Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Jūs dar nežinote, ką moku“ - įspėja Vilius Tarasovas

Lietuvos radijo stotis jau pasiekė nauja dainininko Viliaus Tarasovo daina „Tu dar nežinai“, kurią pats atlikėjas vadina nauju žingsniu savo karjeroje. „Dainą galima suprasti dviprasmiškai. Viena vertus, tai – kūrinys apie vaikiną įskaudinusią merginą.
Foto naujienai: „Jūs dar nežinote, ką moku“ - įspėja Vilius Tarasovas
Foto naujienai: „Jūs dar nežinote, ką moku“ - įspėja Vilius Tarasovas / zmones24.lt
Lietuvos radijo stotis jau pasiekė nauja dainininko Viliaus Tarasovo daina „Tu dar nežinai“, kurią pats atlikėjas vadina nauju žingsniu savo karjeroje. „Dainą galima suprasti dviprasmiškai. Viena vertus, tai – kūrinys apie vaikiną įskaudinusią merginą. Kita vertus, tai – žinutė mano kritikams, kurie laikosi stereotipų ir neįsiklauso į mano naujas dainas. Jie dar nežino, ką aš galiu“, - šypsodamasis klausytojų palankumo sulaukusią dainą komentuoja Vilius. Stilingos popmuzikos kūrinys – pirmoji užuomina į būsimą antrąjį Viliaus solinį albumą, kurį ketinama išleisti 2009-ųjų pradžioje. Pirmasis Viliaus albumas „Aš“, pasirodęs 2007-ųjų pavasarį, sulaukė daugybės palankių vertinimų. Jame skambančius kūrinius pagal transliacijų Lietuvos radijo ir televizijos stotyse dažnumą pralenkė tik vieno dainininko – Andriaus Mamontovo – įrašai. „Su Andriumi nepasivaržysi, tačiau ir antra vieta man – neblogas laimėjimas“, - gera nuotaika spindi Vilius. Pritilusios grupės „Bavarija“ narys įsitikinęs, kad kokybiškos muzikos pasiilgusios publikos dėmesį išprovokavo jo drąsūs posūkiai – nuo banalokų popdainų prie R'n'B stiliaus. „Aš nesmerkiu savo gyvenimo etapo, paskirto „Bavarijai“. Tačiau stovėti vietoje man nepatinka. Naujasis albumas bus kitoks nei pirmasis. Šiuo metu kaip dainininkas jaučiuosi geriausiai per visą savo karjerą“, - neslepia Vilius. Su sutuoktine, populiaria atlikėja Violeta, ir profesionalia gyvai grojančių muzikantų grupe pastaruosius dvejus metus koncertuojantis V.Tarasovas įsitikinęs, kad eina tobulėjimo keliu, klausytojams padovanosiančiu nemažai staigmenų. „Nebesinori prisirišti prie vieno stiliaus. Albume bus ir baladžių, ir dainų, įrašytų su gospelų choru, ir įžūlių energingų kūrinių. Labai daug įvairių spalvų, instrumentų. Siekiame modernaus skambesio. Pirmiausia tai – kokybiška popmuzika, o kokiam stiliui ją priskirti, nesuku sau galvos. Šiais laikais ir užsienio scenoje stiliai mišrūs“, - tvirtina Vilius. Saksofonu grojantis dainininkas neseniai atnaujino grojimo šiuo instrumentu pratybas – gali būti, kad rezultatus išgirsite ir naujame albume. „Gimus dukteriai, pratybas kuriam laikui teko sustabdyti. Lūpos atprato, tačiau noras groti nesumenko“, - pasakoja dainininkas. Šiuo metu intensyviai naują albumą įrašinėjantį atlikėją gerbėjai galės pamatyti ir išgirsti spalio 10 dieną „Forum Palace“ koncertų salėje, kur Vilius su Violeta pristatys naujausias savo dainas. Koncerte Vilius Tarasovas su sutuoktine pasirodys akomponuojant „gyvai“ grupei, styginių kvartetui, bei pritariančiosioms vokalistėms.
„Tai – proga visai Lietuvai pamatyti programą, kuri jau sulaukė plojimų daugelyje miestų, kuriuose mums su Violeta teko koncertuoti“, - džiaugiasi Vilius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius