Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 04 /23:15

„Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ paliko Jurga Anusauskienė, Žmonės.lt skaitytojai projekte vėl norėtų matyti Kristiną Navickaitę-Tiną ir Tadą Rimgailą

Sekmadienio vakarą Vilniaus Ūkio banko teatro arenoje ir vėl šurmuliavo šimtai žiūrovų, šokių žingsnelius repetavo Lietuvos garsenybės, buvo dedami paskutiniai grimo potėpiai. Čia, kaip ir kiekvieną sekmadienį, įsikūrė LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ stovykla.
Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila
Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila / Gretos Skaraitienės nuotr.

Prie nuolatinių komisijos narių – šokėjos Editos Daniūtės, choreografo Aurelijaus Liškausko ir etiketo žinovo Giedriaus Drukteinio – sekmadienį prisijungė ir skandalingasis politikas Viktoras Uspaskichas.

Tiesioginės transliacijos pabaigoje buvo paskelbtas verdiktas iš projekto pasitraukusioms poroms. Žmonės.lt skaitytojų sprendimu į projektą grįžo Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila, už juos balsavo 18980 skaitytojų (BALSAVIMO REZULTATUS RASITE ŽEMIAU, PO STRAIPSNIU). Tačiau, ar pora sugrįš į projektą – kol kas neaišku. Praėjusį sekmadienį T.Rimgaila pareiškė, kad, jei žiūrovams jų nereikėjo tada, nereikės ir ateityje.

Pirmieji ant parketo statybininko ir picos išvežiotojos šokį sušoko Donatas Baumila ir Rasa Židonytė. Iš projekto iškritę ir vėl jį Žmonės.lt skaitytojų sugrąžinti šokėjai vaizdo reportaže atskleidė, kad labai tikisi žiūrovų palaikymo. „Šokyje jautėsi panika, galbūt buvo per mažai repeticijų. Tai nebuvo geriausias jūsų pasirodymas, nebuvo užtikrintumo, skubėjote su muzika“, – poros šokį įvertino E.Daniūtė ir skyrė porai aštuonis balus, nes, pasak jos, blogiausias poros šokis vis tiek labai geras.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Donatas Baumila ir Rasa Židonytė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Donatas Baumila ir Rasa Židonytė

Nuolat idėjų kupina Jurgos Anusauskienės ir Andriaus Grebliko pora sekmadienį šokių aikštelėjo persikūnijo į pianistus. Nuotaikingas jų sambos šokis sulaukė gausių publikos ovacijų, tačiau komisijos pirmininkė E.Daniūtė porai negailėjo kritikos. „Atrodė, kad ant galvos jums buvo krištolinis puodukas“, – pastebėjo Edita. Jai antrino ir G.Drukteinis.

Projekto mažiukais vadinami Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško šioje laidoje virto meilės eliksyrą išrasti bandančiais mokslininkais. Pora šią istoriją papasakojo rumbos šokiu. „Meilė, eliksyrai... Renata, tu balansą prarandi vien nusirenginėdama. Brangioji, progresuoti nesiseka, bet jūs niekaip neiškrentate. Kadangi žiūrovai jus palaiko ir galvoja, kad jus, vargšus, mes vis sudirbinėjame, skiriu porai dešimt balų“, – visų netikėtumui rėžė E.Daniūtė.  

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Katažina Nemycko ir Dainius Dimaa
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./ Katažina Nemycko ir Dainius Dimša

Traumą patyręs Dainius Dimša ir Katažina Nemycko sekmadienį pasirinko nindzių vaidmenį. Nors porai buvo pasiūlytas lengvesnis šokio variantas, dalyviai nusprendė, kad sieks maksimumo ir net lydimi traumų šoks iš visų jėgų. „Buvo labai keista matyti šokėjus be veido išraiškų. Kai kurie pakėlimai buvo nestabilūs, kai darėte saulutes, galvojau, kad vienas kitą užmušite“, – apie poros pasirodymą kalbėjo A.Liškauskas, bet nė neabejodamas parašė porai dešimtuką.   

Aktorius Mantas Stonkus ir Ala Karpenko šioje laidoje tapo režisieriumi ir aktore. Tačiau daugiau pagyrų sulaukė poros vaidyba, o ne šokis. „Kas gali būti banaliau, nei aktorius, vaidinantis aktorių ar režisierių. Jus, tokio lygio aktorių, televizijos žiūrovai tikrai mieliau pamatytų Seimo pirmininko ar kokio ministro vaidmenyje“, – poros paklausė G.Drukteinis.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mantas Stonkus ir Ala Karpenko
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Mantas Stonkus ir Ala Karpenko

Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus sekmadienį nenuklydo toli nuo Ingridos profesijos, pora tapo muzikantais. Dalyviams ant parketo talkino ir kitas projekto dalyvis V.Šuško. „Pora, kuri gali labai gerai šokti, tačiau šį kartą sunkiai žiūrėjosi, viskas vyko labai nesklandžiai. Vežimas, tampomas į visas puses, kažkaip riedėjo ir pririedėjo iki šokio pabaigos“, – Ingridai ir Ovidijui kritikos nepagalėjo G.Drukteinis.  

Operos solistas Merūnas Vitulskis ir jo partnerė Ala Karpenko sekamdienį pateikė visiems netikėtą siurprizą – virto bomžais. Tačiau šis humoristinis pasirodymas komisiją papiktino. G.Drukteinis pasipiktino, kad pora perskūnijo būtent į šiuos asocialius asmenis. „Man patinka jo atsipūtimas, bet valsas buvo minkštas. Merūnai, man patinka tai, ką tu darai“, – rašydamas septynetą pasakė A.Liškauskas.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė

Verslininkė Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis, atrodo, gyvena bondiados ir matricos nuotaikomis. Sekmadienį pora tapo slaptaisiais agentais. „Gintarė atrodė labai silpnas plonas šapelis, tampomas tų vyriškių. Prašyčiau daugiau dėmesio skirti laikysenai ir šokiui“, – porai patarė A.Liškauskas. O štai V.Uspaskichas pareiškė, kad Gintarė turi gamtos dovaną, tad šokti jai net nereikia. 

Pirmaisiais Lietuvos kosmonautais tapo aktorė Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis. Kosmonautiškas poros šokis sužavėjo E.Daniūtė. „Šaunuoliai! Puiku! 10 balų! Puikus humoras“, – neslėpė simpatijų komisijos pirmininkė. Šokiu susižavėjo ir kiti komisijos nariai.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Auara `tukytė ir Tomas Slausgalvis
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, projektą teko palikti J.Anusauskienei ir T.Greblikui, kurie buvo vieni stropiausių projekto dalyvių.

Galutinė komisijos ir žiūrovų balsų lentelė:

1. Katažina Nemycko ir Dainius Dimša

2. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis

3. Donatas Baumila ir Rasa Židonytė

4. Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė

5. Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

6. Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis

7. Mantas Stonkus ir Ala Karpenko

8. Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus

9. Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius