-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iššūkį žvaigždėms LNK šokių projekte mes veido ir žandikaulių chirurgė Jurgita Grabauskienė

„Šokis – toks pats sportas kaip ir chirurgija. Po kelių valandų trukusios operacijos kartais esu tokia pat šlapia, lyg dvi valandas šokusi šokių aikštelėje“, – šypsosi šokiu užsidegusi kaunietė veido ir žandikaulių chirurgė Jurgita Grabauskienė.
Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus
Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus / LNK nuotr.

Gydytoja ir dėstytoja jungiasi prie atsinaujinančio LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ ir meta iššūkį šiame šou dalyvaujančioms ryškiausioms žvaigždėms. „Noriu įrodyti, kad ne tik žvaigždės viską gali. Kaip sakoma, reikia vos procento talento, visa kita – darbas.  Nesu idealių apimčių, bet man labai patinka šokti. Repetuojame kaip galime intensyviai“, – sako Jurgita.

Jurgita Grabauskienė ant LNK parketo jėgas išbandys su šokėju Rimvydu Černajum, praėjusį sezoną šokdinusiu Inetą Puzaraitę. Kvietimą į šokių šou Jurgita gavo laimėjusi praėjusį sezoną per LNK rodytą pagal „ProSiebetSat1“ formatą kurtą laidą „Mano vyras gali“ ir sužavėjusi prodiuserius savo natūralumu, užsispyrimu, sąmoju ir charizma. 

„Nors ir sunku, nebuvo nė minties tai mesti. Kai mane pakvietė į šou ir sakė, kad galiu dieną kitą pagalvoti, atsakymą galėjau pasakyti iš karto. Ir vyras, ir mama sakė – eik, nes kada gi dar galėtum gauti tokį šansą?“ Dabar chirurgės kasdienybė – ne tik dantų rovimai, žandikaulių lūžių operacijos, dantų šaknų rezekcijos, liežuvio pasaitėlių plastika, bet ir rumba, samba, valsas ir kiti sportiniai šokiai.

Per du mėnesius moteris atsikratė dešimties kilogramų, bet jai tai per mažai. „Kai tiek daug sportuoju, per kelis darbus dirbu, mažai valgau, rodos, kasdien galėtų nukristi po kilogramą. Bet, matyt, tvirtėja raumenys“. 

Ant „Kviečiu šokti“ parketo sukasi įžymybių ir profesionalių šokėjų poros, tai – Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus, Liepa ir Andrius Jarackas, Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas, Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško, Tina ir Tadas Rimgaila, Katažina ir Dainius Dimša, Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis, Mantas Stonkus ir Ala Karpenko, Donatas Baumila ir Rasa Židonytė, Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė, Ramūnas Šimukauskas ir Beata Skaisgirytė, Merūnas ir Ieva Žilienė, Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis, Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė. 

Jurgitos iššūkis pramogų pasaulio žvaigždėms – LNK šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ naujajame sezone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius