-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rima Triškutė. Lietuviškos „drakės“ Italijoje

Istorija apie Sardinijoje susimušusias dvi manekenes iš Lietuvos savaitės pradžioje buvo žinia numeris vienas.
Foto naujienai: Rima Triškutė. Lietuviškos „drakės“ Italijoje
Redakcijos archyvo nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Muštynės

Istorija apie Sardinijoje susimušusias dvi manekenes iš Lietuvos savaitės pradžioje buvo žinia numeris vienas. „Tokių atsitikimų dažniau būna grožio konkursuose, bet ne tarp modelių“, – sunkokai kalba modelis, „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Kodas N97“ reporterė Italijoje Rima Triškutė (20). Nė kiek ne geriau po muštynėmis virtusio konflikto jaučiasi ir antroji istorijos dalyvė modelis Bernadeta Baltakytė (18). Eidamos iš madų šou, vykusio Sardinijoje, kur abi dalyvavo ir net fotografavosi bendrai nuotraukai, merginos susiginčijo. „Mobiliuoju telefonu filmavau laidai vakarėlio vaizdus. Kai kurios kolegės buvo išgėrusios. Staiga prie manęs pribėgo lietuvė Bernadeta, spyrė į krūtinę ir pradėjo šaukti, kodėl ją filmavau. Parodžiau nufilmuotą medžiagą, jos ten net nebuvo, – konflikto eigą pasakoja Rima. – O man staiga pradėjo trūkti oro, ėmiau dusti. Kažkas atnešė vandens. Bernadeta stovėjo šalia ir juokėsi. Iš pykčio šliūkštelėjau ant jos vandenį iš stiklinės. Ji man kirto per veidą. Parkritau ant žemės ir nualpau. Draugės sakė, kad kelias minutes pragulėjau be sąmonės. Ligoninėje konstatavo: pažeista plaučių pleura ir krintant lūžo delnikaulis.“ Šiuo metu Rima geria vaistus, sumušimą gydo tepalais. Atsisakė ranką gipsuoti, nes visai negalėtų dirbti. Todėl namuose būna su įtvaru, o per fotosesijas jį nusiima.
Kiek kitaip apie incidentą pasakoja kita muštynių dalyvė. „Ji visą vakarą mus filmavo. Įkyrėjo visoms, net kai prašėme, nenuleisdavo telefono nuo mūsų veidų, – pasakoja Bernadeta. – Tikrai nespyriau, tik ranka mostelėjau į jos pusę ir nuėjau toliau. Staiga Rima pradėjo demonstruoti, kad blogai jaučiasi. Ir aš, ir kitos merginos prunkštelėjome dėl jos jautrumo ir dėl to, kad dedasi auka. Ji šliūkštelėjo man į veidą vandenį ir nubėgo. Ją nusivijo kita mergina ir pradėjo mus kviesti, nes Rima gulėjo neva nualpusi. Galiausiai visos grįžome į viešbutį, o kitą dieną išskridome į Milaną.“ Daugiau merginos nesikalbėjo. Bernadeta tikina apie įvykį net pamiršusi, kol spaudoje pasirodė straipsnių, kur Rima pasakojo, kaip baisiai ją sumušė kolegė. „Manau, kad taip ji tiesiog darosi reklamą“, – konstatuoja Bernadeta.
O Rima tebepyksta: „Labai sunku, tokie sužalojimai gyja lėtai. Kai prasilenkiame mieste ar atrankose, Bernadeta praeina šaltai. Net neatsiprašė už tą incidentą. Dar pareiškė, kad viską išsigalvojau. Bet juk ne viena buvau, daugybė žmonių viską matė. Akivaizdu, jeigu nekontroliuoja savęs ir nemato, kaip elgiasi, reikėtų mesti gerti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius