Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mary Kate ir Ashley Olsen: maištingiausios Holivudo dvynukės

Dažnai sakoma, kad identiški dvyniai labai skirtingi charakteriu. Mary Kate ir Ashley Olsen panašios kaip du vandens lašai, tačiau jų elgesys išties skiriasi.
Foto naujienai: Mary Kate ir Ashley Olsen: maištingiausios Holivudo dvynukės
Foto naujienai: Mary Kate ir Ashley Olsen: maištingiausios Holivudo dvynukės / zmones24.lt
Dažnai sakoma, kad identiški dvyniai labai skirtingi charakteriu. Mary Kate ir Ashley Olsen panašios kaip du vandens lašai, tačiau jų elgesys išties skiriasi.

Iš gimdyklos į televiziją
Vos 21-erių Mary Kate ir Ashley Olsen jau gali didžiuotis neįtikėtinu darbo stažu, kuris trunka jau šiek tiek daugiau nei 20 metų! Dvynukės darbo kontraktą „pasirašė“, kai joms buvo tik 6 mėnesiai. Mažylės pakaitomis vaidino tą pačią veikėją, Michelle Tanner, populiariajame seriale „Pilna troba“. Jau tada išryškėjo nežymūs dvynukių skirtumai – Ashley, atsiradusi filmavimo aikštelėje, beveik visuomet puldavo į ašaras, todėl pirmame sezone daugiau vaidino Mary Kate, kuri pasirodė ištvermingesnė. Kurį laiką žmonės nežinojo, kad mažąją Michelle vaidina du identiški žmonės. Serialui einant į pabaigą buvo imtasi sparčiai pardavinėti mergaičių įvaizdį. Su šou biznio žinovų pagalba 1993-aisiais buvo įkurta bendrovė „Dualstar“ tiekianti vardinę dvynukių produkciją 3 tūkstančiams parduotuvių Amerikoje. Nuo 2000-ųjų viena firma ėmė gaminti Olsen pavyzdžio lėles, todėl nenuostabu, kad dvynukės įėjo į Amerikos istoriją kaip jauniausios milijonierės.

Mados diktatorės
Ankstyvoje vaikystėje rimtu verslu „apsidraudusios“ aktorės, be vaidybos televizijoje ir kine, užsiima daugeliu dalykų. Jau ilgą laiką dvynės laikomos mados diktatorėmis. Užaugusios Olsen ėmė pačios kurti vardinius drabužius, o vienas Niujorko laikraštis susidomėjo Mary Kate stiliumi, vadindamas jį menišku. Mary Kate dažnai dėvi didžiulius akinius nuo saulės, gremėzdiškas rankines, apdribusius megztinius bei plačius sijonus. Mados kritikai tai vadina bohemiškos miestietės įvaizdžiu, kurį dažnai taiko kalbėdami apie brites Kate Moss ar Sienna Miller. Ashley ir Mary Kate jau kurį laiką turi savo drabužių liniją mergaitėms viename žymiausių Amerikos prekybos centrų, o pastaruoju metu pristatys savo naują kolekciją moterims Didžiojoje Britanijoje. Dvynukės dėl savo stiliaus yra ne tik liaupsinamos, bet ir kritikuojamos. Aktorės yra pakliuvusios į didžiulę PETA organizacijos nemalonę už pomėgį tikram kailiui. Prieš metus gyvūnų teisių aktyvistai net sukūrė specialų interneto puslapį, kuriame pateikiami visi stileivų nusižengimai gyvūnams.

Panašumai ir skirtumai
Nors „Pilnos trobos“ kūrėjai ilgai Mary Kate ir Ashley vaizdavo tarsi viena žmogų, taip nėra – identiškos dvynės tikrai skiriasi savo elgesiu. Skirtumus galima pastebėti net tada, kai dvynės pozuoja fotografams: Mary Kate visuomet susigūžusi ir antrame plane, o Ashley – tvirta, pasitikinti savimi. Taip yra ir gyvenime. Nuo kūdikystės kartu koja kojon žengusios seserys po truputėlį ima skirtis: nebesifilmuoja kartu tuose pačiuose filmuose ir vis dažniau renkasi atsikirus projektus. 2004-aisiais baigusios mokyklą merginos pareiškė, kad sieks aukštojo mokslo diplomo Niujorko universitete, tačiau tais pačiais metais Mary Kate atsigulė į reabilitacijos kliniką, o kitais – grįžo į Kaliforniją aiškindama, kad nori atsiduoti darbui savo kompanijoje, o Ashley liko Niujorke. Nors spaudoje dažnai kalbama apie Olsen dvynes, antraštėse vis dėlto dominuoja Mary Kate. Ji dažniau už Ashley nuveikia ką nors skandalingo. Tačiau prieš porą metų ramesnioji sesutė Ashley buvo įvelta į nemenką skandalą, kai vienas žurnalų prie jos nuotraukos pridėjo antraštę „Apsvaigusi nuo narkotikų“. Rimtai įpykusi Ashley padavė žurnalą į teismą reikalaudama kosminio užmokesčio už moralinę žalą, nes teigė niekada jokių narkotikų nei laikiusi, nei vartojusi. Teismas baigėsi merginos naudai ir jos piniginė pastorėjo dar 40 mln. JAV dolerių.

Mary Kate nesėkmės
Visai neseniai Mary Kate vėl atsidūrė dėmesio centre. Žurnaluose pasirodė itin sulysusios merginos nuotraukos. Greitai ėmė sklisti kalbos, kad 2004-aisiais gulėjusi reabilitacijos klinikoje dėl nervinės anoreksijos Mary Kate visai nepasveiko, nes nuotraukose atrodo dar labiau sulysusi nei prieš ketverius metus. Aktorės atstovas spaudai teigė, kad tai yra visiška nesąmonė. Pasak jo, Mary Kate savimi rūpinasi ir yra visiškai sveika, o liesumo įspūdį galėjo sudaryti jos dėvimi drabužiai. Manoma, kad merginos sveikata tuomet sušlubavo dėl to, jog ji išsiskyrė su graikų kilmės turtuoliu Stavrosu Niarchosu, kuris puolė į Paris Hilton glėbį. Žmones taip pat sukrėtė jaunutės Mary Kate santykiai su neseniai mirusiu aktorium Heathu Ledgeriu. Masažistė, radusi aktoriaus kūną, prieš skambindama 911, kelis kartus pasuko Mary Kate Olsen. Aktorė dievagojosi, kad vis dėlto Heathas buvęs tik geras draugas, tačiau labai artimas ir jo mirtis ją itin prislėgusi. Išsivadavusi nuo gedulo Mary Kate drauge su seserimi Ashley vėl ėmėsi darbo – neseniai išleido knygą pavadinimu „Įtakos“, kurioje aprašė garsius dizainerius, įkvėpusius jas kurti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius