Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Hudson laukia princo ant balto žirgo

Šaunioji Kate mama išmokė dukrą per daug nesukti galvos ir nesielvartauti dėl prarastų vyrų, kurie kaip troleibusai atvažiuoja ir nuvažiuoja.
Foto naujienai: Kate Hudson laukia princo ant balto žirgo
AOP nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Kate Hudson

Vardas, pavardė: Kate Garry Hudson.

Gimimo data, vieta: 1979 04 19, Los Andželas, Kalifornijos valstija, JAV.

Šeima: mama aktorė - Goldie Hawn, biologinis tėvas - aktorius ir dainininkas Billas Hadsonas.

Meilės nuotykiai: buvo ištekėjusi už atlikėjo Chriso Robinsono, po skyrybų draugavo su Owenu Wilsonu (39), Lance'u Armstrongu (36).

Šeiminė padėtis: išsiskyrusi, augina sūnų Ryderį (4).

Karjeros pasiekimai: išgarsėjo po filmo „Beveik įžymus" - laimėjo „Auksinį gaublį", buvo nominuota „Oskarui".


Šaunioji Kate mama išmokė dukrą per daug nesukti galvos ir nesielvartauti dėl prarastų vyrų, kurie kaip troleibusai atvažiuoja ir nuvažiuoja.


Šeimos idilė


Aktorė Goldie Hawn (62) su vyru Billu Hudsonu (58) išsiskyrė, kai Kate (29) ir jos jaunesnysis broliukas buvo maži. Todėl nenuostabu, kad motina dukters iš pirmo karto, išsirinkti gerą vyrą taip pat nepamokino. Tačiau Kate dėl to ant jos nė trupučio nepyksta. Mama jaunajai aktorei yra moters idealas, kuri net sunkiais vienišės metais savo vaikų nepalikdavo auklėms, o veždavosi juos kartu į visus filmavimus. Kate biologinis tėvas Billas Hudsonas savo vaikais visai nesirūpino ir nesidomėjo, tad tikru tėvu ji laiko ilgametį mamos gyvenimo partnerį Kurtą Russellą (57), kurį Kate švelniai vadina „pa". „Man labai pasisekė, kad turiu tėtį, kuriam užteko drąsos ir noro auginti, auklėti ir karštai pamilti svetimus vaikus", - šiltai apie Kurtą kalba aktorė, kuri su tėčiu yra ne mažiau artima nei su mama. Kate Hudson gerai prisimena savo pirmąjį spektaklį teatre, kai jai buvo trylika, o Kurtas tuo metu filmavosi kitame planetos gale ir premjeros išvakarėse liūdnai mergaitei pareiškė, kad į spektaklį, deja, negalės atvykti. Galima tik įsivaizduoti kokia laiminga buvo Kate, kai ji, žengdama į sceną, salėje išvydo tėtį, vienam vakarui parskridusį pažiūrėti vaidinančios dukters.

Beje, paskutiniu metu kalbama, kad Kate Hudson nori artimiau pažinti savo tikrąjį biologinį tėvą ir išsivaduoti iš neigiamų emocijų jam.


Pirmoji meilė


Dainininkas Chrisas Robinsonas (41) buvo pirmoji Kate meilė. Pirmą kartą dvylika metų vyresnį atlikėją ji pamatė būdama šešiolikos. Tą kartą jų pokalbis užsitęsė iki paryčių. „Mes ne flirtavome, o tiesiog kalbėjomės apie gyvenimą ir muziką. Chriso balsas nuostabus. Man patinka jų grupės stilius, o muzika yra viena iš didžiausių mano aistrų", - apie pirmąją meilę kalbėjo aktorė, kuri po dvejų metų, vėl sutikusi dainininką, pajuto jam visiškai kitokius jausmus. „Antrą kartą susitikę mes tiesiog sulipome! Aš nieko nelaukusi persikrausčiau į Niujorką, ir mes apsigyvenome kartu", - prisimena aktorė, kurios santuoka su Chrisu Robinsonu truko septynerius metus. Oficialiai pora išsiskyrė 2007 metų rudenį, bet liko labai artimi bičiuliai. Kate kiekvieną dieną kalbasi su juo telefonu ir, bendraudama su žurnalistais, tik geru žodžiu mini buvusį vyrą. Moteris nori, kad jų sūnus tik gerai galvotų apie tėvą ir būtų jam autoritetas. Chrisą Kate vadina pačiu nuoširdžiausiu žmogumi pasaulyje. Jis greitai pelnė žmonos tėvų simpatijas, nes nebandė slėpti narkotikų apjuodintos savo praeities. Atlikėjas juos įtikino, kad žmonės gali pasikeisti. Apie įvykusias skyrybas kate Hudson sako, kad tai buvo pats sunkiausias jos priimtas sprendimas gyvenime.


Ko nori vyrai?


Kate visada geros nuotaikos. Įvairios bėdos jos tikrai negąsdina. Aktorė nebijo pasijuokti iš savęs. Šiltas ir atviras jos būdas užburia aplinkinius, kurie visada puikiai jaučiasi šios moters draugijoje. Kate, užaugusi tarp keturių brolių, laisvai bendrauja su vyrais. Beje, nors aktorė lengvai suvilioja priešingąją lytį, tačiau jai nesiseka užmegzti su jais ilgalaikių santykių. Atlapaširdė Kate noriai pasakoja apie buvusį sutuoktinį Chrisą Robinsoną, tačiau itin daug praūžusių pastarųjų metų draugysčių aktorė stengiasi nekomentuoti. 

 

Owenas Wilsonas (39)


Aktorius garsėja savo improvizaciniais juokeliais, kurie galiausiai būna labiausiai vykę juokai filmuojamoje juostoje. Komedijose jis dažnai vaidina su dviem savo broliais, kurie taip pat yra aktoriai. Iš pažiūros puikus partneris dėl minkšto charakterio neįtiko gražuolei Kate. Po išsiskyrimo su ja silpnų nervų Owenas susirgo depresija ir 2007 metų vasarą bandė nusižudyti. Laimė, tą kartą jo gyvybę pavyko išgelbėti. Apie nelaimingą draugystę su Kate Hudson aktorius dažnai pasiguosdavo vienam savo geriausiam bičiuliui Lance'ui Armstrongui (36), kuris, prisiklausęs įsimylėjusio Oweno aktorę liaupsinančių istorijų, pats pamėgino merginti šią gražią moterį. Beje, Lance'ui pavyko „pakabinti" Kate, o Owenui toks draugo poelgis tik dar labiau pagilino širdies žaizdas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius