Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indrė Mišeniovaitė ir Ramūnas Rudokas: po vienu stogu jau nebegyvename

Kai Jamaikoje ant mylimosios Indrės Mišeniovaitės (28) piršto aktorius Ramūnas Rudokas (40) užmovė sužadėtuvių žiedelį, visi laukė jų vestuvių.
Foto naujienai: Indrė Mišeniovaitė ir Ramūnas Rudokas: po vienu stogu jau nebegyvename
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

Kai Jamaikoje ant mylimosios Indrės Mišeniovaitės (28) piršto aktorius Ramūnas Rudokas (40) užmovė sužadėtuvių žiedelį, visi laukė jų vestuvių. Deja, prabėgus ketveriems metams nuo romantiškos draugystės pradžios, pora pasuko skirtingais keliais.


Vardas, pavardė: Ramūnas Rudokas.

Šeiminė padėtis: du kartus išsiskyręs, augina dvi dukras.

Užsiėmimas: aktorius, televizijos laidų, renginių vedėjas.


Vardas, pavardė: Indrė Mišeniovaitė.

Šeiminė padėtis: netekėjusi.

Užsiėmimas: viešųjų ryšių agentūros bendraturtė.


Mylėsiu tave amžinai kaip Rudokas

 

Ramūno Rudoko talentu niekas nedrįsta abejoti - jis ne tik puikus aktorius, bet ir vienas geriausių renginių vedėjų. Tačiau spaudoje ne kartą jam lipdyta ir kita etiketė - lovelasas. Du kartus vedęs, du kartus išsiskyręs, su viena moterimi neištveriantis ilgiau kaip dvejus metus - taip Ramūną apibūdindavo bulvarinių leidinių žurnalistai. Būtent po dvejų metų draugystės, 2007-aisiais, jis išsiskyrė su viena stilingiausių Lietuvos moterų Indre Mišeniovaite. Niekas lyg ir nenustebo - juk aktorius garsėjo nesugyvenamu charakteriu. Netrukus po šio įvykio Vilniuje ėmė sklandyti posakis „mylėsiu tave amžinai kaip Rudokas".

Visi be galo nustebo Indrei ir Ramūnui ne tik grįžus vienas pas kitą, bet ir susižadėjus. Kai Ramūnas brangų sužadėtuvių žiedą su deimantais įteikė mylimajai ir paprašė rankos, jis prasitarė: „Ilgai laukiau to momento, ieškojau išskirtinio žiedelio. Karatų nemažai, bet meilės gerokai daugiau."

 

Svajojo apie kuklias vestuves užsienyje

 

Kai po sužadėtuvių Jamaikoje kalbinome Indrę ir Ramūną, jie atrodė labai laimingi. Pora kaip tik tuo metu gyveno įkurtuvių nuotaikomis: pakavo daiktus ir ruošėsi kraustytis į naują, erdvų butą Pylimėlių gatvėje, Saulėtekyje. Tąsyk Indrė prisipažino labai mėgstanti gaminti, todėl po įtemptos darbo dienos į namus grįžusio mylimojo laukė garuojanti vakarienė. Žurnalui „Privatu!" pora prasitarė, kad vestuvių ceremonijos datos dar nėra numatę, tačiau apie vestuves pakalba. Jie nesvajoja apie didelį lietuvišką balių. „Norime ramios, kuklios šventės dviem, o ne kažkam. Todėl gali būti, kad susituoksime kur nors užsienyje. Labai romantiškai ir tik dviese", - tuomet sakė Indrė.

Prieš mėnesį pasigirdo kalbos, kad Ramūnas Rudokas ir Indrė Mišeniovaitė skiriasi. Tuomet jokiam žurnalistui nepavyko prakalbinti nė vieno šios istorijos dalyvio: Ramūnas tokias kalbas neigė, o Indrė atsisakydavo komentuoti. Tik žurnalui „Privatu!" pora prasitarė, kad kartu nebegyvena ir, gali būti, jų keliai išsiskyrė visiems laikams.

 

Sužadėtuvių žiedo seniai nebemūviu

 

Kad ir kaip būtų skaudu su žurnalistais kalbėti apie asmeninį gyvenimą, paskambinus Indrei, ji bendravo labai maloniai ir nuoširdžiai. Mergina neslėpė, kad panašių skambučių pastaruoju metu sulaukia nemažai. „Abu su Ramūnu susitarėme šios situacijos nekomentuoti. Tačiau vargu ar mes kada nors kartu fotografuosimės", - prasitaria Indrė.

Kadangi vieną kartą Indrė ir Ramūnas jau buvo išsiskyrę, galbūt ir šį kartą graži pora išgyvena santykių krizę? „Buvo pas mus visokių nesąmonių, net bijau mūsų santykius komentuoti, nes dar pasakysiu kažką ne taip... Geriau nieko nesakysiu ir pažiūrėsiu, kaip čia bus... Gal jūs Ramūno klauskite, juk jis kur kas įdomesnis žmogus nei aš", - regis, taško šioje istorijoje Indrė dar nepadeda.


- Visai neseniai skaitytojams pasakojome gražią Jūsų sužadėtuvių Jamaikoje istoriją, džiaugėmės, kai kartu įsikūrėte naujuose jaukiuose namuose, visi laukėme Jūsų vestuvių... Niekas net nesitikėjo, kad reikės klausinėti apie skyrybas.


- Sužadėtuvių žiedo aš jau seniai nebemūviu... Mes nebegyvename po vienu stogu, tik tiek galiu pasakyti...

 

Nesinori kalbėti apie pasibaigusią meilę


Paskambinome ir Ramūnui. Aktorius taip pat buvo nusiteikęs labai maloniai, tačiau prisipažino, kad kol kas nieko konkretaus paaiškinti negali. „Žinokit, labai nenoriu ta tema kalbėti. Dar per anksti... Dar ne viskas susigulėjo. Jei Indrė kažką pasakė jums, matyt, ji geriau žino", - sako Ramūnas.


- Negi tikrai šioje meilės istorijoje padėtas taškas?


- Per anksti šnekėti. Guliu prie ežero ant lieptelio, saulė šviečia. Kaip gera gyventi... Šiandien man saulė ir šiltas vandenėlis daug svarbiau nei pokalbis apie kažkokią meilę... Pasibaigusią meilę...


- Bet juk jau žadėjote su Indre prie altoriaus eiti...


- Na, yra, kaip yra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius