Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mia uždainuos su gospelo ansambliu

Dainininkę pamatysime kartu su Klaipėdos jaunimo džiazo studija "Junior city Jazz" atliekančia populiarių, gospelo muzikos kūrinį.
Foto naujienai: Mia uždainuos su gospelo ansambliu
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Bene populiariausia šių dienų atlikėja, ypatingo balso savininkė Mia, nesenai subūrusi gyvai grojančių muzikantų grupę, visai nesenai prisijungė prie starto linijos stovinčių muzikinių proektų komandos "Gyva idėja" ir jau ši ketvirtadienį ruošiasi dar vienam muzikiniam išbandymui. Dainininkę pamatysime kartu su Klaipėdos jaunimo džiazo studija "Junior city Jazz" atliekančia populiarių, gospelo muzikos kūrinį.


"Gyva idėja" welcome's to the 60's"  projekte, kurį visi norintys galės pamatyti jau šį ketvirtadienį, kokteilių bare "L'amour", Vilniuje, be atlikėjos Mios pasirodys net 40 atlikėjų ir muzikantų.


Legendinio Frank Sinatra dainą uždainuos taip pat populiarumo nestokojantis Ruslanas Kirklinas. Išvysime ir nesenai startavusį duetą Onsa su Asta Pylipaite.


60-ųjų metų populiariausius kūrinius atliks scenos grandai, grupė Rondo, daininkas Soliaris.


Neįprastame tercete pamatysite atlikėją Evą. O šiek tiek klubinės kultūros įneš grupė "South eXpress" su Anatolijumi priešakyje. Visiems atlikėjams akomponuos roko grupė "Age".


"Gyva idėja" projektų iniciatoriai teigia, kad jų organizuojami renginiai remiasi idėja, vienija muziką, gyvai grojantį instrumentalą, muziką, norus ir idėjas. Vilniuje startuosiantį muzikinį projektą netrukus galės pamatyti bei išgirsti ir kitų miestų gyventojai. Jau nuo gegužės pabaigos planuojamas "Gyva idėja" welcome's to the 60's" koncertinis turas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius