Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos tūkstantmečio vaikai

Lapkričio 7 d. laidoje „Lietuvos tūkstantmečio vaikai" - aštuntokų finalas. Žaidime dėl garbingo Lietuvos tūkstantmečio vaiko vardo ir galimybės vadintis sumaniausiu aštuntoku Lietuvoje susirungs vaikai iš skirtingų šalies miestų
Foto naujienai: Lietuvos tūkstantmečio vaikai
LRT nuotr. / zmones24.lt

Lapkričio 7 d. laidoje „Lietuvos tūkstantmečio vaikai" - aštuntokų finalas. Žaidime dėl garbingo Lietuvos tūkstantmečio vaiko vardo ir galimybės vadintis sumaniausiu aštuntoku Lietuvoje susirungs vaikai iš skirtingų šalies miestų: Ignalinos, Vilniaus, Ukmergės, Panevėžio, Tytuvėnų, Jonavos.

Laidos dalyviai - sumaniausi ir drąsiausi Lietuvos aštuntokai -  ne tik žino atsakymus į sudėtingiausius klausimus, bet ir sugeba žaibiškai reaguoti, nesutrikti sudėtingose situacijose.

Kiek bitų sudaro kilobaitą? Ar Baltijos jūros vanduo yra mažiau sūrus negu Atlanto vandenyno? Kokioje šalyje gaminami automobiliai ŠKODA? Atsakymus į šiuos klausimus vaikai Jums pateiks jau penktadienį prieš pat „Panoramą".

Ar pavyks Tytuvėnams įveikti Ukmergės Česlovo Kudabos mokyklą? O gal Siesikų vidurinės mokyklos aštuntokas pelnys garbingą „Tūkstantmečio vaiko" statulėlę? Pirmąjį lapkričio penktadienį 19 val. - smalsių ir protingų vaikų viktorina „Lietuvos tūkstantmečio vaikai".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius