Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Judita Leitaitė neatpažįstamai pakeitė išvaizdą

„Nebijau prarasti savo gerbėjų, nes mane tokią pamatę, jie tiesiog neatpažins, pamanys, kad tai ne aš.
Foto naujienai: Judita Leitaitė neatpažįstamai pakeitė išvaizdą
Foto naujienai: Judita Leitaitė neatpažįstamai pakeitė išvaizdą / zmones24.lt
Temos: 1 Judita Leitaitė
„Nebijau prarasti savo gerbėjų, nes mane tokią pamatę, jie tiesiog neatpažins, pamanys, kad tai ne aš. Ir džiaugiuosi, nes įgysiu naujų gerbėjų - baikerių“, - sako „Žvaigždžių duetų“ dalyvė operos solistė Judita Leitaitė. Šeštadienį šios dainininkės gerbėjus ištiks lengvas šokas, o gal nuostaba: Judita tapo rokere.
Blizgantis juodas paltas, metalinės grandinės ir diržas su spygliais, ryškiai juodi antakiai ir dar ryškesnės rožinės spalvos lūpos, mėlynai violetiniai akių šešėliai ir juoda kaip anglis plaukų skiauterė, o rankoje – taurė raudono vyno. Taip atrodys Judita scenoje. Maža to, ji užtrauks žymiąją „Užstalės dainą“ iš G. Verdžio operos „Traviata“.
„Pakelkim, pakelkim mes taurę linksmybės...“, - dainuos Judita, tačiau netrukus šalia jos atsiras žavingas kaubojus Džeraldas Striaupis ir sudrausmins taurės kilnotoją: „Nekelkit, nekelkit jūs taurės linksmybės“.
Žaismingai dainai žodžius, atspindinčius karo keliuose problemą, parašė pati J. Leitaitė, padedama kolegų. Jau ankstesnėje laidoje ši dainininkė pajuokavo, kad „būtų labai šaunu, jei policininkas drausmintų netvarkingus vairuotojus dainuodamas“. Šis juokas bent jau iš dalies virto tikrove „Žvaigždžių duetų“ scenoje.
„Sekundę pamaniau, kad į sceną grįžo Eglė Mickevičienė. Už auklėjamąją funkciją ir puikų anekdotą – dešimt balų!“, - po poros pasirodymo sakė komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius