-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kristina Ivanova: nenorėčiau su seserimi susikeisti vietomis

Kiek kartų spaudoje ar televizijos laidose yra buvę Natalijos Zvonkės interviu, matyt, nesuskaičiuotų net ji pati... Tos pačios muzikos grupės YVA šokėja Kristina Ivanova (21) vyresniajai seseriai nepavydi...
Foto naujienai: Kristina Ivanova: nenorėčiau su seserimi susikeisti vietomis
Tomo Kapočiaus nuotrauka / zmones24.lt

Kiek kartų spaudoje ar televizijos laidose yra buvę Natalijos Zvonkės interviu, matyt, nesuskaičiuotų net ji pati... Tos pačios muzikos grupės YVA šokėja Kristina Ivanova (21) vyresniajai seseriai nepavydi viešo gyvenimo ir žurnalistų dėmesio - mėgaujasi ramesne kasdienybe.


„Šiandien einu gatve vilkėdama trumpą suknelę, avėdama aukštakulnius ir galvoju, ką pamanys žmonės, - kvatoja fotosesijai pasipuošusi mergina. - Kasdien dažniausiai renkuosi plačias kelnes, patogius marškinėlius, švarkelį, aviu sportbačius. Visai nenaudoju dekoratyvinės kosmetikos, net blakstienų neryškinu. Dėl to puikiai sutariu su Klaipėdos universiteto, kuriame studijuoju visuomenės sveikatą, dėstytojais. Kartą viena prisipažino, kad tikėjosi išvysti mergaitę trumpu sijonu, gilia iškirpte, su aukštakulniais, ryškiu makiažu, o esu visai kitokia. Ji patvirtino, kad scenoje ir realiame gyvenime skiriuosi kaip diena ir naktis."


Kas tau yra YVA?


Gera dozė emocijų, iškrova po savaitės įtampos. Po mokslų, darbų ir šiaip visokių dalykų užlipusi į sceną išlieju energiją. Kaip kur nors linksminuosi su draugais, taip koncertuodama - su žiūrovais. Linksminu ir save, ir juos. Tai pramoga ir pinigai. Gerai praleistas laikas. Man patinka tai, ką darau! Mes trys - Gintarė, aš ir Natalija - esame kaip seserys. Taip sulipome, kad viena be kitos nebegalime, kasdien daug kartų kalbamės telefonu. Esame vienas stiprus kumštis.


Gal ir galimybė pabūti kitokiai: ryškiai, drąsiai?


Tiktai taip! Niekur daugiau neičiau su priklijuotomis blakstienomis, blizgučiais nubarstytais akių vokais ar trumpa suknute ypatinga iškirpte. Ir paprastame gyvenime kartais puošiuosi, bet viskas būna saikinga. Normalu, kad koncertuose ir gyvenime atrodau skirtingai. Scena yra kaukė. Kiekvienas ją užsideda ten lipdamas, o iš tikrųjų esame kitokie, neatpažįstami. Labai smagu, kad gatvėje į mane žmonės nesigręžioja, neapkalbinėja. Man tikrai nereikia tokio dėmesio.


Kai atėjau į grupę, buvau šešiolikos. Dešimtokė. Mokytojai sakė, kad iš pirmūnės tapsiu paskutine mokine. Tie žodžiai paskatino kiek įmanoma tobulėti, iš savęs išspausti maksimumą. Ne tik pradėjau geriau mokytis, bet ir užsikroviau ant pečių daugiau darbų. Nemėgstu žmonių, kurie nieko neveikia, tik kartoja, kad viskas blogai. Aš įrodžiau savo: studijuoju ten, kur noriu, užsiimu veikla, kuri man patinka.


Kiek ketini tęsti karjerą pramogų pasaulyje?


Sunku pasakyti: gal rytoj sugalvosiu, kad nebenoriu. Maždaug prieš trejus metus buvo labai sunkus momentas, jaučiausi nuo visko pavargusi, todėl ketinau palikti grupę. Tačiau užteko mėnesio atostogų, ir viskas grįžo į savo vietas. Šiandien yra gerai, bet jei sugalvosiu rytoj ar po savaitės išeiti, taip ir pasielgsiu - juk esame laisvi žmonės. Nežinome, kaip gali susiklostyti gyvenimas: gal vieną dieną visos trys nuspręsime nutraukti veiklą. Tai nesuplanuojama...


Pirmoji ir scenoje, ir šalia jos yra tavo sesuo. Nepabodo būti jos šešėlyje?


Jei tai man nepatiktų, ką nors keisčiau. Norėčiau būti dėmesio centre - galvočiau, kaip to pasiekti, bet gal tai bandyčiau daryti net kitoje, ne pramogų, srityje... O gal ir pramogų versle, bet jei būtų kitos pareigos. Mėgstu bendrauti, galėčiau imtis vadybos.

Džiaugiuosi, kad sesuo rūpinasi grupės reklama ir viešaisiais ryšiais. Kai man skambina žurnalistai ir prašo interviu, gerai apsvarstau, ar sutikti. Jei tema nepatinka, atsisakau. Bet kam interviu neduodu. Su Gintare tuo požiūriu esame panašios...

Gerai, kad tuo užsiima Natalija. Juk viešieji ryšiai - slidus dalykas... Kartais sesuo patenka į tokias situacijas, kad aš galvoju: ačiū Dievui, tai tenka ne man, manęs to neprašoma, nereikalaujama.


Natalija daro ne tik patinkančius dalykus?


Be abejo! Matyt, neatsitiktinai sugalvota frazė: „Šou verslo rykliai." Pramogų pasaulis žiaurus, o dauguma mano, kad tai - vienas malonumas: užlipi į sceną ir pasimaivai. Tačiau nemato, kad tenka važiuoti naktimis iš koncertų turo. Visi mano, kad tai labai gerai mokamas darbas, bet neįsivaizduoja, kokius nežmoniškus pinigus išleidžiame vien kostiumams...


Nejaugi niekada neturėjai ambicijų dainuoti pati?


Gal nėra tokio noro... Turiu balsą, galiu dainuoti, bet gal ne tokį įspūdingą, kad norėčiau koncertuoti. Jei žmogus turi gabumų muzikai ir noro dainuoti, tada gali to siekti. O aš savęs gal nematau kaip dainininkės? Gal laiku neįlipau į tą traukinį... Gal... Tačiau tikrai nejaučiu nusivylimo. Man patinka, ką darau. Manau, gyvenimas per trumpas užsiimti tuo, kas nemiela. Gal pavasaris veikia, bet dabar mano tokia nuotaika... Kai viskas žydi, klesti, taip liūdna, kai žmonės eina surūgę, nusiminę. O kadangi studijuoju visuomenės sveikatą, žinau visokios statistikos. Tarkim, kad Lietuva pagal savižudybių skaičių yra pirma Europoje. Mes esame per daug užsidarę, per daug liūdni. Taip neturėtų būti! Juk nežinome, kas mūsų laukia rytoj, - būtų labai gaila, jei ko nors, apie ką svajojome, ko labai norėjome, nepadarytume. Reikia gyventi trokštant pildyti savo norus!


Kokių planų šiandien turi?


Jų visuomet turiu. Dabar noriu kuo įsimintiniau, smagiau praleisti vasarą: su draugais nuvažiuoti prie ežero įsimetus palapines, nes tokiame žygyje buvau labai seniai - dvyliktoje klasėje. Su Gintare ketiname pakeliauti po Švediją. Svajoju ilgiau paviešėti pas tėvus Kaune, aplankyti močiutę. Noriu vasarą praleisti taip, kaip dar niekuomet nepraleidau! Kai rudenį vėl įsisuki į rutiną, gyveni vasaros prisiminimais. Todėl reikia ką nors nuveikti, kas šildytų rudenį.


Ar relaksacinė vasaros programa reiškia, kad mažiau koncertuosite?


Koncertų bus, bet viskas suderinama. Pasirodysime ir pajūryje, ir po visą Lietuvą keliausime. Krizė mums jaučiasi, bet tiek pat, kaip ir visiems šiuo metu.


Į vasaros planus neįrašytos tavo vestuvės?


Mano - ne, tik draugų (juokiasi). Savų neplanuoju - esu per jauna. Viskas turi vykti savu laiku. Tikrai kol kas neketinu tekėti. Apie tai net negalvoju. Su Vaidu (Vaidas Pažianackas - red. past.) draugaujame antri metai.


Tačiau vis dar gyveni pas Zvonkus?


Deivydas kol kas apsistojęs Vilniuje, o vienai Natalijai tas namas per didelis. Taip ir gyvename. Pastaruoju metu sesuo daug laiko praleidžia sostinėje, tai aš jų name gyvenu ir viena. Man patinka erdvė, galimybė išeiti į terasą, ant grotelių išsikepti kokį nors skanėstą ar paskaityti knygą, smagu ant žolytės pasideginti - niekur nereikia važiuoti, o esi gamtoje. Nuosavas namas turi tokių privalumų... Planuoju netrukus pirkti dviratį: mūsų Jakų kaime yra kur pasivažinėti.


Sakoma: kur du, ten trečias nereikalingas...


Mes ne tokie žmonės, kad jaustųsi trintis. Namuose kiaurą parą nesėdime - nėra kada. Natalija - cholerikė, aš - ramesnė. Mūsų ir charakteriai kitokie, ir išvaizda. Esame labai skirtingos ir viena kitą papildome. O Deivydas - ramus, taikus žmogus, mudu gerai sutariame. Nematau, dėl ko būtų galima su juo pyktis. Bendru susitarimu gyvename kartu (juokiasi).


Tenka būti ir šeimyninių konfliktų liudininke, ir romantiškų akimirkų dalyve?


Gal namuose tikrai mažai būnu... Taip, būna Natalijos ir Deivydo konfliktų, bet jie elementarūs, normalūs: „nepadėjai į vietą lėkštės", „neišplovei puodelio"... Lėkštėmis jie nesisvaido! Ir mes ne pirmi žmonės, kurie taip gyvena. Jeigu nesutartume, išsikraustyčiau. Beje, tokią mintį po pirmo kurso turėjau. Bet sesuo sakė nejuokinti: stovi didelis namas, o aš nuomosiuosi butą...


Ar iš Natalijos elgesio su tavimi jauti, kad ji - vyresnioji sesuo?


Ne, esame tėvų išauklėtos vienodai. Nuo mažumės mums skiepijo, jog viską reikia pasiekti pačioms: užsidirbti pinigų, kad pajustume, ką tai reiškia, kad žinotume, kas kiek kainuoja. Kartais Natalijai reikia jaunesniosios sesers patarimo. Vienur ji gudresnė, kitur - aš. Sesuo - labiau šou verslo žmogus. Ji greitai užsidega. Aš ramesnė, ir ta atsvara kartais labai praverčia. Mudvi viena kitą papildome ir esame gera komanda. Mums puikiai sekasi kartu dirbti: ji ką nors pamiršta, aš pastebiu ir paimu.


Judvi dalijatės drabužiais?


Taip! Juokiamės, kad dabar mūsų dydžiai vienodi. Seniau ji buvo labai liesa. Sakydavau: greičiau priauk svorio, nes aš nesu perkarusi. Manau, kad dabar jos figūra labai graži, moteriška.


O tu pradėjai lieknintis?


Vienas interneto portalas parašė, kad atsikračiau penkių kilogramų. Kokia sensacija! Anksčiau buvo pasirodęs straipsnis, kad laikausi skysčių dietos. Po jo visi įsivaizdavo, kad vien vandenį gėriau, nors iš tiesų valiau organizmą...

Dabar savaime šiek tiek sublogau. Man normalu, kad atėjus pavasariui nukrinta maždaug penki kilogramai svorio. Toks organizmas, taip reaguoja į mitybos permainas: pavasarį valgau daug daržovių ir vaisių. Žiemą jų vengiu, nes būna smarkiai apdoroti chemija. Ko tik studijuodama neprisiskaitau apie maisto produktus (juokiasi)!


Ar kaip specialistė atlieki Natalijos ir Deivydo šaldytuvo reviziją?


Sesę labai bariau, kai dalyvaujant televizijos projekte „Iššūkis žvaigždėms. Lietuvos šokių dešimtukas" jai lūžo ranka, buvo pradurtas plautis. Viskas taip sunkiai gijo... Taip atsitiko dėl to, kad buvo nusilpęs imunitetas. Kai nespėji pavalgyti, alini organizmą: raumenys dirba, bet jiems nesuteiki reikalingų mineralų, vitaminų.

Be abejo, mes pasikalbame apie viską. Jeigu jie paklaustų, ką manau apie kiaulių gripą, kitas ligas, turėčiau ką papasakoti, daug ką žinau, nes man tai įdomu.


Štai kuo domisi santūrioji, ramioji Natalijos sesuo!

Apie santūrumą aš gal patylėsiu... Galėčiau taip pasakyti, bet skaitytojai niekada nepatikės. Jie scenoje mato didelę mano iškirptę, nemažą krūtinę, šviesius plaukus (juokiasi). Aš tiesiog rami, džiaugiuosi gyvenimu. Man nepatinka tie, kurie nesupranta, ką su gyvenimu reikia daryti. Nemėgstu lietinių su bananais ir moterų, kurios miega su buvusiais savo draugais (juokiasi). Skambės banaliai, bet blogus žmones kiaurai permatau. Ši mano savybė kai ką glumina. Ne kartą yra buvę, kad iš šalies stebėdama, kaip Natalija su kuo nors kalbasi, ją įspėjau, jog su tuo žmogumi verčiau neturėtų reikalų. Vėliau tai pasitvirtino. Jaučiu, kai žmogus bendrauja nuoširdžiai, bet jei iš manęs ko nors nori, tai taip paprasta pajusti. Be to, dažnai nuspėju, kas netrukus įvyks. Turiu geresnę intuiciją nei daugelis...


Turėtų sesuo tave imti į dalykinius susitikimus.


Negalima žmogui nuolatos primesti savo nuomonės, nes taip griaunamas jo gyvenimas ir žalojamas savasis. Reikia vadovautis savo protu, nes tik tuomet gali pamatyti, kas negerai. Manau, kiekvienas nusivylimas, nesėkmė žmogų stiprina. Draugai stebisi, kaip mums neatsibodo komentarai „durnelės blondinės", „dainuojančios papais", kitokie užgauliojimai. Aš į juos nebekreipiu dėmesio. Jei žmonėms palengvėja, tegul komentuoja, išsilieja! Būdama scenoje užsiauginau storą odą: kiekvienas įžeidimas gali tapti paskatinimu ką nors daryti dar geriau.


Paskaitinėji, kas rašoma apie Nataliją?

Nepradėsiu sakyti, kokia ji nereali sesė. Tačiau ji yra nereali! Iš tikrųjų (juokiasi)! Daugeliui Natalija atrodo griežta, valdinga moteris, kam nors gal net ciniška. Zvonkė Lietuvoje yra kone keiksmažodis... Tačiau tik aš, kiti artimi žmonės žino, kokia ji iš tiesų. Natalija nėra ta Zvonkė, kuri linksniuojama spaudoje! Žinau jos privalumus, kokia yra natūrali, o kiti, kurie ją visaip vadina, tegul eina velniop (juokiasi).


Ji ar Mia laimės „Žvaigždžių karus“?

Ne esmė, kuri laimės: juk tai - elementari viešųjų ryšių akcija (juokiasi)! Yra mėgstančių Mią, yra mylinčių Nataliją. Kam bus įdomu, tie žiūrės. Tarkim, man labai gražus Mios balsas, patinka, kaip ji dainuoja, bet erzina perdėta vaidyba scenoje. Nesvarbu, kuri laimės, į viską reikia žiūrėti linksmai. Tai - vasaros projektas, kurį galima smagiai nufilmuoti, puikiai praleisti laiką, susipažinti su naujais žmonėmis, galbūt - pagaliau susidraugauti su Mia (juokiasi). Nors pykčio ir nėra, tai seniai pamiršta...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius