Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Zvonkė: kokios skyrybos?! Mes planuojame vaikus!

Apie dainininkę Nataliją Zvonkę žmonės kalba kone kiekvieną dieną. Remiantis naujausiais gandais, Zvonkai skiriasi!
Foto naujienai: Natalija Zvonkė: kokios skyrybos?! Mes planuojame vaikus!
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt
Vardas, pavardė: Natalija Zvonkė.
Gimimo data, vieta: 1983 02 05, Kaunas.
Šeima, kurioje gimė: mama Natalija dirba prekybininke, o tėtis Jonas irgi užsiima prekyba; turi seserį Kristiną.
Šeiminė padėtis: ištekėjusi.
Pasiekimai: Natalija yra bene populiariausios šalies grupės „Yva“ lyderė ir siela; atlikėja su dar dviem narėmis per penkerius metus užkariavo ne vieno klausytojo širdį; dainininkė yra viena geriausių šou verslo specialisčių; Natalija kartais vadinama „Piaro karaliene“.

Pikantiška!

1. Viešėdama Turkijoje, Nataliją neva pozavo vietiniam fotografui be liemenėlės
2. N. Zvonkė grupės „Yva“ narėms draudžia bendrauti su žiniasklaida.
3. Kalbama, kad Natalijos sulaužyta ranka ir „viešnagė“ ligoninėje buvo tik akių dūmimas – neva dainininkė iš tikrųjų norėjo pasididinti krūtinę.

Apie dainininkę Nataliją Zvonkę žmonės kalba kone kiekvieną dieną. Remiantis naujausiais gandais, Zvonkai skiriasi! Tačiau „Yvos“ lyderė skuba tai paneigti ir tvirtina, kad galvoja ne apie skyrybas, o apie atžalas.

Svajonės pildosi

„Ten, kur „Yva“, ten intrigos“, – taip viename savo kūrinyje dainuoja Natalijos Zvonkės vadovaujama grupė. Merginos neklysta! Kur tik pasirodo kolektyvo lyderė, ten pikantiškos naujienos. Šnekama, kad Natalija ir Deivydas Zvonkai pasuko skirtingais keliais ir ketina skirtis. Tačiau dainininkė tik pasijuokia iš tokių kalbų.
„Ne, mes tikrai nesiskiriame! Maža to, Zvonkus vasarai grįžta į Klaipėdą! Vilniuje nuomojamo buto turbūt neatsisakysime, nes sostinėje dažnai turėsime reikalų“, – atvirai pasakoja pašnekovė. Vasarą Natalija ir Deivydas ketina daug kartu koncertuoti, o išsiskyrę žmonės vargu ar sugebėtų diena iš dienos drauge lipti į sceną ir vienas kitam šypsotis.
Muzikantė per prieš du mėnesius vykusį savo gimtadienį pageidavo, kad jos vyras grįžtų gyventi į Klaipėdą. Panašu, kad moters norai pildosi...
„Žinoma, aš noriu, kad vyras gyventų ten, kur turi gyventi. Bet kokiu atveju, mes nemažai laiko praleidžiame kartu, nors ir gyvename atskiruose miestuose. Jei matau, jog kažkokių darbų galiu atsisakyti Klaipėdoje, visuomet skubu į sostinę pas vyrą“, – tikina „Yvos“ lyderė.
Paklausta apie šeimą, vaikus, moteris neslepia: „Kokios skyrybos? Mes planuojame vaikus! Aišku, ne viskas iš karto išeina.“

Pamaitins Zvonkų

Pastaruoju metu Natalijos vyras atrodo atjaunėjęs ir... sublogęs. Panašu, kad Deivydas sėkmingai derina maisto produktus ir prižiūri savo figūrą. Kadaise „Privatu!“ D. Zvonkus prisipažino, kad kartais kilogramai krinta ir todėl, kad šaldytuvas nuomojamame bute Vilniuje dažniausiai būna tuščias. Tiesa, dabar Natalija juokauja, jog viskas pasikeis, kai Zvonkus grįš į Klaipėdą. Nejaugi Natalija vėl kaip dera pamaitins Zvonkų?
„Manau, taip ir bus. Ar man nesvarbus jo svoris? Galiu pasakyti, kad jam netinka apkūnumas. Kadangi jis yra scenos žmogus, gal ir reikėtų daryti viską, kad Deivydas mažiau valgytų. Jam tiesiog reikėtų riboti maistą“, – apie vyro kilogramus kalba dainininkė. Vėliau Natalija prabyla ir apie savo svorį. Pasirodo, jis ir toliau nekinta, nors atlikėja valgo daug ir labai dažnai.
„Aš manau, kad jau greitai ateis laikas, kai man sparčiai pradės augti kilogramai. Dar požymių nėra, bet manau, jog viskas greitai pasikeis. Manau, kai pagimdysiu, man viskas pasikeis. Juk moterims dažniausiai taip ir būna. Čia baisiausias dalykas“, – sako „Yvos“ dainininkė.

Parodijavo Astą Valentaitę-Pinkevičienę

Prakalbus apie neseniai vykusius „Auksinių svogūnų apdovanojimus“, Zvonkė pradeda šypsotis. Tiems, kas nematė šio renginio, primename, kad jame dainininkė parodijavo verslininkę Astą Valentaitę-Pinkevičienę (28) ir dainavo apie šios moters krūtis, nenusisekusią santuoką.
„Tokį vaidmenį man sugalvojo organizatoriai. Tiesą pasakius, aš tik prieš dieną sužinojau, apie kurią Astą dainuosiu. Ne visas tekstas man patiko, bet nereikia į šią šventę žiūrėti kaip į rimtą renginį. Tiesiog žvelkime į jį su humoru! Juk „svogūnuose“ vieni iš kitų ir iš savęs šaipomasi“, – mano Natalija.
Gana dviprasmiškai publika reagavo į vieną dainos apie Astos krūtis dalį, kuri skambėjo taip: „Jei jos nutys, chirurgo peilis pataisys.“ Paklausėme Natalijos, ar ji ryžtųsi kreiptis į chirurgą pagalbos, jeigu gyvenimas paliktų savo pėdsaką. „Kai man nutys, tada ir pagalvosiu. Kol esu jauna, dar nereikia“, – linksmai kalba muzikantė.
Moteris sako, kad po „Auksinių svogūnų“ šventės nesulaukė nepatenkintos A. Valentaitės-Pinkevičienės ar jos aplinkos žmonių skambučio. „Mes su Asta net nesame pažįstamos. Be to, manau, kad jeigu Asta turėtų replikų, tai jas derėtų išsakyti ne man, o renginio organizatoriams“, – kalba pašnekovė.

Taps siuvėja

Be daugybės filmavimų ir koncertų, Natalijos netrukus laukia ir dar vienas svarbus įvykis. Po kelių savaičių TV3 televizija turėtų nufilmuoti pirmąjį grupės „Yva“ koncertą, kuriam N. Zvonkė intensyviai ruošiasi. Ji ne tik daug repetuoja, bet ir ketina savo rankomis per savaitę pasiūti net 40 ar 50 skirtingų kostiumų scenos pagalbininkams.
„Kaip tik šiandien buvau Gariūnuose ir prisipirkau įvairios medžiagos. Žadu pasiūti daug kostiumų. Turiu tik savaitę. Pati nusprendžiau to imtis, nes per tokį trumpą laiką man niekas nepriimtų tokio užsakymo, – išduoda Natalija. – Galiu pasakyti, kad šiame „Yvos“ koncerte po kiekvienos dainos bus keičiami kostiumai. Turėtų būti geras renginys“, – intriguoja atlikėja.
Taigi visiems Natalijos gerbėjams belieka laukti naujų Zvonkės „kūdikių“ – specialių scenos kostiumų ir Zvonkiuko, kurį dainininkė ir jos vyras jau planuoja...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius