Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rytis Cicinas pataikauja šuneliui

Foto naujienai: Rytis Cicinas pataikauja šuneliui
R.Cicino augintinis - Jorkšyro terjeras Guru. Nuotr. Teodoro Biliūno / zmones24.lt
Temos: 1 Rytis Cicinas
Jo vardas - Guru. Ir jis dabar valdo! O dainininkas Rytis CICINAS (34) mielai šoka pagal jo dūdelę. Guru - tai Jorkšyro terjeras, neseniai apsigyvenęs prabangiame atlikėjo bute. „Gimtadienio proga gavau voką, ant kurio buvo parašyta: „Šuniukui", - pasakoja apie draugų pokštą. Praėjo šiek tiek daugiau nei mėnuo ir kilmingas jorkšyras iš Vilniaus atkeliavo į Kauną. Dainininkas neslepia: įpročius teko keisti. Guru jau įsitaisė ant specialiai jam pirktos pagalvės šeimininko lovoje, be to, du kartus per mėnesį jį reikia vežti į šunų kirpyklą. Čia augintinis maudomas, kerpamas ir šukuojamas.
Ryčio draugei Neringai Kavaliauskaitei pareigų irgi prisidėjo: „Šeštą ryto ji keliasi ir veda Guru pasivaikščioti. Vakarais jiedu dažniausiai taip pat eina kartu."
Guru netruko tapti šeimininko numylėtiniu. Viename prabangiame angliškų baldų salone Rytis negalėjo susilaikyti nenupirkęs aksomu išmušto namelio: „Guru ten iškart susivilko žaislus. Jei tik jaučia, kad esame juo nepatenkinti, pabruka uodegą ir dumia slėptis."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius