Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicole Scherzinger: laimės pabučiuota

Nicole Scherzinger puikiai dainuoja, jos kūnas – tobulas, o romantiškus vakarus moteris leidžia su pasaulinio garso lenktynininku.
Foto naujienai: Nicole Scherzinger: laimės pabučiuota
AOP nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Nicole Elikolani Prescovia Valiente Scherzinger.
Gimimo data, vieta: 1978 06 29, Honolulu, Havajai, JAV.
Šeima, kurioje gimė: filipiniečio ir pusiau rusės bei pusiau havajietės šeimoje.
Meilės nuotykiai: Davidas Ayi, Nickas Hexumas, Talanas Torreiro, Lewisas Hamiltonas.
Šeiminė padėtis: netekėjusi.
Karjera: amerikiečių popdainininkė, modelis, šokėja, dainų autorė ir aktorė, geriausiai žinoma kaip pagrindinė grupės „Pussycat Dolls“ vokalistė.

Nicole Scherzinger puikiai dainuoja, jos kūnas – tobulas, o romantiškus vakarus moteris leidžia su pasaulinio garso lenktynininku. „Pussycat Dolls“ lyderė – viena iš laimingiausių pramogų verslo merginų.

Hiperaktyvi mergina

Gal niekas apie šią stulbinamai seksualią merginą ir nebūtų sužinojęs, jei ne jos kišimasis ten, kur nereikia. Nuo vaikystės hiperaktyvi Nicole veržėsi į visus būrelius. Galiausiai ji atsidūrė dramos studijoje, iš kurios net itin griežtas Nicole patėvis nesugebėdavo jos laiku parvyti namo. Kad ši mergina turi talentą, pastebėjo dar jos pradinių klasių mokytojos, tad niekas per daug nenustebo, kai Nicole Scherzinger sugalvojo dalyvauti muzikiniame realybės šou ir laimėjo galimybę dainuoti merginų grupėje „Pussycat Dolls“ ir tapti pagrindine jos nare. Nors televizijos ekranuose Nicole atrodė labai laiminga ir stipri, vėliau ji prisipažino kentusi tikrą pragarą ir kasdien verkdavusi dėl nepakeliamos atmosferos. Ši neigiama patirtis, dainuojant merginų grupėje, vėliau ją dar ilgai baidė ir nuo „Pussycat Dolls“.

Solo karjera

Nors Nicole dainavo ne vienoje grupėje ir yra patyrusi atlikėja, tačiau jos solinė karjera ne tokia stulbinama, kokia yra merginų grupėje „Pussycat Dolls“. Jos antrasis singlas „Baby Love“ nesulaukė tokios sėkmės, kokios tikėtasi. Vis dėlto tokie garsūs atlikėjai, kaip Timbalandas, Seanas Combsas, T. I., Will. I. Am, Willas Smithas, Nelly, Rihanna mielai įrašinėja dainas su Scherzinger. Po tokios nesėkmės Nicole neslėpė noro grįžti prie kitos savo aistros – aktorystės, kurią ji studijavo universitete. Moteris jau atliko keletą nedidelių vaidmenų televizijos šou „My Wife and Kids“ bei „Las Vegasas“, taip pat kino juostose „Love Don’t Cost a Thing“ ir „Chasing Papi“, bet kol kas ji sėkmingai strykčioja scenoje su grupės merginomis ir neketina liautis.

Gražuolės kompleksai

Nicole Scherzinger, arba Nicole Kea, nuotraukos dažnai spausdinamos vyrams skirtuose leidiniuose ir vadinama viena patraukliausių planetos moterų. Tačiau dainininkė taip nemano ir prisipažįsta turinti kompleksų, t. y. jaučiasi nepatraukli moteris! „Pussycat Dolls“ narė apie tai prasitarė žurnalui „People“: „Daugelis vyrų man kelia baimę. Nelaikau savęs seksualia, net nežinau, ar esu graži.“ Žinoma, toks Dievo vijimas į medį prisideda ir prie puikiai apgalvotos dainininkės reklaminės kampanijos. Tačiau ši seksuali „katytė“ iš tikrųjų yra nepaprasta gražuolė. Atvirais kostiumais, drąsiais vaizdo klipais nebijanti siekti šlovės aukštumų moteris prieš kelerius metus nė nebūtų išdrįsusi taip elgtis. „Augau labai religingoje ir konservatyvioje šeimoje, todėl visos tos nuogybės, kūno kultas man buvo svetima. Kai pirmąkart pamačiau suknelę, kurią reikėjo vilktis per „Pussycat Dolls“ koncertą, netekau žado, raudonavau ir aikčiojau. Tačiau dabar ją noriai dėviu“, – apie moralines metamorfozes pasakojo garsios merginų grupės lyderė.

Širdis priklauso čempionui

Gegužės mėnesį žiniasklaidą apskriejo žinia, kad egzotiška gražuolė susitikinėja su septyneriais metais jaunesniu „Formulės 1“ lenktynininku Lewisu Hamiltonu (23), jog jų romantiški pasimatymai ne šiaip koks šurum burum, o tikra meilė. Nicole nepraleidžia progos visuose interviu pakalbėti apie mylimąjį: „Lewisas – nuostabus vyras! Manau, kad tai man skirtasis. Viskas klostosi labai gerai.“ Kaip nesiseks, kai pora yra tikrų tikriausias sėkmės duetas! Dabar Nicole savo princui su baltu bolidu rašo dainas apie meilę ir džiugina spaudą „sultingais“ meilės prisipažinimais.

Lewisas Hamiltonas (23)

„Formulės 1“ pasaulio čempionas ne juokais pametė galvą dėl Nicole. Pora susipažino per MTV apdovanojimus Vokietijoje – tada Lewisas galantiškai žaviajai merginai pasiūlė į jo vietą. Nuo to laiko jiedu neatskiriami. Nicole seka paskui Lewisą Hamiltoną į visas jo varžybas, o sportininkas – dažnas „Pussycat Dolls“ koncertų lankytojas. Kartą šių metų„Formulės 1“ pasaulio čempioną paparacai pričiupo perkantį mylimajai apatinį trikotažą vienoje iš Paryžiaus parduotuvių.
Šiuo metu porelė planuoja karty gyventi, tačiau jie dar tiksliai nenusprendė, kurioje Atlanto pusėje įsikurs. Beje, Lewisas Hamiltonas labai trokšta dainuoti – jis noriai į rankas ima gitarą ir viliasi, kad balsinga jo mergina padės jam įgyvendinti šią svajonę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius