-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radžis Aleksandrovičius Londone apsipirko, pasilinksmino ir „atsipūtė“

Pagaliau iš kelionės po Angliją grįžo tautos numylėtinis Radžis (22). Vaikinas, važiavęs pailsėti porai savaičių, Londone užtruko nei daug, nei mažai – pusantro mėnesio.
Foto naujienai: Radžis Aleksandrovičius Londone apsipirko, pasilinksmino ir „atsipūtė“
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt
Pagaliau iš kelionės po Angliją grįžo tautos numylėtinis Radžis (22). Vaikinas, važiavęs pailsėti porai savaičių, Londone užtruko nei daug, nei mažai – pusantro mėnesio.
„Telefonas buvo išjungtas. Ten manęs niekas nepažįsta, todėl puikiai praleidau laiką, gerai pailsėjau, – pirmaisiais įspūdžiais dalinasi atlikėjas. – Daug ką pamačiau. Buvau prie Anglijos Karalienės rūmų, garsiojo Londono apžvalgos rato („London Eye“), taip pat prie jūros. Žodžiu, laikas praėjo nepastebimai!“
Per viešnagę Radžis paišlaidavo: vaikinas prisipirko drabužių ir atnaujino savo drabužinę. Be to, po kelionės Radžio rankas papuošė pora garsių prekių ženklų žiedų. „Čia tikras auksas. Neatsispyriau pagundai nusipirkti šiuos dalykėlius. Už vieną mokėjau tik 200 svarų (apie 750 litų). Kaip žinote, Anglijoje pigus auksas“, – šypteli pašnekovas.
Tiesa, Radžis svetur gyveno ne už savo pinigus. Atlikėjui tiek kelionės, tiek išlaikymo išlaidas padengė pasiturintys vietos lietuviai. „Sakė, kad galiu bet kada vėl atvažiuoti ir būti tiek, kiek noriu. Žinau, kad dar sugrįšiu į Londoną. Nors man viskas patiko, ilgai ten gyventi nenorėčiau“, – tvirtina Radžis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius