos“, bei „20 dnei v Sankt Peterburge - 2“, Gyčiui sumokėjo stulbinamai mažai pinigų. Pasak jos, daugiau sumokėti kompanija muzikantui negalėjo, nes „Zuzi Records“ daug pinigų skyrė reklaminiam paketui. Gytis neslepia savo nustebimo ir tikina, jog kreipimasis į teismą buvo paskutinis kantrybės lašas. „Skambinau ir teiravausi dėl pinigų, tačiau mano klausimai nebuvo išgirsti. Ir taip buvau per kantrus“, - pripažįsta Gytis. Vyras tikina, kad nesitikėjo tokio poelgio iš artimo bičiulio. „Nesijaučiu blogai dėl to, kas atsitiko, ir nesijaudinu, kad tarp mūsų įvyko konfliktas, greičiau Žilvinui turėtų būti gaila ir gėda, nes jis mane apgavo“, - tvirtai kalba vyras.


Jų bendravimas - baigtas


Ilgą laiką bendravę vyrai tikina, jog jų draugystė - baigta, tačiau sentimentų per daug nereiškia. „Mes tikrai ilgai bendravome, kartu dainavome scenoje. Visiems turbūt ir taip supranta, kad mūsų draugystei atėjo galas, man jau seniai buvo kilęs įtarimas dėl finansinių reikalų“, - atvirai kalba Gytis. Vyras stengiasi nenugrimzti į prisiminimus ir nesureikšminti visų įvykių. Pasak muzikanto, jis vienas nėra pajėgus surasti teisybės. „Viską išsiaiškins teismas, tad kol kas nėra ką komentuoti.“ Gytis neslepia, jog nieko neprarado nutraukęs draugystę su žinomu dainininku ir toliau tęsia sėkmingą savo karjerą. Atlikėjo daina skamba televizijos seriale „Broliai“, o mintys apie tryliktąjį albumą vis dažniau šmėžuoja Gyčio Paškevičiaus galvoje. Ilgą laiką trukusi draugystė, matyt, liks kaip prisiminimas įrašytose dainose, išleistose plokštelėse. Tačiau Gytis ramus žmogus. „Yra taip, kaip yra. Juk nieko nepakeisiu, dabar viską atiduodu į teisėsaugos rankas“, - daug nekomentuojantis dainininkas tikina, jog, nepasibaigus teismų procesui, jo komentarai nėra labai taktiški. Gytis neslepia, kad laukia šios nemalonios istorijos atomazgos ir kada pagaliau atgaus savo pinigus. Garsus Lietuvos muzikantas tvirtai tiki, jog bylą pavyks laimėti.

Labai ironiška: draugus sujungusi muzika juos po daugelio metų ir išskyrė.


Žilvinas Žvagulis: nekomentuosiu!!!


Paduotas į teismą Žilvinas Žvagulis (42) atsisako ką nors komentuoti ir ramiai paaiškina, jog viską jau pasakė. „Nieko nebekomentuosiu. Teismas viską pasakys. Mes su Irena savo komentarus išdėstėme byloje. Dabar viską išspręs teisėsauga, nes tarpusavyje, matyt, mums neišeina. Žmonai taip pat galit neskambinti - mes nusprendėme tylėti. Manau, viskas greitu laiku paaiškės“, - monotoniškai išdėsto Žilvinas. Šiuo metu teismas leido areštuoti Irenos vadovaujamai bendrovei priklausantį butą arba piniginių lėšų už 50 000 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius