Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jeronimas Milius. Jo sunku nepastebėti

„Tegyvuoja rokenrolas!" - tarptautiniame estradinės dainos „Vitebsk-2009" atlikėjų konkurse skandavo trečiąją vietą pelnęs Lietuvos atstovas Jeronimas Milius (24).
Foto naujienai: Jeronimas Milius. Jo sunku nepastebėti
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt

„Tegyvuoja rokenrolas!" - tarptautiniame estradinės dainos „Vitebsk-2009" atlikėjų konkurse skandavo trečiąją vietą pelnęs Lietuvos atstovas Jeronimas Milius (24). Ko gero, šiame konkurse jis buvo vienintelis, nepasidavęs slaviškam lyriškumui ir marškinėlių su kaukolės atvaizdu neišmainęs į brangų blizgantį kostiumą.

Kai pernai dainininkas Donatas Montvydas šioje scenoje laimėjo pagrindinį prizą, atrodė, kad šįkart „Slavianskij bazar" nebuvo toks sėkmingas lietuviams. Pagal balus - 181 - Jeronimas buvo šeštas ir turėjo tenkintis ketvirtąja vieta. Po vertinimo komisijos posėdžio trečiąją vietą nuspręsta skirti ir Ukrainos atstovui, ir vos vienu balu nuo jo atsilikusiam Jeronimui.

Išvaizdus lietuvis sulaukė ypač daug vietos merginų ir į festivalį suvažiavusių žiniasklaidos atstovų dėmesio. Rusų žurnalistų delegacija už charizmą ir užsispyrimą jam net skyrė specialų savo apdovanojimą.

„O, Jeronimo sunku nepastebėti, - pripažino net šių metų konkurso pagrindinio prizo laimėtojas Rusijos atstovas Dima Danilenka (26). - Jeronimas - labai charizmatiškas vaikinas. Ir balsą turi. Man tik atrodo, kad jam dar reikėtų patobulinti įvaizdį ir nemesti vokalo studijų. Jis tikrai gali tapti garsiu dainininku."

Paties Rusijos atstovo nepastebėti taip pat buvo neįmanoma. Stulbinamas vaikino panašumas į Rusijos atlikėją Nikolajų Baskovą net sukėlė gandų, kad vertinimo komisijos pirmininku turėjęs būti garsusis dainininkas atsisakė posto, nes supyko, kad jo „klono" pergalė buvo numatyta iš anksto. Pats Dima tokius gandus tikino girdintis pirmą kartą. „Dukart esame susitikę konkursuose, kuriuose aš dalyvavau, o jis vertino. Net šiek tiek pabendravome, jis palinkėjo man sėkmės. O kad mudu lygina, netgi malonu, - šypteli ir balso tembru, ir išvaizda, ir net manieromis į Rusijos žvaigždę panašus Dima. - Kai pasieksiu jo lygį, mus nustos lyginti. Pradės ieškoti skirtumų ir juos pastebėti. Be to, esame panašūs nebent plaukų spalva ar šukuosena. Bet, žinote, nebūti blondinu, nes toks yra Nikolajus Baskovas, - nesąmonė. Aš atrodau taip, kaip man tinka."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius