Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jūratė Bitinaitė: nieko nekomentuosiu!

Tarptautinės verslo kompanijos rinkodaros specialiste užsienyje dirbanti Jūratė Bitinaitė (30) neseniai vėl patraukė į žurnalistų dėmėsį.
Foto naujienai: Jūratė Bitinaitė: nieko nekomentuosiu!
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

Tarptautinės verslo kompanijos rinkodaros specialiste užsienyje dirbanti Jūratė Bitinaitė (30) neseniai vėl patraukė į žurnalistų dėmėsį. Kai per 30-ąjį Jūratės gimtadienį Niujorke jai pasipiršo ilgametis širdies draugas Tadas Karosas (45), geromis naujienomis moteris mielai dalijosi su įvairių lietuviškų leidinių skaitytojais.

Ar vestuvės jau suplanuotos? „Dar ne, - juokiasi Jūratė. - Aš taip džiaugiausi, kad man kurį laiką pavyko išvengti viešumo. Pastaruoju metu toks dėmesio antplūdis man netikėtas ir nelauktas. Aš nesu iš aukštuomenės, nieko įdomaus negaliu papasakoti, o mano darbu mažai kas domisi. Visiems smalsu, ar tekėsiu už Tado, kaip mano „meilės romanas"  su Jogaila Morkūnu... Taip nenoriu pasakoti apie asmeninį gyvenimą..."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius