Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Moterų alėja“ – vienas ryškiausių aktorių Liubomiras Laucevičius

Naujajame seriale „Moterų alėja" televizijos žiūrovai galės išvysti ir vieną iškiliausių Lietuvos teatro bei kino aktorių Liubomirą Laucevičių.
Foto naujienai: „Moterų alėja“ – vienas ryškiausių aktorių Liubomiras Laucevičius
LNK nuotr. / zmones24.lt

Naujajame seriale „Moterų alėja" televizijos žiūrovai galės išvysti ir vieną iškiliausių Lietuvos teatro bei kino aktorių Liubomirą Laucevičių. Šį kartą garsusis aktorius virs turtingu, tačiau abejotinos reputacijos verslininku Šliku, kuris savo dukrą bet kokiais būdais bando prastumti į pramogų verslo elitą.

„Mano personažas nėra labai doras žmogus, - šypsosi Liubomiras. - Jis ir reketuoja, ir kitus niekina. Tačiau kaip aktorius turiu būti savo vaidmens advokatas. Vis bandau ieškoti ir gerųjų jo pusių. Štai pasirodo, kad mano personažui nesvetimas meilės jausmas. Vadinasi, jis dar nėra visiškai sužvėrėjęs". Aktorius sako, kad vaidinti teigiamą ar neigiamą vaidmenį - jam nėra didelio skirtumo. Žinoma jis mieliau rinktųsi pirmuosius, tačiau pripažįsta, kad režisieriai dažniau jam siūlo neigiamus personažus. „Tai nėra blogai. Juk neigiami personažai visada turi daugiau spalvų ir atspalvių, - sako aktorius.

Tai jau ne pirmas L.Laucevičiaus kūrybinis projektas su „Moterų alėją" kuriančia prodiuserine kompanija „Videometra". Lietuviškų serialų mėgėjai L.Laucevičių prisimena iš tokių serialų kaip „Gedimino  11", „Neskubėk gyventi". Kauno dramos teatro aktorius džiaugiasi, kad šį kartą, dėl to kad serialas sukamas Kaune jam nereikia kone kasdien važinėti į sostinę. „Ir ne tik dėl to. Man gražu, kad galėsime pristatyti šį miestą, - džiaugėsi aktorius.

L.Laucevičius - vienas labiausiai pripažintų aktorių „Moterų alėjos" trupėje. Nuo 1990-jų Kauno Dramos teatre dirbantis aktorius, 2000-aisiais buvo pagerbtas Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino ordino Riterio kryžiumi. O 2004 m. apdovanotas Auksiniu scenos kryžiumi. 


Kone visas teatro mokyklas praėjęs aktorius (dirbo Panevėžio, Klaipėdos, dabar  - Kauno teatruose) žinomas ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Lietuviško kino gerbėjai L. Laucevičių puikiai pažįsta iš kino filmų „Vienui vieni" ir „Dievų miškas".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius