Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo šiol į Sezzy vakarėlius tik su specialiu „dreskodu“

Nuo šio savaitgalio Sezzy vakarėliuose bus dvi naujienos - ypatingas „dreskodas“ ir tai, kad juose skambės tik praėjusio dešimtmečio muzika.
Foto naujienai: Nuo šiol į Sezzy vakarėlius tik su specialiu „dreskodu“
„Gravity“ nuotr. / zmones24.lt
Temos: 1 Sezzy

Nuo šio savaitgalio Sezzy vakarėliuose bus dvi naujienos - ypatingas „dreskodas" ir tai, kad juose skambės tik praėjusio dešimtmečio muzika.

Visai neseniai Sezzy filmavosi MTV laidoje „Pimp My Ride“, kurioje buvo „tiuninguojami“ seni automobiliai. Dabar žinomas didžėjas pats imasi  pertvarkymo darbų ir keičia savo seriją. Nuo šio penktadienio trejus metus gyvuojantys „Dirty G“ renginiai virs „Old School“ serija. Svarbiausias pokytis tas, kad šiuose renginiuose Sezzy gros išskirtinai tik praėjusio dešimtmečio muziką, o lankytojams reikės specialiai pasipuošti.


„Nepagalvokite, kad grosiu niekam nežinomus, dulkėtus kūrinius iš praeities. Ne, tai bus tik vienas už kitą garsesni 1990-2000 r'n'b bei hiphopo muzikiniai hitai, su kuriais aš pats ir užaugau.  Ši „Old School“ serija yra skirta tikriesiems „Dirty G“ gerbėjams, kurių per trejus metus buvo tūkstančiai“, - sako Sezzy.


Beje, serijos šeimininkas griežtai primena, kad renginyje galios privalomos aprangos taisyklės. „Nepamiršk pasipuošt ypatingai, juk tai „oldskūlinis“ vakarėlis, kuriam reikės pasiruošti. Galbūt spintoje rasi kažką, kas tada buvo madinga. Tai gali būti ir sportiniai bateliai, kelnės, džemperiai ar marškinėliai. Nebijok išsiskirti!“ - tęsia jis.


Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius