Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lūpdažių džiunglių“ žvaigždė Brooke Shields pamiršo nuoskaudas

Brooke Shields ne tik susitaikė su aktoriumi, pamiršo visas nuoskaudas, bet ir suskubo kartu pasidžiaugti aktoriaus įvertinimu.
Foto naujienai: „Lūpdažių džiunglių“ žvaigždė Brooke Shields pamiršo nuoskaudas
TV3 nuotr. / zmones24.lt

Serialo „Lūpdažių džiunglės“ viena pagrindinių aktorių Brooke Shields gali pasigirti tikrai daug kuo - nuo jauniausios manekenės, papuošusios žymiojo „Cosmopolitan“ viršelį, Calvin Klein įsimintino džinsų reklamos veido, jungtuvių su žymiuoju tenisininku Andre Agassi iki susitikinėjimų su Michaeliu Jacksonu ar Johnu Kennedy jaunesniuoju. Tiesa, ji ne tik gražumu garsėja, bet ir gebėjimu atleisti ir pamiršti nuoskaudas. Mat prieš keletą metų modelį ir aktorę Tomas Cruise'as viešai įskaudino sukritikuodamas ją patiriant pogimdyvinę depresiją, tačiau serialo „Lūpdažių džiunglės“ aktorė jam praeitą savaitę siuntė sveikinimo žodžius.

Kasmetinių „Auksinių gaublių“ apdovanojimuose Tomas Cruise'as nominuotas už geriausią antraplanį vaidmenį neseniai Lietuvos kino teatruose rodytoje komedijoje „Griaustinis tropikuose“. Brooke Shields ne tik susitaikė su aktoriumi, pamiršo visas nuoskaudas, bet ir suskubo kartu pasidžiaugti aktoriaus įvertinimu.

„Aš labai dėl jo džiaugiuosi. Manau, kad tai ironiška - už kiekvieną vaidmenį, kurį jis atlieka, yra nominuojamas. Jis atliko milžinišką darbą, todėl tikriausiai taip pat džiūgauja“, - sako „Lūpdažių džiunglių“ žvaigždė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius