-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ieva Stasiulevičiūtė ir Vytautas Šapranauskas. Ar tiesa, kad jie pora?

Pastaruoju metu gandų ir apkalbų sūkuryje atsidūrė televizijos laidos „Puikusis šou“ vedėjai Ieva Stasiulevičiūtė ir aktorius Vytautas Šapranauskas. Jų kolegos ir pažįstami tikina, kad juodu – pora! O kaip yra iš tikrųjų?
Foto naujienai: Ieva Stasiulevičiūtė ir Vytautas Šapranauskas. Ar tiesa, kad jie pora?
Foto naujienai: Ieva Stasiulevičiūtė ir Vytautas Šapranauskas. Ar tiesa, kad jie pora? / zmones24.lt
Pastaruoju metu gandų ir apkalbų sūkuryje atsidūrė televizijos laidos „Puikusis šou“ vedėjai Ieva Stasiulevičiūtė ir aktorius Vytautas Šapranauskas. Jų kolegos ir pažįstami tikina, kad juodu – pora! O kaip yra iš tikrųjų?

Gandai man tik reklama
Žaviosios televizijos laidos „Puikusis šou“ vedėjos Ievos gyvenimas bėga pašėlusiu greičiu. Niekam nežinoma mergaitė iš Kauno tvirtai įžengė į televizijos eterį ir tuo pačiu pasėjo šūsnį įvairių gandų. Nuolat maršrutu Vilnius–Palanga keliaujanti Ieva šiuo metu kartu su aktoriumi Vytautu Šapranausku filmuojasi „Puikiojo šou“ laidose ir veda renginius vasaros pramogų sostinėje. Ievos gyvenimas išties pasikeitė. Sėdėdama mokyklos suole, ji ne tik susirado mėgstamą darbą, bet ir pelnė žiūrovų, o ypač vyrų simpatijas. Sklando gandai, kad ir Vytautas Šapranauskas neatsispyrė merginos kerams. Iš tikrųjų Ieva ir Vytautas didžiąją dalį laiko praleidžia kartu, tačiau kalbas, jog jiedu pora, abu neigia. Ieva tikina, kad Vytautas yra tik jos mokytojas ir globėjas. Tačiau jų kolegos ir pažįstami mano kitaip. Pasak jų, tarp Ievos ir Vytauto Šapranausko ne tik užsimezgė aistringas romanas... Jie jau kurį laiką gyvena kartu. Vytautas, išgirdęs tokias kalbas, nenusistebi, o Ieva viską neigia. „Mes kartu dirbame, todėl nemažai laiko praleidžiame drauge. Manau, tai pabodusi tema – būti Šapranausko meiluže. Kai būname Palangoje, gyvename visa kūrybinė grupė, o ne tik aš su Vytautu. Vilniuje aš nuomojuosi butą, – sutrikusi pasakoja „Puikiojo šou“ vedėja. – Sostinėje mes tikrai negyvename kartu. Tegul sklando tie gandai – man tai tik reklama. Jūs tik kalbėkite, kad tokia Ieva vaikšto šia žeme.“ Ieva tikina, jog, pradėjusi dirbti televizijoje, apie save prisiklausė visokių gandų. „Girdėjau kalbų, kad miegojau su bet kuo, jog tik patekčiau į televiziją. Lygiai taip pat galvojau apie žinomus pramogų pasaulio žmones, kol pati neatsidūriau televizijoje. Matyt, visiems labai keista, jog niekam nežinoma mergaitė iš Kauno galėjo prasimušti. Aš visada tikėjau, kad jei ko nors labai trokšti, visuomet pasieki, gauni“, – nesikuklina mergina.

Nenoriu būti tik Šapranausko drauge
Ar Vytautas ir Ieva Stasiulevičiūtė yra pora, ar ne – žino tik jie patys. Mergina šiomis kalbomis nekvaršina sau galvos. Šiuo metu ji džiaugiasi, kad pavyko įstoti į įdomią specialybę: nuo rugsėjo mėnesio Ieva krims mokslus Kauno kūno kultūros akademijoje. Mergina tikina, kad gyvenime turi vienintelį tikslą – būti laimingai. „Nesvarbu kur ir su kuo, ar stovint prie puodų ar kur kitur... Šiuo metu man laimė yra darbas „Puikiajame šou“ bei laidoje „Dzin“. Man patinka ten vaidinantys žmonės, be to, darau tai, ką mėgstu“, – neslepia Ieva. Mergina tikina, jog kasdien iškrečia ką nors beprotiško. Jai labai patinka staigmenos. Ieva įsitikinusi, kad vesti laidą ją pakvietė todėl, kad ji buvo ne „Olialia“ tipo mergaitė. “ Aš turėjau ką papasakoti, o ne tik stovėjau ir šypsojausi kaip kitos“, – savo išskirtinumą pabrėžia mergina. Ieva neslepia, jog šiuo metu reklama jai labai svarbi, tačiau ji nenori būti tik kažkieno meilužė: „Noriu, kad apie mane šnekėtų kaip apie Ievą Stasiulevičiūtę, o ne kaip apie Šapranausko draugę.“

Jie giminės?!
Išgirdęs gandus apie jų romaną Vytautas Šapranauskas nesutrinka ir ramiai išdėsto, kas juos su Ieva sieja. „Aš globoju Ievą. Mes dirbame kartu ir daug laiko praleidžiame būdami šalia vienas kito. Jei išlipame iš vieno automobilio, tai dar nereiškia, jog mes esame pora. Ieva yra tolima mano giminaitė iš močiutės pusės. Tai ką, mes negalime bendrauti?“ – labai ramiai savo į šį klausimą atsako aktorius. Tačiau Ieva apie giminystės ryšius su Vytautu Šapranausku neužsimena. Gal ji net pati to nežino? Beje, įdomiausia, kad Vytautas, pamatęs nukreiptą į juos fotoobjektyvą, labai supyksta ant fotografo ir net jam pagrasina. Paprastai giminės labai noriai pozuoja. Kam slėptis giminaičiams?..

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius