Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Mikelkevičiūtė šiapus filmavimo kameros

Sugundyta Turkijai priklausančiame Šiaurės Kipre esančio miesto Famagustos, kurio dalis virto miestu vaiduokliu, istorijos, laidos „Nuo... iki…“ komanda iškeliavo į salą.
Foto naujienai: Rūta Mikelkevičiūtė šiapus filmavimo kameros
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt
Sugundyta Turkijai priklausančiame Šiaurės Kipre esančio miesto Famagustos, kurio dalis virto miestu vaiduokliu, istorijos, laidos „Nuo... iki…“ komanda iškeliavo į salą. Šįkart vedėja ir viena iš kūrėjų Rūta Mikelkevičiūtė (34) su kolege Giedre Talmantiene (35) į darbo kelionę išsirengė be operatoriaus. „Atsibodo būti ta, kuri tik kalbina, – nusijuokia operatoriaus darbą nusprendusi išbandyti Rūta. – Norėjau pasislėpti už kameros, pabūti už kadro, pasidžiaugti galimybe istoriją papasakoti vaizdu. Filmuoti – visai kitoks darbas, nei prieš kamerą imti interviu, net nuovargis kitoks – fizinis, o ne psichologinis. Supratau, kad kuo toliau, tuo dažniau pati stosiu šiapus filmavimo kameros.“ Žinoma, ne viskas pavyksta, prisipažįsta energingoji žurnalistė, yra techninių subtilybių, kurių dar neišmoko. Bet viskas – priešaky!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius