Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingrida Kazlauskaitė laukia žmogaus, kuris suvirpins širdį

Šou verslo pasaulyje sužibo nauja žvaigždutė. Nors Ingridos Kazlauskaitės vardas ir veidas pažįstamas daugeliui, tačiau tik dabar mergina subrendo rimtiems iššūkiams.
Foto naujienai: Ingrida Kazlauskaitė laukia žmogaus, kuris suvirpins širdį
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Ingrida Kazlauskaitė.

Gimimo data, vieta: 1983 12 26, Tauragė.

Šeima: tėvai - garsus atlikėjų Livetos ir Petro Kazlauskų duetas.

Šeiminė padėtis: netekėjusi, širdis vis dar laisva.

Pasiekimai: KTU eksporto inžinerijos prancūzų kalba bakalaurė, pateko į Lietuvos techninių mokslų geriausių studentų dešimtuką, naujo muzikinio projekto iniciatorė ir vadybininkė.


Šou verslo pasaulyje sužibo nauja žvaigždutė. Nors Ingridos Kazlauskaitės vardas ir veidas pažįstamas daugeliui, tačiau tik dabar mergina subrendo rimtiems iššūkiams.


Garsūs tėvai jos „neprakišo"


Ingridos netrukus laukia rimtas išbandymas - Filipinuose ji atstovaus Lietuvai grožio konkurse „Mis Žemė". Kai spaudoje pasirodė ši naujiena, visi aplink pradėjo klausinėti, už ką šiai merginai tokia garbė. Pati Ingrida sako, kad ji nėra lyg iš Mėnulio nukritusi. „Ši galimybė nėra kaip aklai vištelei grūdas. Priklausau modelių agentūrai, kuri turi licencijas siųsti merginas į grožio konkursus visame pasaulyje. Prieš trejus metus dalyvavau konkurse „Miss Tourism of Lithuania". Visos dalyvės lankėme intensyvius kursus: mokėmės taisyklingai vaikščioti, pozuoti prieš objektyvą... Taigi nesu mergina be patirties", - paaiškina Ingrida Kazlauskaitė.


Agentūra konkurso komisijai išsiuntė merginų nuotraukas, tuomet Ingrida sužinojo, kad Filipinuose organizatoriai nori matyti būtent ją. „Man tiesiog pasisekė. Žinau, visi šnekės, kad garsūs tėveliai „prakišo" savo dukrą, tačiau mano sąžinė rami - visko siekiu savarankiškai. Tėveliai net nežinojo, kad pretenduoju į konkurso dalyves", - sako mergina.


Nesivaiko pigaus populiarumo


Konkurso idėja - išsaugoti Žemę, todėl merginos dalyvaus įvairiose labdaros akcijose, bendraus su garbingais įvairių šalių atstovais, lankysis pasaulio draustiniuose. „Tai didžiulės atsakomybės reikalaujantis projektas, todėl jam ruošiuosi neatmestinai. Domiuosi Lietuvos ekologine padėtimi, vykdomais projektais. Šiuo metu man specialiai yra audžiamas nacionalinis drabužis. Pagal tradicijas turėčiau įsispirti į klumpes, tačiau grožio konkursuose merginos privalo avėti aukštakulnius batelius", - pasakoja mergina, talento konkursui ruošianti prancūzišką dainą.


Ingrida neslepia, kad pagrindinis jos mecenatas - tėveliai, kurie paremia ir finansiškai, ir morališkai. Mergina tvirtina, kad konkursas - ne užgaida. „Neturiu jokio noro pasirodyti. Jau seniai galėjau tą padaryti, juk mano tėvai - garsūs žmonės, aš pažįstu visus jų draugus. Džordana Butkutė su manim bendrauja nuo pat vaikystės, o Rytis Cicinas globoja, pasveikina švenčių proga. Konkursai nėra mano gyvenimo tikslas, tačiau kas praleistų galimybę visą mėnesį keliauti po kraštus, į kuriuos savarankiškai turbūt niekada nenukeliautų?!" - neabejoja mergina.


Ingrida pabrėžia, kad pigaus populiarumo ji nesivaiko: „Jaučiu didelę atsakomybę prieš savo šeimą, noriu išsaugoti gerą mūsų vardą ir savo, kaip merginos, reputaciją. Dėl tos priežasties atsisakiau dalyvauti trijuose realybės šou, o apie erotines fotosesijas negali būti jokios kalbos."


Durų žurnalistams neužtrenks


Ingrida puikiai suvokia, kokia didelė yra viešumo kaina. „Mokykloje dėl to turėjau nemažai rūpesčių, matematikos mokytoja tiesiog terorizuodavo - atsinešdavo į klasę leidinį su straipsniu apie mano mamą ir skaitydavo garsiai, tyčiodavosi. Aš sėdėdavau klasės gale ir verkdavau", - prisimena Ingrida. Paklausta, kokių priežasčių mokytoja turėjo taip elgtis, mergina nusijuokia: „Nežinau, galbūt jai mano tėtis labai patiko."


Jau pusę metų mergina gyvena Vilniuje. Čia ji fotografuojasi įvairioms reklamoms ir rūpinasi nauju muzikiniu projektu. Turbūt kyla klausimas, kodėl garsių tėvų dukra tik dabar pradėjo galvoti apie sceną. „Tėveliai norėjo, kad pirmiausia baigčiau mokslus, įgyčiau išsilavinimą, subręsčiau kaip asmenybė, o paskui galėčiau pati išsirinkti savo gyvenimo kelią. Kartą paragavus scenos, tai tampa tarsi liga. Jos trauka yra didžiulė", - paaiškina Ingrida.


Dailios merginos širdis vis dar laisva. „Išrinktąjį pristatysiu tik tuomet, kai tekėsiu. Aš, kaip ir kiekviena moteris, turiu gerbėjų ir simpatijų, tačiau nesu karalaitė, paskui kurią vyrai pulkais laksto. Laukiu žmogaus, kuris suvirpins mano širdį. Nemėgstu šnekėti apie asmeninį gyvenimą, noriu išsaugoti privatumą. Tačiau niekada nesislėpsiu nuo žiniasklaidos, jiems prieš nosį neužtrenksiu durų. Puikiai suvokiu, kokią kainą privalo mokėti viešas asmuo, tad mano vestuvėse žurnalistai bus mielai laukiami", - sako Ingrida Kazlauskaitė.


Liveta Kazlauskienė (44)


„Labai gaila, kad negaliu lydėti dukters - turiu be galo daug darbų Lietuvoje. Džiaugiuosi, kad Ingrida turi galimybę išbandyti savo jėgas. Sakiau, kad nesijaudintų ir negalvotų, jog ji būtinai į Lietuvą turi parvežti karūną. Aš, kaip mama, apie pergalę visai negalvoju. Jaudinsiuosi, kad tik ji laimingai nuvyktų, kad tik mano dukrai nieko nenutiktų svetimoje šalyje", - sako dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius