Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Muzikos akademijos“ dalyviai savo plaukus patikėjo Whitney Houston kirpėjui

Šou pasaulio legendų dainininkės Whitney Houston, aktorių Kim Besinger ir Roberto de Niro stilių kūręs italas šukuosenų genijus Giuseppe Luppi ėmėsi „LNK Muzikos akademijos“ dalyvių plaukų.
Foto naujienai: „Muzikos akademijos“ dalyviai savo plaukus patikėjo Whitney Houston kirpėjui
LNK nuotr. / zmones24.lt
Šou pasaulio legendų dainininkės Whitney Houston, aktorių Kim Besinger ir Roberto de Niro stilių kūręs italas šukuosenų genijus Giuseppe Luppi ėmėsi „LNK Muzikos akademijos“ dalyvių plaukų.
Visą dieną praleidę grožio salone, keturi muzikinio megaprojekto dalyviai įgavo naują įvaizdį ir pažvelgę į veidrodį negalėjo patikėti, ką su plaukais sugeba išdarinėti garsus italų stilistas.
„Negražių moterų nėra, mano misija – padėti joms atskleisti pačius patraukliausius bruožus. Prisilietus prie moters plaukų mane apima neapsakomas jausmas. Kirpimas – tai ne amatas, o menas, tapyba, polėkis“, - sakė G. Luppi.

Italui savo plaukus patikėjo keturi akademijos dalyviai: operos solistė Marta Lukošiūtė, čigonė Rožė, žavioji vėjavaikė Gabrielė ir „ventukas“ Juozas. „Šios trys merginos turi itin skirtingus ir savitus stilius. Visos jos – tiesiog „Vanduo ir muilas“ – taip Italijoje sakome sutikę gražią moterį. Rožė – karšta, ugninė moteris, Martos veido bruožai išsiskiria, o Gabrielės akys nuostabios. Mano darbas ir buvo atskleisti gražiausius bruožus. Visada sakiau: stilius nėra tai, ką dėvi. Stilius – tai, kuo esi“, - sakė stilistas G. Luppi.

„Baisiausia, kad nenuskustų plikai, kaip kad nutiko kariuomenėje“, - atsisėdęs į stilisto kėdę kalbėjo projekto dalyvis Juozas. Jis neseniai grįžo iš kariuomenės, kur tarnavo metus. Kareivinių kirpėjas, nudžirinęs plaukus, vaikinui tąsyk sukėlė emocinį šoką.
Tačiau G. Luppi skutimo mašinėle nesidarbavo - žirklės jo rankose priminė teptuką, o elegantiški judesiai – tapybą ant drobės.

Taigi Juozui Giuseppe plaukus šiek tiek pašviesino ir sukūrė naują šukuoseną. Martos plaukai pasipuošė subtiliomis šviesiomis sruogelėmis, o šukuosena įgavo naują formą. Gabrielei paryškintas kaštoninis plaukų atspalvis, pakirpti galai.
Rožės pokyčiai – radikaliausi. Jos ruginiai plaukai su šviesiomis sruogomis sužaižaravo tamsiais atspalviais ir subangavo garbanomis. Giuseppe, baigęs darbuotis su Rože, sulaukė jos kolegų ovacijų.
„Nerealu. Einu jį išbučiuosiu“, - sakė Gabrielė, pamiršusi nuovargį po ištisų šešių valandų stilisto kėdėje.

Giuseppe kirpėjo talentą paveldėjo iš savo motinos. Vilniuje jis gyvena trejus su puse metų – čia turi įkūręs savo vardo grožio saloną. Per savo stulbinančią karjerą G. Luppi yra stilizavęs šou pasaulio legendas Whitney Houston, Kim Basinger, Roberto de Niro, garsaus festivalio „San Remo“ dainininkus.
Lietuvoje Giuseppe paslaugomis taip pat naudojasi garsenybės, pavyzdžiui, dainininkas Česlovas Gabalis. „Pas mane kerpasi ir garsūs, ir turtingi žmonės. Tačiau kai kurių vardų negaliu minėti be jų sutikimo“, - šypsojosi stilistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius