Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romas Dambrauskas: „Niekada nesupratau varžymosi muzikoje“

Dainininkas Romas Dambrauskas, neseniai su jauna atlikėja Kera išleidęs albumą „Talismanas“, nors ir sako nė kiek nesigailįs sutikęs išmėginti jėgas šiame šou, tačiau prisipažįsta niekada nesupratęs varžymosi muzikoje.
Foto naujienai: Romas Dambrauskas: „Niekada nesupratau varžymosi muzikoje“
Foto naujienai: Romas Dambrauskas: „Niekada nesupratau varžymosi muzikoje“ / zmones24.lt
Nors televizijų sezonas baigėsi, o su juo – ir daugelis muzikinių projektų, komerciniai kanalai skelbia pradžią naujų, vyksiančių vasarą, ir jau kviečia prisijungti prie prasidėsiančių artėjantį rudenį. Per televizijas rodomų projektų kiekis ir jų žiūrimumas tampa savotišku fenomenu. Muzikiniame projekte „Švieski man vėl“, rodytame kone pusmetį TV3 eteryje, dalyvavęs dainininkas Romas Dambrauskas, neseniai su jauna atlikėja Kera išleidęs albumą „Talismanas“, nors ir sako nė kiek nesigailįs sutikęs išmėginti jėgas šiame šou, tačiau prisipažįsta niekada nesupratęs varžymosi muzikoje. „Dainuoti reikia iš širdies, o ne galvoti apie prizus, šlovę ir nugalėtojus. Niekada nejaučiau azarto panašiose varžybose, niekada nemėgau ir nemėgstu balų sistemų, kvailų komentavimų atlikus dainą“, – sako dainininkas. – Vertinti mane gali tik žiūrovas, o ne komisija, kurios vertinimai negana to dažnai būna neobjektyvūs. Kartais jausdavau komisijos nario nekompetenciją, matydavau, kad jis neturi ką pasakyti, kad ieškodamas žodžių „priraiko“ visokių nesąmonių. Suprantu, tai žaidimas, bet, manau, jis galėjo būti kitoks nei kiti, kurių esmė vis dėlto ta pati – įprasta komisija, komentarai ir vienodi scenarijai.“ Nepaisant visko, Romas džiaugiasi gavęs galimybę susitikti su bičiuliais ir kolegomis – bendrauti su jais visuomet smagu ir gera. „Buvau pasiilgęs festivalinės nuotaikos, mažos šventės draugų rate. Visa tai ir gavau – tai buvo ilgas ir nenuobodus festivalis, kurio kada nors tikrai visi ilgėsimės“, – įsitikinęs dainininkas.
Ir visai nesvarbu, kad užlipti ant nugalėtojo pakylos bent šį kartą Romui nepavyko. Juolab kad patyręs scenos vilkas puikiai žino, jog muzikiniame projekte tapti geriausiu visiškai nereiškia būti profesionaliausiu. „Profesionalumas lemia tada, kai atlikėją vertina rimta komisija, turinti ne mažesnę kompetenciją kaip pats dainininkas. O šou yra šou: tai reginys, pokštai, gera nuotaika, žaidimas su publika, visiškai nejaučiant įtampos dėl rezultatų ir pirmos vietos“, – šypteli.
Paklaustas apie projekto „Švieski man vėl“ misiją, R.Dambrauskas nesuabejoja: tai nebuvo šlagerių karaliaus rinkimai, o sparnai tiems atlikėjams, kurie po truputį nueina nuo didžiosios scenos ir kurie be galo trokšta dar kartą savo gerbėjams, prisimenantiems ir tebemylintiems juos, sudainuoti geriausias savo dainas. "Esu dėkingas šou rengėjams – manau, ši misija pavyko labiausiai“, – dėkoja dainininkas. Tiesa, R.Dambrauskas šypteli: jis su kolege Jūrate Miliauskaite giliai viduje jautė, jog iš projekto konteksto jiedu iškrito. „Šiame projekte, manau, turėjo dalyvauti vienos kartos dainininkai, tie, kurie prieš dvidešimt ir daugiau metų buvo estrados olimpe. Mes su Jūrate šiai kartai gal ir nepriklausome“, – atvirai prisipažįsta Romas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius