Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Kerbedis karališkąjį koncertų turą pradės Panevėžyje

Gerai visiems žinomas bei mylimas dainininkas Kastytis Kerbedis lapkričio 28 d. gimtajame mieste Panevėžyje pradės karališkąjį koncertų turą.
Foto naujienai: K.Kerbedis karališkąjį koncertų turą pradės Panevėžyje
„JP music“ nuotr. / zmones24.lt

Gerai visiems žinomas bei mylimas dainininkas Kastytis Kerbedis lapkričio 28 d. gimtajame mieste Panevėžyje pradės karališkąjį koncertų turą. Balsingojo atlikėjo koncertai - jubiliejiniai. Jie skirti trisdešimtmečiui scenoje paminėti. Su K.Kerbedžiu koncertuos Rosita Čivilytė, Asta Pilypaitė, Haroldas ir Valdas.

30 metų scenoje dainuojantis išskirtinio vokalo savininkas K.Kerbedis neslepia, kad pradėti koncertų turą Panevėžyje jam - didelė garbė. „Kitaip elgtis negaliu. Panevėžiečiai yra pati geriausia publika, kuri jaučia ir supranta tikro garso koncertus. Man labai svarbu, kaip jie įvertins šiuos du koncertus, kurie, manau, turėtų jiems patikti. Duokle gimtajam miestui jų tikrai negalėčiau vadinti. Tai - būtinybė, tai - mano gyvenimo būdas. Be to, labai pasiilgau tokių nuoširdžių koncertų, kuriuose jauti publikos alsavimą, pritarimą. Jauti, kad sėdintys salėje supranta iš širdies atliekamus tikrus kūrinius. O jų, patikėkit, šiuose dviejuose koncertuose bus ne vienas. Bus atliekamos dainos, kurios yra laiko patikrintos ir jas atmintinai moka ne vienas“, - pasakojo apie artėjantį koncertą K.Kerbedis.

„Beje, kartu dainuoti kviečiu tuos, kurie tikrai moka dainuoti, kurie turi Dievo dovaną - balsą. Patikėkite, man labai svarbu, kas su manimi dainuoja ir kaip dainuoja. Netikrų, dainininkais apsimetinėjančių, atlikėjų vienoje scenoje su manimi tikrai publika niekada nepamatys“, - teigė atlikėjas.

K.Kerbedis pasakojo, kad karališkojo turo koncertuose atliks ne tik laiko patikrintas dainas - „Pienių vynas“, „Sakale, lėk“, „Melodija“, bet ir naujų dainų, kurios dar nebuvo girdėtos.

„Koncertuose bus visko. Siurprizų taip pat pakaks. Kalbu apie tikras staigmenas, o ne šou elementus. Publika, kuri ateis į koncertus, - solidi, todėl ir dainuoti reikia solidžiau. Juolab kad koncertas - tai ne koks nors Šapro šou arba Ostapenkos dainos.“

Dainų atlikėjas sakė, kad koncertas ne tik jubiliejinis, bet ir karališkas. „Karališkas todėl, kad titulą tokį turiu. Esu tituluotas Šlagerių Karaliumi, tai ir jubiliejinį koncertų turą galiu pavadinti karališku“, - juokėsi K.Kerbedis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius