Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos garbės 2008“ apdovanojimų ceremonijoje – net keturi vedėjai

Jubiliejinė TV3 žinių projekto „Lietuvos garbė 2008“ apdovanojimų ceremonija šiemet pateiks itin daug staigmenų.
Foto naujienai: „Lietuvos garbės 2008“ apdovanojimų ceremonijoje – net keturi vedėjai
Foto naujienai: „Lietuvos garbės 2008“ apdovanojimų ceremonijoje – net keturi vedėjai / zmones24.lt
Jubiliejinė TV3 žinių projekto „Lietuvos garbė 2008“ apdovanojimų ceremonija šiemet pateiks itin daug staigmenų – nuo dainuojančių kartu su mylimais atlikėjais chorų, šokio judesy įteikinėjamų garbingų apdovanojimų statulėlių ir šiemet net keturių garbingos ceremonijos vedėjų.
„Kiekvienais metais vis stengiamės, kad šis kupinas gėrio renginys TV3 žiūrovams paliktų kuo nuoširdžiausius, gražiausius ir maloniausius įspūdžius. Penktus metus rengiama jau tradicine tapusi „Lietuvos garbės“ apdovanojimų ceremonija šiemet pasiruošė nustebinti mažutėmis permainomis. Renginį šiemet ves ne tik jau įprasti vedėjai Aurelija Razmarataitė ir Rokas Petkevičius. Prie jų žavios poros prisijungs TV3 žinių vadovė Jolanta Butkevičienė ir vakaro žinių vedėjas Gediminas Jaunius.
Kiekvienas jų turės ypatingą vaidmenį. Taip pat intriguojame tuo, kad nominacijas ir labiausiai nusipelniusius jas gauti paskelbsime tik renginio metu. Šiais metais renginyje dalyvauja daug nuostabių atlikėjų, kurių pasirodymus papuoš įspūdingi chorai iš visos Lietuvos. O be gražių šventiškų dainų dar lauks ir žavūs šokio intarpai, kuriuos jau ruošia viena iš TV3 laidos „Paparacai.lt“ vedėjų Aistė Paškevičiūtė“, – „Lietuvos garbės 2008“ apdovanojimų renginio paslaptimis dalinasi režisierė Rasa Micachienė.
Sparčiai artėja tradicinė, šiais metais jubiliejinė TV3 žinių projekto „Lietuvos garbė 2008“ įspūdinga staigmenų kupina apdovanojimų ceremonija. Šiam ypatingam ir iškilmingam renginiui ruošiasi ne tik žymiausi ir populiariausi pramogų pasaulio atstovai, bet ir įvairaus amžiaus dainorėliai, susibūrę į begalę gražiųjų Lietuvos chorų.
„Šie metai ne tik ypatingi tuo, kad šis puikus renginys, skirtas pagerbti žmonėms, atlikusiems gerus, kilnius bei nuoširdžius darbus, jau – švenčia savo penkerių metų jubiliejų. Mes džiaugiamės ir tuo, kad žiūrovams ruošiame daug staigmenų ir ypatingų akimirkų. Jubiliejinės „Lietuvos garbės 2008“ muzikiniai pasirodymai bus itin įspūdingi, nes prie kiekvieno sutikusio dalyvauti dainininko atliekamo kūrinio prisidės ir daugybė įvairiausių chorų iš visos Lietuvos“, – pasakoja renginio režisierė Rasa Micachienė.
Penktosios „Lietuvos garbės 2008“ apdovanojimų ceremonijos iškilmingoje scenoje pasirodys tokie atlikėjai kaip: Jurga Šedukytė, Jūratė Miliauskaitė, Gytis Paškevičius, Augustė, Vaidas, Romas Dambrauskas, Egidijus Sipavičius, Virgilijus Noreika, Dunis ir Vaidas Baumilos, Natalija ir Deivydas Zvonkai, Andrius Rimiškis, Justas, Vytautas Juozapaitis, Žilvinas Žvagulis, „Mokinukės“, Marijonas Mikutavičius, Alanas Chošnau, Edmundas Kučinskas, Inga Valinskienė, Vilius Tarasovas ir Lietuvos vardą garsinantys įvairaus amžiaus ir muzikos stilių chorai: berniukų choras „Dagilėlis“, vaikų popchorai „Linksmasis Do“, „O lia lia“, „Saulės vaikai“,„DŽIMBA“, KTU akademinis choras „Jaunystė“, gospel choras „Sounds in G“, Vilniaus kamerinis choras „Brevis“, Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos vyrų choras „Kariūnas“ ir kiti.
Šiame renginyje brangūs svečiai, ryškiausios Lietuvos muzikos žvaigždės ir žymiausi politikai susirenka pagerbti tų, kurie savo gerais darbais stebina ne vieną.
„Mums labai svarbus šis renginys. Džiaugiamės aukščiausių šalies politikų, atlikėjų ir apdovanojimų ceremonijos svečių dėmesiu, tačiau labiausiai mums svarbūs – herojai. „Lietuvos garbė“ yra skirta būtent jų gerumui, kilnumui ir pavyzdžiu tapusiems darbams pagerbti bei įvertinti“, – sako TV3 žinių vadovė Jolanta Butkevičienė.
Visi atlikėjai jau ruošiasi įsimintiniems, nuoširdiems ir gerumu dvelkiantiems pasirodymams, o „Lietuvos garbės 2008“ organizatoriai teigia, kad staigmenų, gniaužiančių kvapą bei priverčiančių plačiai draugiškai nusišypsoti, bus kur kas daugiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius