Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monica Bellucci: dėmesį prikaustanti moteris

Talentingoji, charizmatiškoji Monica Bellucci spinduliuoja išoriniu ir vidiniu grožiu. Žavioji italų aktorė šventai tiki, kad nors truputį gali prisidėti prie pasaulio gerovės.
Foto naujienai: Monica Bellucci: dėmesį prikaustanti moteris
AOP nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Monica Bellucci

Vardas, pavardė: Monica Anna Maria Bellucci.

Gimimo data, vieta: 1968 09 30, Citta di Castello, Umbria, Italija.

Šeima, kurioje gimė: motina - dailininkė Maria Gustinelli, tėvas - tarptautinių pervežimų bendrovės savininkas Luigi Bellucci.

Meilės nuotykiai: 1988-1995 m. susitikinėjo su italų aktoriumi Nicola Farronu (44); 1998-aisiais užmezgė romaną su prancūzų aktoriumi Vincentu Casseliu (41) ir 1999 metais už jo ištekėjo.

Šeiminė padėtis: išsiskyrusi, augina dukrą.

Karjeros pasiekimai: 1988 m. Milane ji pasirašė pirmąjį kontraktą su modelių agentūra „Elite Model“; 1990 m. pirmą kartą vaidino filme „Bremo Stokerio „Drakula“. Įsimintiniausi jos filmai: „Malena“, „Matrica. Revoliucijos“, „Vilko brolija“ ir kt. Šiuo metu Monica yra ir „Christian Dior“ kosmetikos reklaminis veidas.


Talentingoji, charizmatiškoji Monica Bellucci spinduliuoja išoriniu ir vidiniu grožiu. Žavioji italų aktorė šventai tiki, kad nors truputį gali prisidėti prie pasaulio gerovės. 


O buvo taip...


Mergaitės iš mažo Italijos miestelio pirmieji žingsniai į suaugusiųjų pasaulį nebuvo lengvi. Monika, svajojusi tapti advokate, studijavo Perudžiojos universitete, bet mokslams stigo pinigų. Todėl mergina sumanė jų užsidirbti kaip modelis. Jaunoji italė neliko nepastebėta. „Elite“ modelių agentūra pirmoji įvertino Monicos Bellucci talentą ir grožį. Nuo 1988 metų ji pradėjo modelio karjerą visame pasaulyje, tapo moteriško grožio etalonu ir garsių drabužių dizainerių mūza. Dabar šią vieną iš seksualiausių pasaulio moterų galima pamatyti ne viename žymaus madų žurnalo viršelyje. Reklaminiai vaizdo klipai, fotosesijos ir vaidmenys kine tapo kasdienio Monicos gyvenimo dalimi. 1990 m. ji  pirmą kartą vaidino filme „Bremo Stokerio „Drakula“, kuriame žavioji italė atliko grafo Drakulos žmonos vaidmenį. Stulbinamo pasisekimo sulaukė 2000 metais sukurta kino juosta „Malena“, kuriame Monica Bellucci atliko pagrindinį vaidmenį. Italų aktorei vaidyba yra ne tik darbas, bet didžiulis malonumas. Pasak jos: „Nuostabu, kai gali sukurti kažką netikro. Realybėje tai būtų per daug sudėtinga, nes esu didelė tinginė.“

Beje, remiantis daugelio šaltinių duomenimis, pateikiamos skirtingos neseniai gimtadienį atšventusios aktorės gimimo datos, pavyzdžiui, vienuose šaltiniuose minima, kad Monica gimė 1968 metais, kituose - 1964 metais.


Šeima


Nuo jaunystės Monicai nestigo stipriosios lyties dėmesio, ją lydėjo godūs vyrų žvilgsniai, įvairūs komplimentai. Vėliau įspūdingo grožio italė pakerėjo ne tik milijonų žiūrovų širdis, bet ir pašėlusį prancūzų aktorių Vincentą Casselį, su kuriuo vaidino filmuose „Kambarys“, „Vilko brolija“ ir kt. 1999-aisiais žymioji pora susituokė, o po trejų bendro gyvenimo metų išsiskyrė. Monica ir Vincentas buvo viena gražiausių porų kino pasaulyje. Kai jie pirmą kartą išvydo vienas kitą, Vincentas Casselis Monicai pasirodė nepatrauklus ir per daug pretenzingas vyras. Susipažinusi su juo arčiau, moteris iš esmės pakeitė apie šį prancūzą nuomonę ir kaip reikiant į jį įsimylėjo. Aktorių meilės vaisius - dukrytė Deva (4), kuri neabejotinai turėtų paveldėti motinos charizmą, žavesį bei grožį. Ilgą laiką Monica neturėjo vaikų dėl intensyvaus darbo grafiko. Tačiau susilaukusi pirmagimės, žavioji moteris neslėpė savo džiaugsmo, kad būti motina - tais vienas nuostabiausių dalykų gyvenime.

2002 m. sutuoktiniai, suvaidinę aistringą duetą filme „Nesunaikinamas“, iš karto po šios kino juostos išsiskyrė.


Talentai ir kiti privalumai


Tarptautinę šlovę pelnyti aktorei padėjo ne tik jos įgimtas aktorės talentas, bet ir kelių užsienio kalbų mokėjimas. Monica Bellucci neslepia, kad pirmenybę ji teikia Europoje kuriamiems filmams ir jų režisieriams.

Dar vienas išskirtinis italų aktorės bruožas - drąsa prieš kameras. Nesidrovinti savo nuogo kūno aktorė neslepia, kad mėgsta fotografuotis nuoga, nes nuogas kūnas - tai grožis. Monicą drąsiai galima vadinti tobulų kūno formų savininke. Kalbama, jog italė net negalvoja apie plastinės chirurgijos specialistų paslaugas.

Nepaisant tokios nuomonės, vos susilaukusi kūdikio aktorė džiaugėsi galėdama panaudoti kūną „prigimtiniams tikslams“. Italų gražuolė  sako: „Pagaliau mano krūtys gali išpildyti savo likimą.“ Būdama nėščia, ji pozavo žurnalo „Vanity Fair“ viršeliui ir tokiu būdu protestavo prieš Italijoje įvestą įstatymą, varžantį moterų apvaisinimą, t. y. ne kiekviena moteris gali naudotis medicinos paslaugomis būti apvaisintai. Toks valdžios sprendimas papiktino Monicą Bellucci ir ji stojo į kovą su įstatymų leidėjais bei nepabijojo viešai išsakyti savo neigiamos nuomonės. Aktorė pasiryžusi ginti moterų teises ir jų orumą. Beje, visai tai nekvepia feminizmu - tiesiog Monica pripažįsta moterų jėgą ir tuo pačiu jų silpnumą, moteriškumą. Atlikdama itin seksualius vaidmenis, aktorė teigia, kad kiekviena dailioji lytis turi tamsių pusių, tik ne visos jos atskleidžiamos gyvenime.


Vincentas Casselis: gangsteris iš Paryžiaus


Prancūzų kilmės aktorius Vincentas Casselis (41) dar labiau išgarsėjo, kai vedė italų aktorę ir manekenę Monicą Bellucci. Pora vaidino ne vienoje kino juostoje. Vincentas, aktoriaus karjerą pradėjęs 1991 metais, vaidini tokiuose filmuose, kaip „Vilko brolija“, „Oušeno dvyliktukas“, „Elžbieta“ ir kt. Talentingasis ypač vertinamas kino kritikų.

Gangsteriškos išvaizdos Vincentui Casseliui netrūksta priešingos lyties atstovių dėmesio ir susižavėjimo. Beje, neseniai vyras, kaip ir jo buvusi žmona Monica, pozavo žurnalo „Vanity Fair“ viršeliui Italijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius