Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Jampolskis: išgyventos jausmų audros padeda scenoje

Aktoriui Mariui yra tekę išgyventi tokį stiprų ir aistringą meilės romaną, kurio jis nepamirš visą gyvenimą. Atsigavęs ir sustiprėjęs, vyras sutiko moterį, su kuria sukūrė šeimą ir susilaukė sūnaus.
Foto naujienai: Marius Jampolskis: išgyventos jausmų audros padeda scenoje
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Marius Jampolskis.

Gimimo data, vieta: 1978 08 18, Kaunas. 30 m.

Šeima, kurioje gimė: mama - konditerė, tėtis - verslininkas.

Šeiminė padėtis: vedęs; su žmona Aiste augina sūnų Dovydą.

Karjeros pasiekimai: Lietuvos kino ir teatro aktorius, veda televizijos projektą „Triumfo arka", vaidina TV3 seriale „Moterys meluoja geriau"; 2005 metais Marius gavo Auksinį scenos kryžių ir buvo įvertintas kaip geriausias jaunas menininkas; 2008 metais tapo „Sidabrinių gervių" laureatu ir buvo pripažintas geriausiu metų kino aktoriumi. 


Aktoriui Mariui yra tekę išgyventi tokį stiprų ir aistringą meilės romaną, kurio jis nepamirš visą gyvenimą. Atsigavęs ir sustiprėjęs, vyras sutiko moterį, su kuria sukūrė šeimą ir susilaukė sūnaus.


Turėjau „brolio" kompleksą


Šiandien Marius - populiarus, savo vietą po saule suradęs aktorius. Darbai  veja vienas kitą, šeimyninis gyvenimas įsivažiavęs, dvejų metukų sūnus Dovydas jau ūgtelėjęs, pats laikas, anot jo, galvoti ir apie antrąją atžalą. Tačiau visi gražiausi dalykai į vyro gyvenimą atėjo pamažu. Mokykloje jis buvo merginų numylėtinis ir jų vadinamas broliu, o tai Marių tiesiog varė iš proto. „Berniukai ir taip vėliau bręsta, o aš buvau ypač vėlyvo brendimo. Mano bendraamžės merginos tuo metu atrodė subrendusios, ir aš joms į poras netikau. Teko būti broliu", - iš praeities prisiminimų juokiasi Marius. Dėl to jis itin jaudindavosi. Savo kompleksus Marius pamiršdavo scenoje. Artistiškos prigimties vaikinas dalyvaudavo skaitovų konkursuose, nepraleisdavo mokyklos renginių ir scenoje gautas dėmesys kompensuodavo merginų dėmesio trūkumą. Kai įstojo studijuoti, Marius atsigriebė už visus kentėjimo metus. „Pajutau, kad į mane merginos pradėjo žiūrėti kitaip. Kai įveikiau save, tada jau jų reikėjo daug ir dažnai. Pasitaikius progai, visada flirtuodavau ir maudytis merginų dėmesyje man buvo kur kas svarbiau, nei pirmą pasitaikiusią mergina nusitempti į lovą. Draugysčių buvo daug", - šypteli vyras. Tačiau vienos meilės istorijos Marius nepamirš niekada.


Tą jausmą prisimenu ir šiandien


„Niekada nemaniau, kad egzistuoja tokia beprotiška aistra. Bet tai buvo taip tikra, kad teko tuo patikėti." Studijuodamas pirmame kurse, Marius sutiko merginą ir pirmą kartą gyvenime pateko į meilės trikampį. Deja, su nesėkminga pabaiga. „Romanas įsiplieskė greitai ir truko mėnesį, kuris pralėkė tarsi viena diena. Tai buvo taip intensyvu, kad aš tuo metu net negalėjau suvokti, kas iš tiesų vyksta. Bandžiau situaciją pakreipti sau naudinga linkme, bet likau trečias, nereikalingas. Ji turėjo draugą, su kuriuo jau galvojo apie vedybas. Aš buvau paprastas studentas. Dabar suprantu, jog šansų turėjau mažai. Bet ji mane irgi mylėjo. Tačiau nugalėjo jos racionalumas - juk kiekvienai moteriai norisi stabilumo ir saugumo, - mano Marius. - Visa tai - kaip iš kokio meilės trilerio scenarijaus. Laiškų rašymas, eilėraščių kūrimas, tikros ašaros ir „lipimas sienomis"... Kai apie mane sužinojo jos vaikinas, vyko ir vyriški pasikalbėjimai pagal visas meilės trilerio taisykles. Tai neišgalvoti dalykai. Pasirodo, taip būna ir realiame gyvenime. Poezijos čia buvo daug...." Ta įgyta patirtis, Mariaus teigimu, jam iki šiol padeda. „Didžiuliai emociniai išgyvenimai atsiveria scenoje, ir mes juos tarsi iš kokio savo bagažo ištraukiame tada, kai reikia. Ir dabar galvoju, kad visa tai buvo gražu, iki šiol prisimenu šį gražų jausmą." Žaizdas Marius išsilaižė išvykęs į Daniją. Iš ten jis dar siuntė kelis meilės laiškus, bet jau tuomet aktorius, paniręs į darbus ir studijas, suprato, jog reikia kažką su savimi daryti. „Danijoje aš apskritai sustiprėjau, subrendau. Patobulinau aktorinius sugebėjimus. Ten buvo gera savarankiškumo mokykla."  


Tikra meilė atėjo pačiu laiku


Atsigavęs po skaudžių išgyvenimų, visai netikėtai Marius užmezgė romantišką pažintį su Aiste. Pradėję atvirai kalbėtis, jiedu pažino vienas kitą, o po kurio laiko nusprendė sukurti šeimą. Nebuvo lengva. „Tuomet dar neturėjau tiek darbų, su žmona, pasiskolinę pinigų iš draugų, Vievyje nusipirkome butą ir įsikūrėme. Laikui bėgant, iškilo tam tikrų nesutarimų, kažko instinktyviai ėmė trūkti. Kaip tik tuomet gimė sūnus, kuris ir surikiavo viską į vietą. Išsisprendė visi konfliktai, nes dėmesys savaime nukrypo į mažąjį žmogutį." Taip jau sutapo, kad, gimus sūnui, Marius kaip tik tuo metu sulaukė pasiūlymų padirbėti televizijoje. Tuomet jiedu, pasiėmę paskolą, nusipirko butą ir persikėlė į Vilnių. Vyras tikina niekada nepagalvojęs, kad galbūt per anksti sukūrė šeimą.

Šiandien Mariaus Jampolskio žmona Aistė studijuoja tarptautinio turizmo administravimo magistratūrą, rūpinasi sūneliu, o jis siekia aukštumų teatre, televizijoje ir kine. „Pinigų užtenka, darbų yra. Kol jų yra, reikia griebti jautį už ragų, nes niekada nežinai, kada būsi nereikalingas." Nors pastaruoju metu Marius laiko savo pomėgiams ir laisvalaikiui turi vis mažiau, tačiau sūnui jo visada atsiranda. „O šiaip esu didelis tinginys. Labai nemėgstu buities darbų", - šypsosi jis.



Aistė Jampolskienė (26)


Mariaus Jampolskio žmona Aistė tikina sutikusi patį geriausią vyrą. „Jis - geras tėčio pavyzdys. Manau, nesvarbu, kiek laiko praleidi su vaiku, svarbu, kaip tas laikas praeina. Jiedu turi bendrų žaidimų. Apskritai, juos sieja stiprus vidinis ryšys. Marių puikiai pažinau dar prieš vedybas, todėl žinau, kad jis man neiškrės jokių netikėtų staigmenų. Mūsų šeimos ir gražių santykių pamatas yra tai, kad esame geri draugai. Jis - mano ne pirmoji, bet tikroji meilė."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius