Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nerijus Juška: prieš operaciją reikia gerai išsidūkti

Dvi savaites prašiau draugų neskambinti man ir nevilioti iš namų - norėjau garbingai užbaigti sezoną. O dabar galiu atsipalaiduoti ir pašėlti!“ - sako Nerijus.
Foto naujienai: Nerijus Juška: prieš operaciją reikia gerai išsidūkti
Tomo Černyševo nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Nerijus Juška

Baleto primarijus Nerijus Juška (32) netveria savame kailyje - jam prasidėjo atostogos. „Dvi savaites prašiau draugų neskambinti man ir nevilioti iš namų - norėjau garbingai užbaigti sezoną. O dabar galiu atsipalaiduoti ir pašėlti!“ - sako Nerijus.

Tiesa, neilgai, nes vaikino laukia sudėtinga kelio operacija. „Pagaliau reikia pasirūpinti savo sveikata, nes jau trylika metų į sceną neišeinu neišgėręs vaistų nuo skausmo - kitaip šokti negalėčiau. Po operacijos manęs laukia dviejų su puse mėnesių reabilitacijos laikotarpis. Liūdniausia, kad dėl to privalėjau atšaukti gastroles Bostone, Italijoje, Ispanijoje... Gal tik į Venesuelą vasaros pabaigoje pavyks ištrūkti“, - sako Nerijus.

Kadangi geras baleto primarijaus bičiulis verslininkas Marius Gelažnikas (41) neseniai į šalį atidėjo ramentus, šį „atributą“ gali tekti perimti Nerijui. „Ramentai kokybiški, pirkti Italijoje. Marius pažadėjo man juos paskolinti“, - juokiasi Nerijus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius