Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nerijus Gadliauskas: striptizo man nešoko nė viena. Gal yra norinčių?

Prisimenate Robertą - kuklųjį mamyčiuką - iš serialo „Moterys meluoja geriau"? Susitikus su aukštu, dailiu, savimi pasitikinčiu šio vaidmens atlikėju aktoriumi Nerijumi Gadliausku, net liežuvis neapsiverčia jo vadinti „Robertu".
Foto naujienai: Nerijus Gadliauskas: striptizo man nešoko nė viena. Gal yra norinčių?
Viganto Ovadnevo nuotrauka (ART HOUSE „Sesutės“). / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Nerijus Gadliauskas.

Gimimo data, vieta: 1973 02 07, Zarasai.

Šeima, kurioje gimė: mama - pedagogė, vienturtis.

Šeiminė padėtis: vedęs, turi du sūnus.

Karjeros pasiekimai: baigė Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, neakivaizdinę fizikos mokyklą „Fotonas", sukūrė beveik 30 vaidmenų teatre (spektakliai „Dėdė Vania", „Vasarvidžio nakties sapnas", „Katės namai"), kine (filmas „Kolekcionierė"), garsina animacinius filmus; įsimintiniausias darbas televizijoje - Roberto vaidmuo seriale „Moterys meluoja geriau".


Prisimenate Robertą - kuklųjį mamyčiuką - iš serialo „Moterys meluoja geriau"? Susitikus su aukštu, dailiu, savimi pasitikinčiu šio vaidmens atlikėju aktoriumi Nerijumi Gadliausku, net liežuvis neapsiverčia jo vadinti „Robertu".


Nesivaikau pigaus populiarumo


Nors Robertas tapo pačiu mėgstamiausiu praėjusiais metais rodytų televizijos serialų personažu, tačiau Nerijus Gadliauskas tikina, kad gatvėje niekas jo smalsiai nenužiūrinėja, iš paskos nelaksto ir autografų neprašo. Gal todėl, kad realiame gyvenime Nerijus net neprimena to kuklaus mamyčiuko, kuriuo žavėjosi ir jaunos mergaitės, ir garbingo amžiaus damos.

Ir su žurnalistais Nerijus ne itin noriai bendrauja. Jis prisipažįsta, kad skambino ne vienas žurnalistas, tačiau aktorius tiesiog mandagiai atsiprašė ir paaiškino, jog apie save pasakoti jis nenori. Išimtį Nerijus padarė tik žurnalui „Privatu!".

„Sulaukiau ne vieno skambučio: „Laba diena. Matėme, jus per televizorių rodė, gal pakalbėkime." Kitais žodžiais tariant, esate lengvas ir greitas maistas vartotojams. Taigi pasipasakokite, kaip gyvenate? Mes jus patieksime, o jie tegul valgo! Ką galiu pasakyti... Į „McDonald‘s" greitojo maisto restoranus nevaikštau ir kitiems nerekomenduoju mėgautis šiuo maistu. Niekada neturėjau tikslo išpopuliarėti. Ne taip auklėtas buvau. Turėjau puikius pedagogus, kurie išugdė pagarbą profesijai ir išmokė nesivaikyti pigių „blizgučių". Šiuolaikinio jaunimo noras kuo greičiau ir bet kokiomis priemonėmis išpopuliarėti man neatrodo labai sveikas", - sako Robertas.


Robertas - visų moterų svajonė


Kai pradedame kalbėti apie visų taip pamėgtą personažą, Nerijus nusišypso: „Aš jaučiu, kad tas Robertas yra daugelio moterų svajonė. Ramus, kuklus, šeimyniškas, romantiškas, ištikimas... Jūs grįžtate namo, o jis jūsų laukia pasirišęs prijuostę ir paruošęs gardžią vakarienę. Šiais laikais tokių vyrų moterys su žiburiu ieško ir neberanda", - sako Nerijus.

Turbūt Nerijus giliai širdyje yra didelis romantikas, mat jis prasitarė, kad patinkančiai moteriai galėtų komplimentus žerti... prancūziškai. Kokia gi moteris galėtų atsispirti išgirdusi „Tu es très belle" (lietuvių k. „Tu esi nuostabi")? „Turėjau labai gerą prancūzų kalbos mokytoją, pas kurią į klasę būdavo gėda ateiti neišmokus pamokos. Pusantro mėnesio teko viešėti Prancūzijoje, tai pastebėjau, kad, užsukęs į kavinę, sugebu ir maisto užsisakyti, ir padėkoti, ir kitiems patarti. Esu prancūzų kalba perskaitęs, o vėliau ir išvertęs knygą „Mažasis princas". Vertimą netgi nusiunčiau į vieno laikraščio redakciją, tačiau dėl stilistinių trūkumų mano kūrinys neišvydo dienos šviesos", - pasakoja aktorius.

O būdamas trečioje klasėje, Nerijus Gadliauskas kurdavo kryžiažodžius ir juos siųsdavo į „Tarybinę moterį". „Norėjau išgarsėti", - juokiasi aktorius.

Nors Nerijui, kaip ir kiekvienam vyrui, patinka gražios moterys, sako sutikęs tokių gražuolių, kurioms prasižiojus, norėjosi bėgti kuo toliau. „Man gera sutikti moterį, su kuria yra apie ką pašnekėti. Tokią moterį galima greitai įsimylėti. O įsimyliu aš dažnai", - šypsosi Nerijus Gadliauskas.


Krepšininku netapo. Tapo aktoriumi!


Nuo vaikystės Nerijus žaidė krepšinį ir netgi turėjo rimtų minčių tapti krepšininku. Tačiau norą žengti į krepšinio aikštelę nugalėjo noras lipti į teatro sceną. Pasak Nerijaus, teatras yra neatsiejama kiekvieno žmogaus gyvenimo dalis. „Ar yra nors vienas vaikas, kuris nevaidino vaikų darželyje? Turbūt nėra. O vaikai juk patys geriausi aktoriai! Ir geriausi psichologai!" - įsitikinęs aktorius.

„Bet vaikai užauga, pasirenka rimtas specialybes, o jūs nuo smėlio dėžės laikų kaip vaidinote, taip ir vaidinate iki šiol - bandau provokuoti Nerijų, bet jis nepasiduoda ir šmaikštauja: „Gal esu truputį atsilikęs. Kaime gimęs, kaime užaugęs... Progresas manęs nepalietė. Bet jau žinau, kas yra mobilusis telefonas ir kompiuterinius žaidimus naktimis žaidžiu."

Jau pokalbio pradžioje Nerijus pasakė, kad net ir kankinamas nesugalvotų žurnalistams atskleisti asmeninių gyvenimo detalių. Prisiminus, kaip prieš kuklųjį Robertėlį smagiai uodegą vizgino Jūratė (aktorė Gintarė Latvėnaitė), kyla klausimas: „O realiame gyvenime Nerijui kuri nors mergina yra sušokusi striptizą?"

„Labai gaila, bet ne. Tikrai neatsisakyčiau. Esu atviras pasiūlymams. Gal atsiras norinčių?" - juokiasi aktorius.


Jūratė Budriūnaitė (36): pamilau Robertą


Aktorė, seriale vaidinusi Roberto širdies draugę Margaritą, sako, kad šį personažą tiesiog pamilo.

 „Realiame gyvenime tokių keistuolių labai trūksta. Kelis pažįstu, tačiau jiems mūsų pasaulyje labai sunku gyventi. Moterys reikalauja, kad jų partneriai būtų tvirti kaip siena. Tačiau garantuoju, jog turtingos moterys, savo sutuoktinius išleidusios į užsienį, pačios ieško tokių mielų ir ištikimų keistuolių sielos atgaivai. O Nerijus yra nuostabus žmogus, puikus partneris scenoje. Pažįstu jį jau seniai ir jį apibūdinti galėčiau tik pačiais šilčiausiais žodžiais."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius