Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintarė Gurevičiūtė stojo ginti iš šokių projekto iškritusį mylimąjį Liną Karalių: „Į tobulėjantį buratiną žiūrėti įdomiau, nei į mokantį šokti“

LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ gerbėjai puikiai žino, kad praėjusį sekmadienį Linas Karalius su Rūta Ramanauskaite surinko mažiausiai komisijos ir žiūrovų skirtų balų, todėl jiems teko palikti projektą. Tačiau Lino mylimoji Gintarė Gurevičiūtė viliasi, kad publika grąžins šią šokėjų porą į projektą.
Gintarė Gurevičiūtė ir Linas Karalius
Gintarė Gurevičiūtė ir Linas Karalius / Viganto Ovadnevo nuotr.

Gintarės prašymu, publikuojame jos komentarą: 

„Būti mėgiamam ir įdomiam nėra tas pats. Linas, ko gero, buvo kontroversiškiausia asmenybė, dalyvavusi „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ projekte ir, nepabijosiu pasakyti, kad tikrai viena įdomiausių. Jo biografija ir gyvenimo vingiai tokie spalvingi, kad būtų galima filmą statyt. Ką čia filmą, greičiau serialą- muilo operą :) 

Žiūrėti, kaip niekada nešokęs žmogus iš buratino tampa vis geresniu šokėju – kur kas įdomiau, nei stebėti tas poras, kurios pusę gyvenimo prašoko. 

Linas yra labai nuoširdus žmogus, kartais gal net pernelyg ir tai jam pakiša koją. Prastas jis žaidėjas, bet tai, ką daro, daro iš visos širdies. Šokių projektui ruošdamasis įdėjo daug savęs, turėjo gausybę idėjų, kurių, deja, jau gali nepavykti įgyvendinti. Nesu objektyvi šios poros atžvilgiu, bet, man atrodo, kad žiūrėti, kaip niekada nešokęs žmogus iš buratino tampa vis geresniu šokėju – kur kas įdomiau, nei stebėti tas poras, kurios pusę vaikystės, o kai kurios ir pusę gyvenimo, prašoko. 

Juk tai šou projektas, o ne šokių čempionatas. Ir Rūtelės be galo gaila, nes ji tobula partnerė ir šokėja. Labai tikiuosi, kad publika apsigalvos ir sugrąžins Liną su Rūta į projektą.“ 

Kaip praėjusį sekmadienį pranešė „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ rengėjai, Linas dar turės šansą sugrįžti į projektą. Tuo tarpu Gintarė Gurevičiūtė su šokių partneriu Vytautu Mackoniu LNK šokių laidoje debiutuos jau šį sekmadienį.

DĖMESIO: portalas Žmonės.lt teiraujasi savo skaitytojų, ar jie norėtų Liną Karalių ir Rūtą Ramanauskaitę vėl išvysti „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ projekte (apklausą rasite žemiau po straipsniu).

Mariaus Žičiaus nuotr./Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė
Mariaus Žičiaus nuotr./Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius