Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kulinarinius šedevrus kuriančio Jamie Oliverio receptus išbandė žinomi laidų vedėjai

Praeitą savaitę, per jauno vyno šventę, jaukų ketvirtadienio vakarą žvaigždės ne tik mėgavosi „Božolė“ vynu, bet ir ėmėsi virėjų vaidmens.
Foto naujienai: Kulinarinius šedevrus kuriančio Jamie Oliverio receptus išbandė žinomi laidų vedėjai
TV6 nuotr. / zmones24.lt

Praeitą savaitę, per jauno vyno šventę, jaukų ketvirtadienio vakarą žvaigždės ne tik mėgavosi „Božolė“ vynu, bet ir ėmėsi virėjų vaidmens. Vilniaus senamiestyje įsikūrusiame restorane „Bistro 18“ buvo pristatinėjama nauja lietuvių kalba išleista garsiojo kulinaro Jamie Oliverio knyga - „Laimingos virtuvės dienoraštis“.

Paprastumu, naudingais patarimais ir gardžiais kulinarijos receptais išpopuliarėjęs, Didžiojoje Britanijoje šefu Nr.1 pripažintas virtuvės virtuozas televizijos žiūrovams pažįstamas jau ne vienerius metus. Jaunas, entuziastingas, maistu besimėgaujantis ir kitus nuolat kviečiantis išbandyti ką nors kasdieniško, bet ypatingo, šventiško ir gardaus, Jamie Oliveris sulaukė didelio gerbėjų būrio ir Lietuvoje.

Naujos kulinarinės knygos pristatymo metu, savaitgaliais per TV6 virtuvės paslaptimis pasidalijančio maisto virtuozo patiekalus jau išbandė ir nepaprasto skonio harmoniją virtuvėje kūrė populiarieji TV3 laidų vedėjai Aistė Paškevičiūtė, Aušra Štukytė ir Vitalijus Cololo. Draugų palaikyti ir pagal J. Oliverio knygos receptus pagamintų patiekalų paragauti atvyko „Paparacų“ vedėjas Rimas Valeikis, sporto žinių vedėja Vlada Musvydaitė-Baranauskienė, laidos „Mados reidas“ vedėjas ir stilistas Mantas Petruškevičius, humoro laidos „Dzin“ ir lietuviško serialo „Broliai“ aktorius Karolis Sakalauskas ir daug kitų gardžiu valgiu pasilepinti mėgstančių svečių.

Savaitgaliais TV6 savo žūrovams dovanoja Jamie Oliverio kulinarijos laidų ciklą „Džeimis gamina namuose“.

„Šio sezono laidos man yra galimybė grįžti prie to, ką aš dievinu - namų aplinkoje gaminti iš paprastų ingredientų. Kiekviena laida yra skirta tam tikrai temai. Visus patiekalus nesunku pasiruošti patiems, nes kiekvienas skanėstas susideda iš lengvai visiems prieinamų vaisių ir daržovių, beje, lengvai užsiauginamų ne tik soduose ar daržuose, bet ir daugiaaukštyje!“ - sako kulinariniais gardėsiais stebinantis Jamie Oliveris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius