Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalies vadovas priėmė laidos „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ dalyvius

Lietuvos Respublikos Prezidentas Valdas Adamkus priėmė Lietuvos televizijos projekto „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ dalyvius.
Foto naujienai: Šalies vadovas priėmė laidos „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ dalyvius
LRT nuotr. / zmones24.lt

Lietuvos Respublikos Prezidentas Valdas Adamkus priėmė Lietuvos televizijos projekto „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ dalyvius.


„Šis projektas padėjo atskleisti, kiek daug naujų talentų auga Lietuvoje, kurie ateityje garsins mūsų valstybę“, - sakė šalies vadovas.


Valstybės vadovas pasveikino laureatus, mokytojus ir tėvelius.

Prezidento V. Adamkaus teigimu, šiuolaikiniam jaunimui atsiveria neribotos galimybės tobulėti, mokytis. „Gyvenimas iš jūsų pareikalaus daugiau, negu iš mano ar jūsų mokytojų kartos. Manau, jog tokie gabiausių Lietuvos vaikų konkursai užgrūdina būsimiems išbandymams“, - teigė Prezidentas.

„Džiaugiuosi kartu su mokytojais ir tėvais, kurie šiandien Jus skatina pažinti mokslą, ruošia kelius į didžiules galimybių erdves“, - džiaugėsi šalies vadovas.

Šalies vadovas projekto laureatams Mildai Jundulaitei, Gediminui Šataičiui, Maksimui Solovjovui įteikė dovanas ir palinkėjo drąsiai eiti į priekį, toliau džiuginti savo tėvus, mokytojus ir visą Lietuvą.


Specialiu kvietimu prezidentūroje viešėjo ir laidos dalyvis Laurynas Grušas. Šalies vadovas pakvietė Lauryną į prezidentūrą atkreipęs dėmesį į tai, kad moksleivis „užaugęs žada tapti politiku, o vėliau - ir prezidentu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius