Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pilvelytei ir Bubneliui „Žvaigždžių duetus“ laimėti padėjo ginčai

Romas Bubnelis ir Aistė Pilvelytė, spausdami rankose auksinius mikrofonus, sako dar nesuvokiantys, kad laimėjo muzikinį projektą „Žvaigždžių duetai“.
Foto naujienai: Pilvelytei ir Bubneliui „Žvaigždžių duetus“ laimėti padėjo ginčai
Foto naujienai: Pilvelytei ir Bubneliui „Žvaigždžių duetus“ laimėti padėjo ginčai / zmones24.lt
Romas Bubnelis ir Aistė Pilvelytė, spausdami rankose auksinius mikrofonus, sako dar nesuvokiantys, kad laimėjo muzikinį projektą „Žvaigždžių duetai“.
Šeštadienį pasibaigus įspūdingam muzikos, ugnies ir spalvų spektakliui – didžiajam „Žvaigždžių duetų“ finalui – Aistė ir Romas nešokinėjo ir nešūkavo pergalės šūkių. Abu šypsojosi ir ramiai raikė nugalėtojų tortą baigiamajame projekto vakarėlyje.
„Nesitikėjome laimėti, nes kitos poros buvo labai stiprios. Tikrai. Tačiau visuomet siekėme maksimalaus rezultato, ir mums pavyko. Dabar esame ramūs, nes dar nesuvokiame, kad laimėjome...“, - sakė nugalėtojai.
Jiedu viso finalo metu žiūrovų balsų skaičiumi lenkė konkurentus Vaidą Genytę su Alanu Chošnau (antroji vieta), Leonardą Pobedonoscevą su Evelina Anusauskaite (trečioji vieta) ir Ramūną Rudoką su Vilija Matačiūnaite (ketvirtoji vieta).
Tačiau savo kolegų nugalėtojai nelaikė konkurentais, o didįjį finalą vadino ne aršia kova, bet tiesiog muzikos švente. „Šįvakar man pavyko išvis nesijaudinti, tik dainuoti ir džiaugtis, kad dainuoju...“, - sakė R. Bubnelis, meiliai žvilgtelėjęs į partnerę.
Dabar Romas ir Aistė jau nebesipyksta – nėra dėl ko – o štai, viso projekto metu jiems teko nemažai ginčytis, ir jie to neslėpė. „Likus kelioms dienoms iki didžiojo finalo, buvome žiauriai susipykę, tačiau sugebėjome susitaikyti. Gerai, kad mes nelaikėme neigiamų emocijų, o jas išliedavome... jos nesikaupė. Galbūt tai vienas iš sėkmės receptų. Atvirkščiai, nenormalu būtų nesipykti“, - kalbėjo Aistė su Romu.
Prieš didįjį vakarą Aistė Pilvelytė savo gerbėjams pažadėjo: „Jei laimėsime „Žvaigždžių duetus“, kitąmet su Romu dalyvausime „Eurovizijoje“. Ar šį pažadą jie ištesės? „Tai tebuvo pokštas“, - išduoda Aistė, tačiau kas gali žinoti...
Iki šiol Aistei įvairiuose konkursuose, tarp jų ir „Eurovizijoje“, vis atitekdavo antroji vieta. „Žvaigždžių duetuose“ man pagaliau pasisekė! Galbūt dėl to, kad su manimi dainavo Romas?“, - gerų žodžių partneriui negaili dainininkė.
Žiūrovai didžiajame finale už Aistę ir Romą balsavo 10184 kartus. 150 balsų atidavė ir komisijos nariai. Antrąją vietą užėmę Alanas Chošnau ir Vaida Genytė gavo 7524 žiūrovų ir 50 komisijos balsų. Bronzinių mikrofonų savininkai Leo ir Evelina gavo 6476 žiūrovų ir 150 komisijos balsų. Ketvirtieji likę Ramūnas Rudokas su Vilija surinko 6443 žiūrovų balsus.
Prieš penkis mėnesius Aistės ir Romo daina pirmoji nuskambėjo „Žvaigždžių duetuose“. Simboliška - praėjusį šeštadienį jųdviejų daina ir užbaigė šou. „Pirmosios laidos metu išgirdęs Romo ir Aistės dainą, aš pasakiau: jaučiuosi kaip finale. Neklydau. Šiandien, finale, išgirdęs jų duetą, jaučiuosi lygiai taip pat kaip pirmosios laidos metu... šaunuoliai“, - sakė „Žvaigždžių duetų“ komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius