Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Ščiogolevaitė ir Renata Voitechovskaja – seriale „Broliai“

Serialo „Broliai" žiūrovų laukia nauji, pribloškiantys pasikeitimai. Kraują kaitins ne tik netikėti siužetiniai vingiai, bet ir įvairiausiuose vaidmenyse pasirodysiančios vis kitos scenos, ekrano žvaigždės.
Foto naujienai: Rūta Ščiogolevaitė ir Renata Voitechovskaja – seriale „Broliai“
TV3 nuotr. / zmones24.lt

Serialo „Broliai" žiūrovų laukia nauji, pribloškiantys pasikeitimai. Kraują kaitins ne tik netikėti siužetiniai vingiai, bet ir įvairiausiuose vaidmenyse pasirodysiančios vis kitos scenos, ekrano žvaigždės.

Visai neseniai seriale filmavosi ir dvi žavingos populiarios moterys - dainininkė Rūta Ščiogolevaitė ir iš televizijos ekranų puikiai pažįstama Renata Voitechovskaja.

Buvusiai laidų vedėjai, balsingajai Renatai Voitechovskajai „Broliuose" teko sekretorės vaidmuo, o jos partneriu buvo vienišą milijonierių seriale vaidinantis aktorius Dalius Mertinas. Kalbėdama apie savo aktorės debiutą, Renata buvo gana santūri, tačiau išdavė, kad yra svajojusi apie aktorės karjerą: „Tai buvo labai netikėtas pasiūlymas. Esu svajojusi išbandyti aktorės duoną, tačiau dabar jau nedrąsu svajoti, nes kaip matau, jos tampa realybe", - juokėsi moteris. Patirties stovėti prieš kameras jau turinti Renata filmavimo metu jautėsi laisvai ir buvo atvira pastaboms: „Ne pirmą dieną esu prieš kameras, todėl nesinervinau, o kaip man pavyko, tegu jau sprendžia žiūrovai ir prodiuseris", - kalbėjo debiutuojanti aktorė.

Nusprendusi savo jėgas išbandyti filmavimo aikštelėje, Renata sako, kad prieš sutikdama vaidinti „Broliuose" išsiklausinėjo, koks tai vaidmuo. Ji tikrai nesutiktų filmuotis erotiškose scenose: „Man meilės scenos yra tabu. Tai yra labai asmeniška, todėl kad ir su kokiu aktoriumi tektų vaidinti, bučiuotis nesutikčiau", - užtikrino gražuolė.

Tuo tarpu nuostabiai dainuojančiai Rūtai Ščiogolevaitei „Broliuose" teko tiesiog suvaidinti save pačią. Rūta buvo pakviesta dainuoti ir, kaip pati sako, filmavimo aikštelėje „jautėsi kaip savame darže".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius