Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 30 /23:07

Patarlių ir posakių vakarą iš projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ iškrito Juozas Liesis ir Elena Leonova

Vis dar neišseko LNK projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ naujokų rezervas – šį sekmadienį prie vienuolikos jau šokančių porų prisijungė Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus. Dalyviai šįsyk ruošė pasirodymus, įkvėptus gražiausių ir įdomiausių patarlių, priežodžių, sentencijų ir posakių. Mažiausiai žiūrovų palaikymo ir žemiausius komisijos balus gavo Juozas Liesis ir Elena Leonova, kurie buvo priversti palikti projektą.
Juozas Liesis ir Elena Leonova
Juozas Liesis ir Elena Leonova / Gretos Skaraitienės nuotr.
Gretos Skaraitienės nuotr./`eatosios Kviečiu aokti. Pažadinta aistra laidos akimirka
Šeštosios laidos akimirka

Balsuokite ir nulemkite, kuri pora galės sugrįžti į projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“  (spauskite čia). Apklausą taip pat galite rasti po šiuo straipsniu.

Šeštojo vakaro komisijoje, kaip įprasta, pasirodė etiketo žinovas Giedrius Drukteinis, choreografas Aurelijus Liškauskas, o taip pat – kviestinė viešnia televizijos laidų vedėja Zita Kelmickaitė. Italijoje viešinčią komisijos pirmininkę Editą Daniūtę laidoje pakeitė baleto primarijus Nerijus Juška. 

Tradiciškai pirmąjį vakaro pasirodymą dovanojo projekto naujokai. Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus pristatė lėtą fokstrotą pagal romantišką dainą „Life‘s a Beach“. Balta, it nuotakos suknele pasipuošusi Ingrida atrodė puikiai pasiruošusi debiutui ir žavėjo grakštumu. Salėje buvusi projekto dalyvės mama Liveta Kazlauskienė net nubraukė džiaugsmo ir pasididžiavimo ašarą.

Gretos Skaraitienės nuotr./Mantas Stonkus ir Ala Karpenko
Mantas Stonkus ir Ala Karpenko

Mantas Stonkus ir Ala Karpenko šį vakarą atliko nuotaikingą kvikstepą. Rinkimų nuotaika persisunkęs šokis sulaukė gausių publikos ovacijų. Komisijos pirmininku tapęs N.Juška negailėjo pastabų M.Stonkaus „meškos kojytėms“ ir „baisiai“ nugarai, tačiau pareiškė, kad pasirodymas gražus. Z.Kelmickaitė pavadino pasirodymą „kvikstepu rūtų darželyje“, bet nepagailėjo aukšto balo.

Tretieji Vienos valsą šoko Liepa Mondeikaitė ir Audrius Židonis. Pagal Vytauto Kernagio dainą „Kai sirpsta vyšnios Suvalkijoj“ pasirodžiusi pora patiko žiūrovams salėje, tačiau Liepa sulaukė kritikos dėl laikysenos. „Nebūk tokia drovi“, – ragino Z.Kelmickaitė. Transliacijos režisierius Vytenis Pauliukaitis skubėjo apginti L.Mondeikaitę ir džiaugėsi jos nuoširdumu.

Gretos Skaraitienės nuot./Liepa Mondeikaitė ir Audrius Židonis
Gretos Skaraitienės nuot./Liepa Mondeikaitė ir Audrius Židonis
Gretos Skaraitienės nuotr./Katažina Nemycko ir Dainius Dimaa
Katažina Nemycko ir Dainius Dimša

Pribloškiantį ča ča ča atliko Katažina Nemycko ir Dainius Dimša. Pora papirko publiką energingais judesiais pagal „Eurovizijos“ nugalėtojos Loreen dainą „Euphoria“. Komisija taip pat neliko abejinga Katažinos ir jos partnerio šou ir skyrė aukščiausius balus.

Kvikstepą pagal gerai pažįstamą Vaya Con Dios kūrinį „Hey Na na na“ atliko Juozas Liesis ir Elena Leonova. Pora panoro sušokti savąjį pasirodymą dar kartą, tačiau komisija leidimo nedavė. „Vidumi reikia šypsotis, o ne išore. Juozai, du“, – griežtai tarė A.Liškauskas.

Gretos Skaraitienės nuotr./Auara `tukytė ir Tomas Slausgalvis
Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis

Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis atliko padaužišką džaivą su jūreiviškai elementais. Publika tiesiog nuščiuvo matydama neįtikėtiną poros energiją. „Absoliučiai genialu – ritmas, gera nuotaika, jie mums surengė puikią šventę“, – kalbėjo V.Pauliukaitis. 

Ča ča ča šokį šį sekmadienį pasirinko Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus. „Na, atsiduok tam vyrui, moteriške!“ – skatino Z.Kelmickaitė. „Svarbiausi dalykai gyvenime – meilė ir darbas“, – girdamas poros įdėtą darbą kalbėjo G.Drukteinis, tačiau A.Liškauskui pasirodymas nepatiko ir jis skyrė tik penketą.

Užburiančią rumbą sušoko Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis, virtęs angelu. „Lamb“ kūrinio „Gabriel“ ritmu judėję šokėjai paliko neišdildomą įspūdį jausminga kompozicija. Pasirodymo finale V.Mackonis, kaip dera angelui pakilęs „nuskrido“.

Jau kurią laidą užtikrintai projekte lyderiaujantys Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila šįsyk atliko valsą, nors dar prieš pasirodymą jie buvo išsiveržę toli į priekį žiūrovų balsavime. „Žodis enigma – paslaptis, mįslė – jums tinka šimtu procentų. Jūsų santykiai, išvaizda... Pagautos to mistinio jausmo rašau jums dešimt“, – gerai atsiliepė G.Drukteinis.

Gretos Skaraitienės nuotr./Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila
Gretos Skaraitienės nuotr./Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila
Gretos Skaraitienės nuotr./Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas
Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas

Stilingą fokstrotą žiūrovų ir komisijos teismui pateikė Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas. „Man patiko jūsų vaidyba. Gal ir perspaudėt, bet buvo gražu“, – sakė N.Juška, nors A.Liškauskui ir Z.Kelmickaitei užkliuvo perdėtas dėmesys taurių blizginimas. „Buvo humoras, buvo ritmas, sveikinu“, – komentavo V.Pauliukaitis.

Pasitelkę šešėlių teatrą Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško pristatė savąjį kvikstepą. „Buvo klaidelių, bet buvo ir emocija“, – vertino N.Juška. „Pirmąsyk pamačiau porą soluojančią, smagu žiūrėti, bet šį kūdikį nepakankamai išnešiojote“, – sakė A.Liškauskas. „Vaizdą gadino kartas nuo karto Renatos veide atsirandanti įtampa, bet pirmąsyk šiame projekte porai skiriu dešimt balų“, – malonią staigmeną pateikė G.Drukteinis.

Lėtą valsą atliko Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus. „Yra žmonės, kurie yra nuoširdus, tikri. Man suteikėte didelį malonumą“, – žavėjosi Z.Kelmickaitė. „Manau, jums pritrūko laiko. Aš pavargau, jūs pavargote, šiandien tik aštuoni“, – sakė A.Liškauskas, nors kiti komisijos nariai skyrė aukščiausius įvertinimus. „Valsas buvo puikus, orus, saulėtas, nors temelė ir nebuvo labai atskleista“, – kalbėjo V.Pauliukaitis.

Gretos Skaraitienės nuotr./Erika  Vitulskienė ir Andrius Butkus
Gretos Skaraitienės nuotr./Erika Vitulskienė ir Andrius Butkus

Laidos rezultatai:

V.Pauliukaitis šįsyk skyrė papildomus balus Liepai Mondeikaitei su partneriu (1), Jurgai Anusauskienei (2) ir Gintarei Gurevičiūtei (3).

Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus paaiškėjo, kad pirmąją vietą užėmė Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila, antrąją – Katažina Nemycko ir Dainius Dimša, trečiąją – Mantas Stonkus ir Ala Karpenko. Paaiškėjo, kad mažiausiai žiūrovų palaikymo ir komisijos balų surinko Juozas Liesis ir Elena Leonova.

Praėjusį sekmadienį projektą bendru žiūrovų ir komisijos sprendimu teko palikti Tomui Eigertui iš grupės „Pikaso“ ir jo partnerei Nerilei Senulytei. Tiesa, jie, Juozas Liesis ir Elena Leonova, kaip ir anksčiau iškritę Linas Karalius ir Rūta Ramanauskaitė, Ramūnas Šimukauskas ir Beata Skaisgirytė, Donatas Baumila-Dūnis ir Rasa Židonytė dar turi progą sugrįžti ant karštojo parketo – vieną porą balsuodami sugrąžins Žmonės.lt skaitytojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius