Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jodie Foster žlugdo sūnaus svajones

Aktorė Jodie Foster uždraudė savo jaunesniajam sūnui siekti aktoriaus karjeros. Jodie netiki begaliniu sūnaus noru tapti aktoriumi.
Foto naujienai: Jodie Foster žlugdo sūnaus svajones
Jodie Foster - filmo „Panikos kambarys" žvaigždė. Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Jodie Foster
Aktorė Jodie Foster uždraudė savo jaunesniajam sūnui siekti aktoriaus karjeros. Jodie netiki begaliniu sūnaus noru tapti aktoriumi. Ji įsitikinusi, kad sūnus tetrokšta tik pamatyti save televizoriaus ekrane. Filmo „Panikos kambarys" žvaigždė savo karjerą pradėjo, būdama trejų metų, kai nusifilmavo reklamoje. Savo sūnui Charlesui ji neketina padėti tapti aktoriumi. Aktorės teigimu, vyresnysis sūnus irgi kartais klausia, ar negalėtų suvaidinti kokiame nors filme ar dalyvauti televizijos laidoje. Jodie tvirtina, kad sūnui darbo ji tikrai neieškos ir jis tai puikiai žino. Aktorė jam siūlo po pamokų lankyti dramos studiją, tačiau akivaizdu, kad teatras vaikino nedomina. 45-erių Jodie ir jos gyvenimo draugė Cydney Bernard augina du sūnus: Charlesą ir Kitą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius