-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Oskarų“ ceremonija atiduos duoklę miuziklams – specialius pasirodymus rengia „Vargdienių“ žvaigždynas, Catherine Zeta-Jones ir Jennifer Hudson

Sekmadienį vyksiančiuose 85-uosiuose „Oskarų“ apdovanojimuose bus pagerbti miuziklai – ceremonijai ruošiami specialūs „Vargdienių“, „Čikagos“ ir „Svajonių merginų“ žvaigždė Jennifer Hudson, rašo „People“.
Helena Bonham Carter, Sacha Baronas Cohenas, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne'as, Anne Hathaway ir Hugh Jackmanas
Helena Bonham Carter, Sacha Baronas Cohenas, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne'as, Anne Hathaway ir Hugh Jackmanas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Oskarų“ prodiuseriai Craigas Zadanas ir Neilas Meronas „Deadline“ sakė, kad šiais metais žada pagerbti per pastarąjį dešimtmetį atgijusį miuziklo žanrą.

Per ceremoniją pasirodys šiemet net aštuonias „Oskarų“ nominacijas pelniusių „Vargdienių“ (org. „Les Misérables“) žvaigždės Hugh Jackmanas, Anne Hathaway, Russellas Crowe, Eddie Redmayne'as, Aaronas Tevitas, Samantha Barks ir Helena Bonham Carter.

Taip pat scenoje pasirodys Catherine Zeta-Jones, 2002-aisiais už antraplanį vaidmenį miuzikle „Čikaga“ (org. „Chicago“) pelniusi „Oskaro“ statulėlę, bei Jennifer Hudson, „Oskaru“ įvertinta 2007-aisiais taip pat už antraplanį vaidmenį miuzikle „Svajonių merginos“ (org. „Dreamgirls“).

Apdovanojimų prodiuseriai atskleidė, kad be 60-ies narių orkestro scenoje žibės į sceną grįžęs Justinas Timberlake'as, Barbra Streisand, kuri paskutinį kartą „Oskarų“ ceremonijoje dainavo net prieš 36-erius metus.

Sekmadienio vakarą žadama paminėti ir Džeimso Bondo 50-ąjį jubiliejų – legendiniam agentui pagerbti savo hitą „Skyfall“, už kurį yra nominuota „Oskarui“, atliks Adele. Be jos scenoje agentui 007 duoklę atiduos 76-erių Shirley Bassey, per savo karjerą sukūrusi tris dainas Džeimso Bondo filmams.

Uždainuoti žada ir renginio vedėjas komikas bei prodiuseris Sethas MacFarlane'as.

Laukiamiausia kino pasaulyje apdovanojimų ceremonija įvyks jau šį sekmadienį, vasario 24-ąją. Prodiuseriai žada, kad renginys truks apie tris valandas, nes reikia išdalinti apdovanojimus net 24-iose kategorijose. Kelias iš kategorijų pristatyti galės šeši kino filmų gamybos studentai, laimėję Kino akademijos konkursą. 

„Oskarų“ apdovanojimai įvyks jau šį sekmadienį, vasario 24-ąją. Visas naujienas sekite portale Žmonės.lt.

Čia galite sužinoti, kur ir kada „Oskarų“ ceremoniją žiūrėti tiesiogiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius