-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 02 /22:39

„Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“: antrosios laidos metu šou paliko Ramūnas Šimukauskas ir Beata Skaisgirytė

Sekmadienio vakarą Vilniaus Ūkio banko teatro areną vėl užėmė aistringi šokiai. Antrosios projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ metu netrūko spalvingų staigmenų ir ugningų pasirodymų. Deja, vakaras buvo nesėkmingas aktoriui Ramūnui Šimukauskui ir jo partnerei Beatai Skaisgirytei – surinkę mažiausią bendrą taškų skaičių jie iškrito iš projekto.
Ramūnas Šimukauskas ir Beata Skaisgirytė
Ramūnas Šimukauskas ir Beata Skaisgirytė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Daugelis nudžiugo pamatę svečią – prie komisijos šįvakar prisijungė boksininkas, Londono olimpiados bronzos medalio laimėtojas Evaldas Petrauskas. Jis drauge su pasaulio sportinių šokių čempione Edita Daniūte, choreografu Aurelijum Liškausku ir etiketo bei elegancijos žinovu Giedriumi Drukteiniu vertino visų dalyvių numerius.

Pirmojoje laidoje žiūrovų ir šokių entuziastų kraują kaitino vienuolika iš 16-os projekte dalyvaujančių porų: Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas, Katažina Nemycko ir Dainius Dimša, Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško, Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus, Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila, Donatas Baumila-Dūnis ir Rasa Židonytė, Ramūnas Šimukauskas ir Beata Skaisgirytė, Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė, Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė, Juozas Liesis ir Elena Leonova bei Merūnas Vitulskis su Ieva Žiliene. Beje, pastarąją porą nuo rugsėjo devintosios iki spalio devintosios pakeis Merūno sutuoktinė Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus.

Šį sekmadienį prie parketą tiesioginiame eteryje išbandžiusių varžovų prisijungė dvyliktoji pora – Mantas Stonkus ir Ala Karpenko.

Ant parketo ir užkulisiuose netrūko nerimo – šis sekmadienis tapo pirmuoju, kai projektą teko palikti vienai porai. Pagal pirmosios laidos komisijos vertinimus paskutiniąją vietą dalinosi trys poros – Ramūnas Šimukauskas ir Beata Skaisgirytė, Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė bei Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus. Antroji transliacija buvo lemtinga Ramūnui ir Beatai, kurie sulaukė mažiausio bendro komisijos ir žiūrovų įvertinimo.

Viganto Ovadnevo nuotr./Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško
Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

Užkulisiuose – Renatos Uzialkaitės ašaros

Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško publikai sekmadienį dovanojo lyrišką ir jausmingą valsą, tačiau žiuri pritrūko šokėjų pastangų ir emocijų. Komisijos pirmininkė Edita Daniūtė negailėjo porai kritikos ir skyrė vos keturis balus. Išklausę teisėjų pastabas ir gavę palyginti neaukštus vertinimus Vadimas ir Renata pasirodė užkulisiuose. Tačiau merginos akyse spindėjo ašaros, o partneris ją guodė.

Kaip portalui Žmonės.lt sakė R.Uzialkaitė, emocijos ją užplūdo ne dėl gautų įvertinimų. „Aš emocingai reagavau ne į gautus balus, noriu tai pabrėžti. Manęs pradėjo klausinėti apie jausmą, kodėl toks šokis, kam skirtas... Aš šį šokį skyriau savo mirusiai mamai ir tėčiui. Aš net negaliu kalbėti apie mamą, jei pasakau žodį „mama“, iškart užplūsta ašaros. Verkiau ne dėl šokių, vertinimai niekuo dėti, suveikė mano vidiniai jausmai“, – kalbėjo Renata.

Laidos rezultatai

Antrojoje LNK šokių konkurso „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ laidoje triumfavo Kristina Navickaitė – Tina ir Tadas Rimgaila. Ši pora gavo ir daugiausiai žiūrovų balsų. Sekmadienį LNK šokių projekte buvo sumuojami pirmojo ir antrojo vakaro komisijos balai su pirmuoju žiūrovų balsavimu.

Komisija daugiausiai balų davė Donatui Baumilai ir Rasai Židonytei, Katažinai ir Dainiui Dimšai bei Tinai ir Tadui Rimgailai, o labiausiai nubaudė Ramūną Šimukauską su Beata Skaisgiryte bei Renatą Uzialkaitę su Vadimu Šuško. Specialusis komentatorius Vytenis Pauliukaitis vieną savo papildomą balą skyrė Juozui Liesio porai, du – Donato Baumilos o tris – Katažinos.

Žiūrovai  labiausiai balsavo už Tiną su Tadu, Renatą su Vadimu ir Jurgitą su Rimvydu. Žiūrovų skambučiai nuo iškritimo iš projekto išgelbėjo Renatą, kuri pagal komisijos balus buvo paskutinė. Už šįvakar prie projekto prisijungusį naujoką Mantą Stonkų ir Alą Karpenko  žiūrovai balsų dar nedavė.

Nors Ramūno Šimukausko ir Beatos Skaisgirytės pora pagal komisijos balus nebuvo paskutinė, į iškritimą juos pastūmėjo žiūrovai, negausiai balsavę už aktoriaus ir šokėjos porą.

Šįvakar su projektu atsisveikino ne tik Ramūnas Šimukauskas, bet ir Merūnas, kuris išvyko gastrolių į Ispaniją, Bilbao nacionalinę operą. Kol Merūnas dainuos, jį šokių projekte pavaduos jo žmona Erika ir laidos vedėjas, profesionalus šokėjas Andrius Butkus. Jeigu Erika iš projekto neiškris, Merūnas grįš ant parketo po gastrolių Ispanijoje.

Komisijos rezultatų lentelė

1.    Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila
2.    Katažina Niemycko ir Dainius Dimša
3.    Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus
4.    Donatas Baumila ir Rasa Židonytė
5.    Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško
6.    Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas
7.    Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė
8.    Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė
9.    Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė
10.    Juozas Liesis ir Elena Leonova
11.    Ramūnas Šimukauskas ir Beata Skaisgirytė

Dėmesio: kviečiame išrinkti labiausiai jus sužavėjusią šokėjų porą antroje „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ laidoje (apklausą rasite žemiau po susijusiais straipsniais).

Daugiau apie „Kviečiu šokti.Pažadinta aistra“ dalyvaujančių porų repeticijas, emocijas ir kasdienybę galite sužinoti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius