-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rūta Ščiogolevaitė: „Patikėkit manimi, nusikabinti tokį jauną šokėją nėra lengva

Tačiau labiausiai visus nustebins Rūtos Ščiogolevaitės atvirumas. Ji teigs, kad flirtas moteriai yra būtinas, nesvarbu, ar ji turi šeimą ar ne. Rūta save įvertins beveik aukščiausia vieta, o kai vyrai tam ims prieštarauti, ji taps itin atvira...
Foto naujienai: Rūta Ščiogolevaitė: „Patikėkit manimi, nusikabinti tokį jauną šokėją nėra lengva
TV3 nuotr. / zmones24.lt

„Kuri moteris yra geriausiai įvaldžiusi flirto meną?" - klaus Leo ne tik „Rožių kerų" merginų, vyrų komisijos, bet ir baltojo bei juodojo džentelmenų. Gerojo svečio vaidmenį šį kartą atliks svajonių jaunikiu pramintas aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis, kuris flirto meistro vaidmenį yra ne ką prasčiau išmokęs nei merginos. Vytautas atvykęs į „Rožių kerų" laidą akivaizdžiai flirtuos su laidos dalyvėmis ir kartu su Leo pademonstruos kaip turi atrodyti tikras viliojimo menas. Aktorius dalyvėms negailės ne tik simpatijų ir pagyrų, bet ir kritikos.

„Norėčiau kada nors pamatyti kaip tu tiesiog pasižiūri į ką nors ir nueini. O ne nuolat strykčioji iš laimės. Tau trūksta paslapties", - į Nijolę Pareigytę kreipsis Vytautas.

Juodasis džentelmenas Dovydas iš grupės „Pikaso" antradienio vakarą nusimes saldaus berniuko kaukę ir  be jokių skrupulų pareikš, kad  Agnė Jagelavičiūtė jam nesisieja su flirtu, nes „yra boba su kiaušais".

Tačiau labiausiai visus nustebins Rūtos Ščiogolevaitės atvirumas. Ji teigs, kad flirtas moteriai yra būtinas, nesvarbu, ar ji turi šeimą ar ne. Rūta save įvertins beveik aukščiausia vieta, o kai vyrai tam ims prieštarauti, ji taps itin atvira: „Patikėkite manimi, nusikabinti tokį jauną šokėją, kuris nelabai domisi merginom, buvo nelengva. Pastangų reikėjo daug. Aš mėgstu flirtuoti ir flirtuoju".

Dėl tokio moters pasisakymo salė nuščius, nes jos pasakyta frazė apie sūnaus tėvą Deividą nuskambės itin dviprasmiškai. Rūta suskubs pasitaisyti ir juokdamasi paaiškins, kad Deividui nerūpėjo ne tik merginos, jam nerūpėjo niekas, išskyrus šokius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius