-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė: šokis pirmajai eilei

Grupės „69 danguje" narės Nijolės Pareigytės (24) debiutas televizijos projekte „Šok su manimi" įvertintas puikiai - komisijos nuomone, praėjusį šeštadienį ji buvo geriausia tarp Lietuvos žvaigždžių.
Foto naujienai: Nijolė Pareigytė: šokis pirmajai eilei
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Grupės „69 danguje" narės Nijolės Pareigytės (24) debiutas televizijos projekte „Šok su manimi" įvertintas puikiai - komisijos nuomone, praėjusį šeštadienį ji buvo geriausia tarp Lietuvos žvaigždžių. Kas žino: gal rezultatas nebūtų buvęs toks geras, jei pirmose eilėse nebūtų sėdėjusi gausi palaikymo komanda? „Grupės mergaičių nekviečiau - nenorėjau trukdyti, jaukti jų šeštadienio planų, bet pačios man paskambino, paklausė, ar galėtų ateiti. Kai įėjau į studiją ir jas pamačiau, nepaprastai apsidžiaugiau. Rodos, mačiau tik tuos, kurie sėdėjo pirmoje eilėje, ir šokau būtent jiems", - šypsosi Nijolė.

Salėje šeštadienį, atrodo, nebuvo tik vieno Nijolei svarbaus žmogaus - mylimojo Artūro Jomanto: „Lietuvos ryte" žaidžiantis krepšininkas tą vakarą buvo išvažiavęs. „Bet jo palaikymą visą laiką jaučiu. Grįžęs pažiūrėjo internete, pagyrė. Kartais užsuka ir į repeticijas, bet kai paklausiu: „Ir kaip?", nelabai gali ką pasakyti, juokiasi, kad būtų iškalbingesnis, jei klausčiau apie krepšinį", - kvatoja Nijolė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius