Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leonardas Pobedonoscevas: nemanau, kad vestuvės – nesąmonė

Mintys apie artėjantį trisdešimtmetį, po 17 spektaklių per mėnesį, filmavimai televizijoje - toks dabar yra moterų numylėtinio aktoriaus Leonardo Pobedonoscevo (29) gyvenimas.
Foto naujienai: Leonardas Pobedonoscevas: nemanau, kad vestuvės – nesąmonė
Gedmanto Kropio nuotrauka / zmones24.lt

Mintys apie artėjantį trisdešimtmetį, po 17 spektaklių per mėnesį, filmavimai televizijoje - toks dabar yra moterų numylėtinio aktoriaus Leonardo Pobedonoscevo (29) gyvenimas. „Man patinka toks tempas", - prisipažįsta su šeima vis mažiau laiko praleidžiantis Leo.


Leo, lapkričio 15-ąją švęsi trisdešimtmetį. Kaip manai, ar kažkas pasikeis peržengus dar vieno dešimtmečio slenkstį?


Aš šiek tiek anksčiau pradėjau bręsti. Man yra moteriškas brandumas. Anksčiau laiko. Jau porą metų keičiasi mano būdas, požiūris į daugelį dalykų.


Ar sureikšmini skaičių „30"?


Jei atvirai, aš sureikšminu šį skaičių, nes tokia sukaktis būna kartą gyvenime. Koks bus mano 30-asis gimtadienis, šiuo metu man yra didžiausias galvos skausmas.


Bus didelė šventė?


Nežinau, ar tikrai bus. Nenoriu skubėti, apie tai kalbėti. Žinoma, kažko norisi, bet kaip bus, dar nenutuokiu. Aš jau rezgu planus, breinstorminu (šypteli). Nors gimiau po Skorpiono ženklu, tačiau panašesnis esu į Svarstykles, mat ilgai sprendžiu ir dvejoju. Parduotuvėje vieną daiktą galiu rinktis net porą valandų.


Jei parduotuvėje gali praleisti kelias valandas, vadinasi, esi kiekvienos moters svajonė...


Na, taip. Aš tikrai ilgiau nei kiti vyrai galiu išbūti parduotuvėje (šypteli).


Pakalbėkime apie projektą „Rožių kerai", kuriame dabar dirbi. Koks jausmas kaskart filmuotis devynių gražiausių Lietuvos moterų apsuptyje, jas kalbinti ir provokuoti?


Šiame projekte visi esame pažįstami. Gal ne itin artimai, bet pažįstami. Per pirmuosius filmavimus tai sureikšminau ir, galima sakyti, buvau atsargesnis. O dabar moterų ir vyrų kompanijos suskilo į grupeles, kurios kartais būna priešiškos, kartais vieningos. Būna linksma!


Laidoje televizijos žiūrovai gali išgirsti pikantiškų ir gana asmeniškų garsenybių pokalbių ir diskusijų. Ar „Rožių kerų" dalyviams ir Tau, kaip šou vedėjui, priimtina, kad bet kuriuo metu gali išaiškėti įvairios įžymybių paslaptys?


Toks jau tas žvaigždžių gyvenimas... Manau, su tuo jie susitaikė. Garsenybės žino, kad tai, kas aplink juos, domina žmones. Tai savotiška duoklė visuomenei. Aš į tai žiūriu kaip į darbą.


Ar sutiktumei atsisėsti į laidos dalyvių kėdę ir kalbėti apie savo apatinius, romanus ir kitus intymius dalykus?


Sutikčiau. Galiu objektyviai pasakyti - nieko baisaus ten nėra. Laidoje dalyvauja žmonės su gyvenimiška patirtimi. Jie turi ką įdomaus pasakyti. Manau, ta diskusija naudinga.


Tau niekada netrūko dėmesio, bet dabar turbūt jo dar padaugėjo. Neklystu?


Tiesą pasakius, kažkokio ypatingo dėmesio šį sezoną nepajutau. Jo tikrai nesumažėjo (šypteli). Ar man tai patinka? Mes visi pripratę prie dėmesio ir būtų sunku, jei jo sumažėtų.


Jau ne vieną sezoną dirbi televizijoje. Nemanai, kad Tavęs per daug joje?


Visi projektai, kuriuose dirbau, yra labai skirtingi. Kiekviename projekte pradedu viską iš naujo.

Dar daug dalykų neišmanau, esu žalias, nors ne vienerius metus sukuosi šioje srityje. Man kiekviena laida yra tarsi studijos... Tačiau tiek aš, tiek žiūrovai nuo manęs spėja pailsėti. Nėra taip, kad rudenį ir žiemą vedu vieną projektą, o pavasarį ir vasarą - jau kitą. Aš turiu pakankamai laisvės.


Kuo be televizijos laidų vedėjo darbo dar užsiimi? Netrūksta darbo teatre?


Oi, ne! Šį mėnesį vaidinau 17 ar net 18 spektaklių - tai labai daug. Man toks tempas patinka.


Galima numanyti, kad šeimai lieka mažai laiko... Ar Tavo širdies draugė Ieva nepyksta?


Darbas atima daugiau laiko, nei norėčiau. Ieva priprato prie tokio mano darbo tempo. Be to, jai patinka mane matyti vis kitame projekte ir klausytis mano įspūdžių. Jei kažkas pasikeistų ir turėtume daugiau laisvo laiko, turbūt nejaukiai jaustumėmės. Tiesa, pastebėjau, kad aš, artėjant trisdešimtmečiui, tapau ramesnis, sėslesnis. Vietoj linksmybių dabar mėgstu patylėti, pasyviau leisti laiką. Dabar norisi medituoti, skaityti ir būti su šeima - tokie mano prioritetai.


Gal jau metas ryžtis ir vesti širdies draugę Ievą prie altoriaus?


Tokius patarimus aš kone kiekvieną dieną girdžiu, bet gal geriau savo išvadas paliksiu sau. Niekada nesakau niekada. Nemanau, jog vestuvės - nesąmonė. Taip. Galbūt. Kada nors...


Neatsibodo, kai nuolat visi klausinėja apie Jūsų jungtuves?


Prie to mes jau pripratome. Tiesiog į tokius dalykus reaguojame su šypsena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius